Stefan Dark Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 54 Ολόκληρο Όνομα : Stefan Van Darkerius Γαλέρες : 498 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 326 Αμυντική Δύναμη : 176 Μαύρη Μαγεία : 156
| Θέμα: Ειδικη παραγγελια για Stefan Dark Τετ Απρ 01, 2009 11:21 am | |
| Καλησπερα σας κυριε Mayan. Εμπιστευθηκα το μαγαζι σας ξεροντας οτι ειναι το καλυτερο οσον αφορα την Διαγωνιο Αλεα και τα οσα πωλουνται εδω. Αποφασισα εδω και καιρο να ασφαλισω τον εαυτο μου απο επιθεσεις, καθως πολλοι μου κανουν προκλησεις για μονομαχιες ξεροντας οτι θα χασω. Αυτο οπως καταλαβαινετε δεν ειναι σωστο, ειναι αδικο να εκμεταλλευονται ετσι εναν εκπροσωπο του Υπουργειου Μαγειας, που δινει ολη του την ψυχη για την δουλεια του! Για αυτο θα ηθελα λοιπον, να αγορασω ορισμενα αντικειμενα. Παρακαλω το #25510, δηλαδη το Πρασινο Λαμπερο Αστρο, 5 φορες.. Με την εκπτωση ειναι 275 γαλερες αν δεν κανω λαθος... Συγχαρητηρια που θυμηθηκατε τις εκπτωσεις, παρεμπιπτωντος. | |
|
Drake Mayan Καταστηματάρχης
Ηλικία : 35 Ολόκληρο Όνομα : Drake Christofer Mayan. Γαλέρες : 707 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 1266 Αμυντική Δύναμη : 1070 Μαύρη Μαγεία : 500
| Θέμα: Απ: Ειδικη παραγγελια για Stefan Dark Τετ Απρ 01, 2009 11:26 am | |
| Χαιρομαι πολυ που εμπιστευθηκατε το μαγαζι μου, κυριε Dark. Ειναι αληθεια πως ειναι γελοιο καποια υποκειμενα να υποτιμουν εναν σπουδαιο εργαζομενο του Υπουργειου σαν κι εσας.
Πραγματι, με την εκπτωση που εβαλα (πρωτος απο ολα τα μαγαζια) τα Πρασινα Λαμπερα σας Αστρα κοστιζουν 275 γαλερες. | |
|
Stefan Dark Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 54 Ολόκληρο Όνομα : Stefan Van Darkerius Γαλέρες : 498 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 326 Αμυντική Δύναμη : 176 Μαύρη Μαγεία : 156
| Θέμα: Απ: Ειδικη παραγγελια για Stefan Dark Τετ Απρ 01, 2009 11:29 am | |
| Ευχαριστω πολυ κυριε Mayan.
Η συναλλαγη ολοκληρωθηκε | |
|