Magician
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Magician

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Συνέντευξη: Drake Mayan

Πήγαινε κάτω 
+3
Drake Mayan
Stefan Dark
Victoria Rackham
7 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Victoria Rackham
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος
Victoria Rackham

Θηλυκό Ηλικία : 47
Ολόκληρο Όνομα : Victoria Gabriella Rackham
Γαλέρες : 1305
Δρεπάνια : 170
Μαστίγια : 2.465
Επιθετική Δύναμη : 9
Αμυντική Δύναμη : 19

Συνέντευξη: Drake Mayan Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Συνέντευξη: Drake Mayan   Συνέντευξη: Drake Mayan Icon_minitimeΤρι Απρ 14, 2009 12:49 pm

Σ' αυτό το τεύχος έχουμε την τιμή να διαβάσουμε την συνέντευξη του καταστηματάρχη Drake Mayan!!! (Ζητούμε συγγνώμη που καθυστερήσαμε την έκδοση του τεύχους...)

1) Κύριε Mayan, κατ' αρχάς πείτε μας δυο λόγια για τον εαυτό σας... Τι άνθρωπος είστε?

Τί άνθρωπος είμαι ε; Δύσκολο να πω αυτή τη στιγμή.. Ξέρετε, αλλάζω χαρακτήρα πολύ συχνά... Γενικά μιλώντας, είμαι υπερβολικά εσωστρεφής, ποτέ δεν αποκαλύπτω αυτά που σκέφτομαι... Είμαι επιφυλακτικός, δεν εμπιστεύομαι κανέναν πέρα απο τον εαυτό μου. Πολλοί με χαρακτηρίζουν σπαστικό, κάθαρμα και φαύλο αλλά δεν πιστεύω ότι είμαι... Είμαι αξιολάτρευτος, γιατί όλοι με αγαπάνε και με ζηλεύουν, και εγώ βέβαια τους αγαπάω, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είμαι και συμφεροντολόγος.. Τέλως πάντων, είμαι χαρακτήρας που αλλάζει συνεχώς, όπως είπα. (Είναι δώρο άδωρο να αλλάξεις χαρακτήρα, που λένε και οι Μαγκλ.) Το σίγουρο είναι ότι μπορώ να υπερασπιστώ αυτούς που αγαπώ. Είμαι επίσης συνεχώς ειλκρινής, καθώς το ψέμα είναι κάτι που με ενοχλεί.

2) Ποια θα χαρακτηρίζατε ως την πιο αξέχαστη εμπειρία σας?

Έχω πολλές εμπειρίες, αν και είμαι μόλις 20 χρονών. Ξέρετε, ο πατέρας μου ήταν μέλος της Ο.Σ.Μ.Η. (Ομάδα Σκοτωμού Μάγων Ηλιθίων) και μεγάλωσα σε σκληρές συνθήκες.. Η πιο αξέχαστη εμπειρία μου, όμως, δεν προέρχοταν απο τότε. Αυτή η εμπειρία προερχόταν απο την παιδική μου ηλικία, όταν ο πατέρας μου έδερνε την αδερφή μου με το σκουπόξυλο. Εγώ με την άλλη μου αδερφή τρώγαμε κάτι υπέροχα ποπ-κορν των Μαγκλ που δεν θα τα ξεχάσω ποτέ... Αλλά έχω και άλλες εμπειρίες, πιο πρόσφατες. Ας πούμε τότε που κατάφερα να "κερδίσω" την καρδιά της αγαπημένης μου Iathen με λίγο αίμαι βρυκόλακα που της πρόσφερα... Συγκλονιστική εμπειρία....

3) Τι κανετε στον ελεύθερο χρόνο σας?

Απλά συνηθισμένα πράγματα.. Σκούπισμα σγουγγάρισμ..εεεχχμμ.. Εννοώ: Μονομαχίες, Συλλογή Αντικειμένων για το μαγαζί μου, Δολοφονίες Μαγκλ, Σφαγμοί και Λεηλασίες, Ληστείες σε καλλικάντζαρους, δούλεμα της ηλι.. γκουχ γκουχ όμορφης και καλής μου αδερφούλας και των Χαφλπαφακίων (συμπεριλαμβανομένου και του ανεψιού μου White), κηδείες καλλικάντζαρων (προσφέρουν μαύρη μαγεία) και πολλά άλλα! Αλλά κακά τα ψέματα, το χόμπι μου είναι το Cruelidditch. (μια παραλλαγή του Κουίντιτς, στο οποίο νικάει η ομάδα με τις περισσότερες δολοφονίες στην κατοχή της μέχρι το τέλος του αγώνα. Cullen πάμε μία γύρα?)

4) Η πιο ακραία πράξη σας?

Να πω "πόσο σε εκτιμώ" στον George Cullen.. Άδη μου τρισκατάρατε, συγγνώμη, δεν θα ξαναμαρτάνω...

5) Θα αλλάζατε κατι από τη ζωή σας αν γυρνούσατε πίσω τον χρόνο?

Τα μαλλιά μου, έχουν μακρύνει τελευταία και η Iathen μου λέει να τα κάνω κότσο...

6) Τι ήταν αυτό που σας ώθησε στο να ανοίξετε κατάστημα?

Το είχα αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό.. Αρχικά ήθελα να ανοίξω κατάστημα στην Αδιέξοδο Αλέα, αλλά σχεδόν όλα τα αντικείμενα μαύρης μαγείας της αγοράς τα πουλάει η αγαπημένη μου Iathen οπότε... Άνοιξα, λοιπόν κατάστημα στην Διαγώνιο Αλέα, κυρίως για τα λεφτά, για να μπορώ να τα αποκτήσω και με την σειρά μου να αγοράσω νέα προιόντα για να γίνω δυνατότερος απο όλους.. Και σχεδόν το έχω καταφέρει, πιστεύω..

7) Γιατί να προτιμήσει κάποιος το μαγαζί σας?

Δεν σηκώνει άρνηση.. Είναι το καλύτερο στο είδος, του, με φθηνές τιμές και καλή ποιότητα. Επίσης είναι το πρώτο γενικής ποικιλίας που άνοιξε στην Διαγώνιο Αλέα, και με την πιο βαριά ιστορία στην πλάτη του.

8 ) Ποια είναι η βασικότερη αρχή σας?

Μην εμπιστεύεσαι αυτούς που σε εμπιστεύονται.

9) Ποιος είναι ο μεγάλος στόχος σας;

Δεν έχω στόχους. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Stefan Dark
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Stefan Dark

Άντρας Ηλικία : 54
Ολόκληρο Όνομα : Stefan Van Darkerius
Γαλέρες : 498
Επιθετική Δύναμη : 326
Αμυντική Δύναμη : 176
Μαύρη Μαγεία : 156

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: Drake Mayan   Συνέντευξη: Drake Mayan Icon_minitimeΤρι Απρ 14, 2009 1:33 pm

Ο κύριος Mayan.. Τί να πω για αυτόν.. Μπορεί να μου σπάει τα νεύρα συνεχώς, αλλά είναι κατά βάθος αστείος και έξυπνος και μορφωμένος, αν και δεν το δείχνει. Και καλός. (μην με βρίσεις!)

Συγχαρητήρια για την συνέντευξη, κυρία Rackham. Με απογοητεύσατε την προηγούμενη φορά, που πήρατε συνέντευξη απο τον Cullen (κάτι σαν το STAR Channel των Μαγκλ σας είχα χαρακτηρίσει) αλλά τώρα κάνατε.. στροφή προς την ποιότητα.

Smile
Victoria Rackham
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος
Victoria Rackham

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: Drake Mayan   Συνέντευξη: Drake Mayan Icon_minitimeΤρι Απρ 14, 2009 1:37 pm

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια κύριε Dark! Όντως η συνέντευξη του κυρίου Cullen δεν ηταν κι ότι καλύτερο έχω κάνει μέχρι στιγμής στη δουλειά μου, και του ζητώ χίλια συγγνώμη γι' αυτό...
Drake Mayan
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Drake Mayan

Άντρας Ηλικία : 35
Ολόκληρο Όνομα : Drake Christofer Mayan.
Γαλέρες : 707
Επιθετική Δύναμη : 1266
Αμυντική Δύναμη : 1070
Μαύρη Μαγεία : 500

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: Drake Mayan   Συνέντευξη: Drake Mayan Icon_minitimeΤρι Απρ 14, 2009 1:42 pm

Stefan Dark έγραψε:
τώρα κάνατε.. στροφή προς την ποιότητα

Ποιότητα είσαι και φαίνεσαι. Πού θα με ειρωνευτείς εμένα... Twisted Evil

Victoria Rackham έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια κύριε Dark! Όντως η συνέντευξη του κυρίου Cullen δεν ηταν κι ότι καλύτερο έχω κάνει μέχρι στιγμής στη δουλειά μου, και του ζητώ χίλια συγγνώμη γι' αυτό...

Επιτέλους παραδέχτηκες βρε Victoria, ότι η προηγούμενη συνέντευξη ήταν φίασκο... Θα συμφωνήσω με τον καλλικάντζαρο απο πάνω, ότι επιτέλους επανήλθε ο Τελάλης στα καλά του... Μόνο μη μου κοτσάρεις τη συνέντευξη κανενός αντιπαθητικού στο επόμενο Τεύχος γιατί θα γίνω κακός.
Victoria Rackham
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος
Victoria Rackham

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: Drake Mayan   Συνέντευξη: Drake Mayan Icon_minitimeΤρι Απρ 14, 2009 2:41 pm

Drake, δεν θυμάμαι να είπα ποτέ ότι εκείνη η συνέντευξη ήταν η καλύτερη δουλειά μου... Δεν θα έχω κανέναν αντιπαθητικό... έναν συμπαθέσταστο μαθητή θα έχω... Wink
Geo Ma
Εκτοετής
Εκτοετής
Geo Ma

Άντρας Ηλικία : 32
Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί.
Γαλέρες : 240
Μαστίγια : 2.462
Επιθετική Δύναμη : 51
Αμυντική Δύναμη : 51

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: Drake Mayan   Συνέντευξη: Drake Mayan Icon_minitimeΤρι Απρ 14, 2009 5:16 pm

Η ΣΥΝΈΝΥΕΞΗ ΕΝΌς ΒΡΙΚΟΛΑΚ...ΣΛΙΘΕΡΙΝ
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

Άντρας Ηλικία : 51
Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί.
Γαλέρες : 180
Δρεπάνια : 11
Μαστίγια : -
Επιθετική Δύναμη : 219
Αμυντική Δύναμη : 208
Μαύρη Μαγεία : 54

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: Drake Mayan   Συνέντευξη: Drake Mayan Icon_minitimeΤρι Απρ 14, 2009 5:47 pm

Χαλια...τσ τσ τσ μαυρο χαλι..
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

Άντρας Ηλικία : 39
Ολόκληρο Όνομα : Anideos Van El Greco Lumidis
Γαλέρες : 310
Δρεπάνια : 167
Επιθετική Δύναμη : 127
Αμυντική Δύναμη : 156
Μαύρη Μαγεία : 143

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: Drake Mayan   Συνέντευξη: Drake Mayan Icon_minitimeΤρι Απρ 14, 2009 6:14 pm

George Cullen έγραψε:
Χαλια...τσ τσ τσ μαυρο χαλι..

Εσύ είσαι μαύρο χάλι, Κάλεν.. Ο κύριος Mayan είναι μια χαρά αξιοπρεπής..
Iathen Vivalen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Iathen Vivalen

Θηλυκό Ηλικία : 36
Ολόκληρο Όνομα : Iathen Van Vivalen
Γαλέρες : 103
Δρεπάνια : 55
Επιθετική Δύναμη : 628
Αμυντική Δύναμη : 92
Μαύρη Μαγεία : 488

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: Drake Mayan   Συνέντευξη: Drake Mayan Icon_minitimeΤρι Απρ 14, 2009 8:00 pm

Victoria Rackham έγραψε:

2) Ποια θα χαρακτηρίζατε ως την πιο αξέχαστη εμπειρία σας?

Έχω πολλές εμπειρίες, αν και είμαι μόλις 20 χρονών. Ξέρετε, ο πατέρας μου ήταν μέλος της Ο.Σ.Μ.Η. (Ομάδα Σκοτωμού Μάγων Ηλιθίων) και μεγάλωσα σε σκληρές συνθήκες.. Η πιο αξέχαστη εμπειρία μου, όμως, δεν προέρχοταν απο τότε. Αυτή η εμπειρία προερχόταν απο την παιδική μου ηλικία, όταν ο πατέρας μου έδερνε την αδερφή μου με το σκουπόξυλο. Εγώ με την άλλη μου αδερφή τρώγαμε κάτι υπέροχα ποπ-κορν των Μαγκλ που δεν θα τα ξεχάσω ποτέ... Αλλά έχω και άλλες εμπειρίες, πιο πρόσφατες. Ας πούμε τότε που κατάφερα να "κερδίσω" την καρδιά της αγαπημένης μου Iathen με λίγο αίμαι βρυκόλακα που της πρόσφερα... Συγκλονιστική εμπειρία...

Αχ, Drake μου, τι μου θύμισες τώρα! Μερικές φορές είσαι πολύ ρομαντικός!

Victoria, πολύ καλή συνέντευξη, σα να άρχισα να μην σε αντιπαθώ και τόσο πολύ!
Victoria Rackham
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος
Victoria Rackham

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: Drake Mayan   Συνέντευξη: Drake Mayan Icon_minitimeΚυρ Απρ 19, 2009 7:54 pm

Κύριε Cullen, η συνέντευξη ηταν μαύρο χάλι για εσάς ή το άτομο από το οποίο πήρα συνέντευξη?

Αν είναι το πρωτο, δεκτό, αλλά αν είναι το δεύτερο... ε, δεν μπορούμε να πούμε ότι ο κύριος Mayan είναι μαύρο χάλι... εκκεντρικός και ασυνήθιστος άνθρωπος, αλλά όχι και μαυρο χάλι!!!

Iathen, με τιμάς...

Συνέντευξη: Drake Mayan
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Drake Mayan VS. Iathen Vivalen Mayan v.2 (Golden Match)
» Drake Mayan
» Παραγγελία για Drake Mayan
» Παραγγελία #1 για Drake Mayan
» Παραγγελία #1 για Drake Mayan

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Magician :: Διαγώνιος Αλέα :: Ο Μαγικός Τελάλης-
Μετάβαση σε: