Magician
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Magician

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Αποστολές

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

Θηλυκό Ηλικία : 59
Ολόκληρο Όνομα : Minerva Minist
Γαλέρες : 1274
Δρεπάνια : 170
Μαστίγια : 2.465
Επιθετική Δύναμη : 61
Αμυντική Δύναμη : 56
Μαύρη Μαγεία : 9

Αποστολές Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Αποστολές   Αποστολές Icon_minitimeΠαρ Απρ 24, 2009 2:12 am

Αυτή είναι μία ιδέα αποκλειστικά σχεδιασμένη από τον Λουκά.
Οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να δημιουργεί ένα θέμα στον πεζόδρομο της Διαγωνίου Αλέας και να αναθέτει μία αποστολή. Ύστερα όλοι θα πλάθουν φανταστικά στοιχεία για να βγάλουν εις πέρας αυτήν την αποστολή. Εάν χρειαστεί, θα παρεμβαίνω εγώ για να γίνει λίγο πιο ενδιαφέρον. Θα περιγράφω το επόμενο στοιχείο ή θα παρουσιάζω μία εικόνα παρόμοια με αυτήν που θέλω να βρείτε. Το επόμενο στοιχείο -η εικόνα- θα είναι κρυμμένο κάπου μέσα στο "εντός RPG" forum. Όποιο μέλος βρει την εικόνα θα πρέπει να πει που την είδε (στο μαγαζί "τάδε" ή στο εντευκτήριο του Σλίθεριν, κλπ). Δεν θα υπάρχει κάποια ανταμοιβή για όποιον βρει την εικόνα, οι αποστολές γίνονται για να περάσουμε καλά.
Αν κάποιο μέλος θέλει, μπορεί να φτιάξει κι εκείνο αληθινά στοιχεία και να τα κρύψει μέσα σε κάποιο post του. Κάθε φορά που θα υπάρχει ένα αληθινό στοιχείο, θα συνοδεύεται από το παρακάτω σύμβολο έτσι ώστε να μην μπερδεύουμε τα αληθινά με τα φανταστικά στοιχεία:
Αποστολές B

Όπως ανέφερα και προηγουμένως, οποιοσδήποτε μπορεί να αναθέσει μια νέα αποστολή. Υπάρχει, όμως, ένας όρος. Πρέπει να μην υπάρχει καμία άλλη αποστολή για να ανοίξει μία καινούρια. Κάθε αποστολή τελειώνει όταν το αποφασίσουν οι "μάγοι" που παίζουν. Αν μία αποστολή κρατάει για πολύ καιρό και θέλει κάποιος να ξεκινήσει μία νέα αποστολή, ας μου στείλει μήνυμα ούτως ώστε να επέμβω.

Για να καταλάβετε τι εννοώ λέγοντας αποστολή, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το θέμα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://magician.forumgreek.com

Αποστολές
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Magician :: Εκτός RPG :: Ανακοινώσεις/Επιλογή ταυτότητας-
Μετάβαση σε: