Magician
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Magician

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

Άντρας Ηλικία : 28
Ολόκληρο Όνομα : George White
Γαλέρες : 65
Δρεπάνια : 34
Μαστίγια : 2.465
Επιθετική Δύναμη : 329
Αμυντική Δύναμη : 211
Μαύρη Μαγεία : 91

Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas   Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas Icon_minitimeΠαρ Απρ 03, 2009 2:28 pm

Συγγνώμη Ron Rouvas που θα το πω, αλλά στο μάθημά σου έχεις κάνει τις παρακάτω παρατυπίες:
-Λες να ψάξουμε για πληροφορίες σε βιβλία Χάρι Πότερ. Πρώτον, δεν υπάρχει ο Χάρι Πότερ εδώ και δεύτερον δεν υπάρχει αυτός που ανέφερε το σκουπόξυλο εδώ.
-Δίνεις επιπλέον βαθμολογία.

Ας απαντήσει κάποιος διαχειριστής για το αν πρέπει να απαντήσουμε στην εργασία ή όχι.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

Θηλυκό Ηλικία : 59
Ολόκληρο Όνομα : Minerva Minist
Γαλέρες : 1274
Δρεπάνια : 170
Επιθετική Δύναμη : 61
Αμυντική Δύναμη : 56
Μαύρη Μαγεία : 9

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas   Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas Icon_minitimeΠαρ Απρ 03, 2009 5:17 pm

George White έγραψε:
Ας απαντήσει κάποιος διαχειριστής για το αν πρέπει να απαντήσουμε στην εργασία ή όχι.

Βασικά, υπάρχει μόνο ένας διαχειριστής στο φόρουμ, οπότε εμέσως ρωτάς εμένα...
Σε αυτό το θέμα παίρνω το μέρος σου-και όλων των παιδιών. Δυστυχώς δεν μπορώ να ελέγχω όλα τα μαθήματα προσωπικά, οπότε αν έχετε κάποιο πρόβλημα πρέπει να επικοινείτε μαζί μου.
Στον συγκεκριμένο καθηγητή αναγκάστηκα να στείλω μήνυμα για το 1ο και το 2ο μάθημα (τα οποία και μου ζήτησε να διαγράψω μετά) ως Agatha Hex (δεν το έχω κρυφό ότι χειρίζομαι και τους δύο λογαριασμούς διαχειριστών).
Ήλπιζα ότι το είχα ξεκαθαρίσει το θέμα και ότι δεν θα χρειαζόταν να ξαναεπέμβω. Δεν ξέρω πια τι να κάνω.
Μην απαντήσετε στην εργασία του. Ελπίζω να απαντήσει σύντομα σε αυτό το τόπικ για να πάρω μια απόφαση.
https://magician.forumgreek.com
????????
Επισκέπτης
Anonymous

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas   Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas Icon_minitimeΣαβ Απρ 04, 2009 10:43 am

exeis dikio ma den einai toso eukolo apo wikipedia to pira k sinexizeis na exeis dikio dn ksero ego tha psakso an thelete apoliste me..
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas   Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas Icon_minitimeΣαβ Απρ 04, 2009 2:22 pm

Ναι, φαίνεται ότι έτσι δεν μπορεί να γίνει δουλειά.
Θα σε βγάλω από καθηγητή. Μπορείς να επιλέξεις κάποιο άλλο επάγγελμα, αν θες, από το τόπικ "Επιλογή Κοιτώνα και Επαγγέλματος". Μπορείς να γίνεις ό,τι θες εκτός από μαθητής (επειδή είσαι ενήλικος).
Λυπάμαι για την εξέληξη που πήραν τα πράγματα αλλά μάλλον έτσι είναι καλύτερα για όλους...
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

Άντρας Ηλικία : 39
Ολόκληρο Όνομα : Anideos Van El Greco Lumidis
Γαλέρες : 310
Δρεπάνια : 167
Επιθετική Δύναμη : 127
Αμυντική Δύναμη : 156
Μαύρη Μαγεία : 143

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas   Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas Icon_minitimeΣαβ Απρ 04, 2009 3:05 pm

Εγω πιστευω οτι θα επρεπε να του δωσουμε μια τελευταια ευκαρια...
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

Άντρας Ηλικία : 28
Ολόκληρο Όνομα : George White
Γαλέρες : 65
Δρεπάνια : 34
Επιθετική Δύναμη : 329
Αμυντική Δύναμη : 211
Μαύρη Μαγεία : 91

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas   Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas Icon_minitimeΤετ Απρ 08, 2009 12:52 pm

Ξανά; Του δώσαμε ήδη δύο!

Κι επίσης, Minerva, πρέπει να μπορεί να γίνει πάλι μαθητής, επειδή ας πούμε σταμάτησε το σχολείο.
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas   Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas Icon_minitimeΤετ Απρ 08, 2009 2:58 pm

Δεν μπορεί επειδή είναι 80+
Όπως και να έχει, μου ζήτησε να διαγράψω τον λογαριασμό του και εγώ θα σεβαστώ την επιθυμία του.

Το τόπικ κλειδώνεται

Παράπονα για το μάθημα του Ron Rouvas
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Ron Rouvas

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Magician :: Εκτός RPG :: Απορίες/Προβλήματα-
Μετάβαση σε: