Magician
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Magician

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Συνέντευξη: George White

Πήγαινε κάτω 
+5
George Cullen
Julie Ledoux
Andrea Inzaghi
Anideos Lumidis
Victoria Rackham
9 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Victoria Rackham
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος
Victoria Rackham

Θηλυκό Ηλικία : 47
Ολόκληρο Όνομα : Victoria Gabriella Rackham
Γαλέρες : 1305
Δρεπάνια : 170
Μαστίγια : 2.465
Επιθετική Δύναμη : 9
Αμυντική Δύναμη : 19

Συνέντευξη: George White Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Συνέντευξη: George White   Συνέντευξη: George White Icon_minitimeΤρι Ιουν 02, 2009 5:55 pm

Και ναι! Μετά από ενα μήνα και κάτι, εκδόθηκε επιτέλους το επόμενο τεύχος του Μαγικού Τελάλη... Θα ήθελα να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη για την καθυστέρηση...

Το μέλλον της κοινωνίας μας είναι ένα σημαντικό θέμα... θα έπρεπε να μας απασχολεί όλους... Η νέα γενιά πρέπει να είναι το κύριο αντικείμενο της προσοχής μας... Τα παιδιά είναι το παρόν και το μέλλον μας... Πως όμως αντιμετωπίζουν την σκληρή καθημερινότητα? Φυσικά κάθε παιδί είναι διαφορετικό... Ας δούμε όμως τι λέει ένας απ' τους καλύτερους μαθητές κι απ' τα πιο αξιολογα παιδιά της μικρής μας ομάδας... Αυτό το μήνα ο Μαγικός Τελάλης σας παρουσιάζει τον George White...

1) George, για αρχή, θα ήθελες να μας μιλήσεις λίγο για σένα? Για τα αγαπημένα σου πράγματα, ας πουμε... Αγαπημένο χρώμα, φαγητό, είδος μουσικής, χόμπυ...

Το αγαπημένο μου πράγμα πάνω στη γη είναι το κουίντιτς και οι μονομαχίες. Ειδικά για τις μονομαχίες, που πρέπει να αγοράζω πράγματα για να γίνω ισχυρός, με πιάνει η καταναλωτική τρέλα καμιά φορά και πρέπει να περιμένω γύρω στον μήνα για να πάρω αρκετά επιδόματα από τη σχολή. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μπλε. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά συνοδευόμενα από ένα ποτήρι χυμό κολοκύθας. Μουσική δεν ακούω καθόλου μιας και το γραμμόφωνό μου έχει χαλάσει από πρόπερσι και χόμπι, χμμμ,
κουίντιτς, κουίντιτς και πάλι κουίντιτς.

2) Είσαι σε μια ηλικία κρίσιμη... Μεγαλώνεις, αλλάζεις... Πως νιώθεις γι' αυτό? Επιρεάζει καθόλου την καθημερινότητά σου?

Η ηλικία μου, α, ναι, μου το έχουν πει πάρα πολλοί. Δεν το νιώθω ότι αλλάζω. Είμαι ένας μαθητής και μέχρι να αποφοιτήσω δεν θα αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά μου. Θα είμαι μαθητής και το μόνο που θα αλλάζει θα είναι η λίστα των μαθημάτων μου.

3) Πιο είναι το πιο τρελό σου όνειρο?

Δεν είναι κάτι για εμένα. Είμαι ευτυχισμένος από αυτά που έχω. Το μόνο που θέλω είναι να μάθουν οι Μαγκλ για εμάς και να υπάρχει ειρήνη ανάμεσα στους δύο κόσμους.

4) Ας πάμε λίγο στο σχολείο.. Κατ' αρχάς, πιο είναι το αγαπημένο σου μάθημα και γιατί?

Όλα είναι υπέροχα! Δεν έχω συγκεκριμένη προτίμηση. Το να μαθαίνεις ξόρκια είναι κάτι τέλειο, όπως επίσης και το να φτιάχνεις φίλτρα.

5) Τι εντυπώσεις σου έχει αφήσει η σχολική χρονιά που μόλις τελείωσε?

Πολύ καλές. Δεν μπορώ να ξεχάσω τους πολυαγαπημένους μου καθηγητές, τον καθηγητή Lumidis και την καθηγήτρια Goth. Ανυπομονώ να έρθει ο Σεπτέμβρης, για να φορτωθώ ξανά όλα τα μαθήματα...

6) Αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι στην εκπαίδευση, τι θα ήταν αυτό?

Θα προσέθετα κι άλλα μαθήματα, όπως σκοτεινές τέχνες και διακτινισμό.

7) Στα πλαίσια της κοινωνίας μας... Πως τα πας με τα υπόλοιπα μέλη της?

Πολύ καλά με όλους! Με τους περισσότερους δηλαδή, επειδή μερικοί, καταστηματάρχες κυρίως, υποτιμούν την αξία μου και με στολίζουν με κάτι πολύ ωραία επίθετα.

8 ) Τι θα πρότεινες στην υπουργό και τους εφόρους για την βελτίωσή της?

Να συνεχίσουν αυτό που κάνουν και εύχομαι ολόψυχα στην κυρία Minist να ξεπεράσει το παγκόσμιο ρεκόρ.

9) Ως αντιπρόσωπος του μέλλοντος της κοινωνίας μας, θα ήθελες να περάσεις κάποιο μύνημα στους αναγνώστες?

Βεβαίως. Ότι δεν έχει σημασία η καταγωγή του μάγου, αλλά η καρδιά του.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

Άντρας Ηλικία : 39
Ολόκληρο Όνομα : Anideos Van El Greco Lumidis
Γαλέρες : 310
Δρεπάνια : 167
Επιθετική Δύναμη : 127
Αμυντική Δύναμη : 156
Μαύρη Μαγεία : 143

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: George White   Συνέντευξη: George White Icon_minitimeΤρι Ιουν 02, 2009 7:26 pm

Παράθεση :
Πολύ καλές. Δεν μπορώ να ξεχάσω τους πολυαγαπημένους μου καθηγητές, τον καθηγητή Lumidis και την καθηγήτρια Goth. Ανυπομονώ να έρθει ο Σεπτέμβρης, για να φορτωθώ ξανά όλα τα μαθήματα...
Πολύ συγκινητικό κύριε White. Έχω να σας πω κι εγώ, ότι παρόλο που σας φέρομαι λίγο αυστηρά, δεν μπορώ να κρύψω την συμπάθειά μου. (γενικά προς όλους τους μαθητές) Μην μας βλέπετε εμάς τους καθηγητές έτσι εκκεντρικούς, κατά βάθος είμαστε πολύ ευαίσθητοι.
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

Άντρας Ηλικία : 46
Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi
Γαλέρες : 99999
Επιθετική Δύναμη : 99999
Αμυντική Δύναμη : 99999
Μαύρη Μαγεία : 99999

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: George White   Συνέντευξη: George White Icon_minitimeΤετ Ιουν 03, 2009 7:50 am

Η συνέντευξη ήταν πολύ καλή.
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: George White   Συνέντευξη: George White Icon_minitimeΣαβ Ιουν 06, 2009 12:44 pm

Παράθεση :

Να συνεχίσουν αυτό που κάνουν και εύχομαι ολόψυχα στην κυρία Minist να ξεπεράσει το παγκόσμιο ρεκόρ.
Κάνεις λάθος. Η δουλειά τους θέλει μεγάλη βελτίωση. Ειδικά όταν ο ένας από τους δύο εφόρους ασχολείται με την κοινωνία μας, όποτε το θυμάται. Τα λεφτά όμως κάθε μήνα τα τσεπώνει. Ντροπή στο υπουργείο που τον έχουν ακόμη έφορο.
Julie Ledoux
Τριτοετής
Τριτοετής
Julie Ledoux

Θηλυκό Ηλικία : 29
Ολόκληρο Όνομα : Julie Ledoux
Γαλέρες : 255
Δρεπάνια : 72
Μαστίγια : 2.468
Επιθετική Δύναμη : 92
Αμυντική Δύναμη : 75
Μαύρη Μαγεία : 202

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: George White   Συνέντευξη: George White Icon_minitimeΣαβ Ιουν 06, 2009 2:50 pm

Πολυ ωραια συνεντευξη !!!!! μπραβο σας κυρια Victoria
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

Άντρας Ηλικία : 51
Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί.
Γαλέρες : 180
Δρεπάνια : 11
Μαστίγια : -
Επιθετική Δύναμη : 219
Αμυντική Δύναμη : 208
Μαύρη Μαγεία : 54

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: George White   Συνέντευξη: George White Icon_minitimeΣαβ Ιουν 06, 2009 2:57 pm

Χάλια!!
Stefan Dark
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Stefan Dark

Άντρας Ηλικία : 54
Ολόκληρο Όνομα : Stefan Van Darkerius
Γαλέρες : 498
Επιθετική Δύναμη : 326
Αμυντική Δύναμη : 176
Μαύρη Μαγεία : 156

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: George White   Συνέντευξη: George White Icon_minitimeΣαβ Ιουν 06, 2009 4:26 pm

Andrea Inzaghi έγραψε:
Παράθεση :

Κάνεις λάθος. Η δουλειά τους θέλει μεγάλη βελτίωση. Ειδικά όταν ο ένας από τους δύο εφόρους ασχολείται με την κοινωνία μας, όποτε το θυμάται. Τα λεφτά όμως κάθε μήνα τα τσεπώνει. Ντροπή στο υπουργείο που τον έχουν ακόμη έφορο.

Εσείς κάνετε λάθος, κύριε Inaghi. Ο κύριος Κάλιοτ έχει πολλά σοβαρά προβλήματα υγείας και για αυτό έχει αναθέσει σε εμένα τις περσσότερες δουλειές. Την καλοκαιρινή περίοδο, (που θα έχουμε και τουρίστες) σας πληροφορώ ότι ο κύριος Κάλιοτ που τόσο ωραία θάψατε, θα επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του. Άλλωστε είναι ο πρώτος Έφορος που προσλήφθηκε απο το Υπουργείο, και ίσως; πιο έμπειρος (αλλά όχι πιο ικανός) απο εμένα. Εντάξει, οφείλω να παραδεχτώ ότι έτσι κι αλλιώς μπορεί να είναι πιο έμπειρος, όπως είπα,, αλλά έχω δώσει εγώ την περισσότερη δουλειά. Δεν είναι όμως αυτός λόγος να κατηγορούμε τον κύριο Κάλιοτ.

Σπόιλερ:
Morticia Goth
Καθηγήτρια
Καθηγήτρια
Morticia Goth

Θηλυκό Ηλικία : 41
Τόπος : Somewhere... in a magic place...
Ολόκληρο Όνομα : Morticia Goth
Γαλέρες : 1399
Δρεπάνια : 45
Επιθετική Δύναμη : 65
Αμυντική Δύναμη : 25
Μαύρη Μαγεία : 15

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: George White   Συνέντευξη: George White Icon_minitimeΚυρ Ιουν 07, 2009 3:20 pm

Με συγκινήσατε κύριε White...

George Cullen έγραψε:
Χάλια!!

Τι ακριβως δεν σας άρεσε κύριε Cullen?
Julie Ledoux
Τριτοετής
Τριτοετής
Julie Ledoux

Θηλυκό Ηλικία : 29
Ολόκληρο Όνομα : Julie Ledoux
Γαλέρες : 255
Δρεπάνια : 72
Μαστίγια : 2.468
Επιθετική Δύναμη : 92
Αμυντική Δύναμη : 75
Μαύρη Μαγεία : 202

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: George White   Συνέντευξη: George White Icon_minitimeΚυρ Ιουν 07, 2009 4:12 pm

Συνεντευξεις περνετε απο συγκεκριμενα μελη ?
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: George White   Συνέντευξη: George White Icon_minitimeΚυρ Ιουν 07, 2009 4:36 pm

Julie Ledoux έγραψε:
Απ΄ ότι φαίνεται, ναι. Κυρίως εγώ θα ήθελα να ΄πω πως νομίζω ότι οι συνεντεύξεις έχουν καθαρά κερδοσκοπικό σκοπό με κίνητρο την προβολή και ανάδειξη συγκεκριμένων προσώπων. Πιστεύω ότι αυτό πρέπει να διορθωθεί και ότι οι συνεντεύξεις θα πρέπει να γίνονται με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία ατόμων, καθώς επίσης θα έπρεπε να ελέγχονται πρώτα από τους υπεύθυνους που η δουλειά τους είναι να βοηθήσουν να και να βοηθάνε την κοινότητα των μάγων. Νομίζω ότι μόνο έτσι οι μάγοι θα νιώσουν ασφαλείς, και θα ξέρουν ότι δε βρίσκονται κάτω από την εξουσία μίας διεφθαρμένης κυβέρνησης που ο σκοπός της είναι κερδοσκοπικός.
Victoria Rackham
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος
Victoria Rackham

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: George White   Συνέντευξη: George White Icon_minitimeΚυρ Ιουν 07, 2009 5:22 pm

Κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, κυρία Inzaghi... συνέντευξη μπορεί να δώσει όποιος θέλει... Τα περισσότερα άτομα που έδωσαν συνέντευξη, μου το ζήτησαν οι ίδιοι... Και φυσικά δεν θα μπορούσα να αρνηθώ οποιαδήποτε πηγή υλικού... Θέλω ο κόσμος να διαβάζει κάτι διαφορετικό... θα μου πείτε, στις 4 συνεντεύξεις, οι δύο ήταν απο καταστηματάρχες... Όμως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός... Και το θεωρώ αρκετά ενδιαφέρον να βλέπουμε την οπτική γωνία του καθενός για τον κόσμο, για τη ζωή του, για το επάγγελμά του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα βγάλουμε όλα τα προσωπικά του στη φόρα... Αν κάποιος δεν το βρήσκει ενδιαφέρον και πιστεύει ότι οι συνεντεύξεις είναι απλώς κερδοσκοπικές, ας μην τις διαβάσει...
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

Άντρας Ηλικία : 28
Ολόκληρο Όνομα : George White
Γαλέρες : 65
Δρεπάνια : 34
Επιθετική Δύναμη : 329
Αμυντική Δύναμη : 211
Μαύρη Μαγεία : 91

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: George White   Συνέντευξη: George White Icon_minitimeΚυρ Ιουν 07, 2009 5:26 pm

Julie Ledoux έγραψε:

Όταν λες μέλη, μέλη από τι; Της κοινωνίας μας;
Drake Mayan
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Drake Mayan

Άντρας Ηλικία : 35
Ολόκληρο Όνομα : Drake Christofer Mayan.
Γαλέρες : 707
Επιθετική Δύναμη : 1266
Αμυντική Δύναμη : 1070
Μαύρη Μαγεία : 500

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: George White   Συνέντευξη: George White Icon_minitimeΚυρ Ιουν 07, 2009 6:21 pm

Andrea Inzaghi έγραψε:
Julie Ledoux έγραψε:
Απ΄ ότι φαίνεται, ναι. Κυρίως εγώ θα ήθελα να ΄πω πως νομίζω ότι οι συνεντεύξεις έχουν καθαρά κερδοσκοπικό σκοπό με κίνητρο την προβολή και ανάδειξη συγκεκριμένων προσώπων. Πιστεύω ότι αυτό πρέπει να διορθωθεί και ότι οι συνεντεύξεις θα πρέπει να γίνονται με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία ατόμων, καθώς επίσης θα έπρεπε να ελέγχονται πρώτα από τους υπεύθυνους που η δουλειά τους είναι να βοηθήσουν να και να βοηθάνε την κοινότητα των μάγων. Νομίζω ότι μόνο έτσι οι μάγοι θα νιώσουν ασφαλείς, και θα ξέρουν ότι δε βρίσκονται κάτω από την εξουσία μίας διεφθαρμένης κυβέρνησης που ο σκοπός της είναι κερδοσκοπικός.

Αυτό που μόλις είπατε είναι προσβολή και για την κυρία Rackham, αλλά και για την κυρία Minist. Εντάξει, δεν σέβεστε εμένα, τον Cullen (και ποιός τον σέβεται δηλαδή αυτόν) και τον White. Αλλά απαντήστε μου σε αυτό το ερώτημα: Ποιόν λόγο θα είχε η κυρία Υπουργός να θέλει να προβληθεί;

Για τα υπόλοιπα (το ότι δεν επιλέγει ο Τελάλης τους καλεσμένους αλλά οι καλεσμένοι προθυμοποιούνται) σας ενημέρωσε η Victoria.
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: George White   Συνέντευξη: George White Icon_minitimeΚυρ Ιουν 07, 2009 7:57 pm

Νομίζω ότι δεν καταλάβατε το νόημα του μυνηματός μου. Για αυτό το λόγο απαξιώ να απαντήσω. Όποιος νομίζει ότι τον προσέβαλα ας μου το πει, και θα του εξηγήσω.
Victoria Rackham
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος
Victoria Rackham

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνέντευξη: George White   Συνέντευξη: George White Icon_minitimeΚυρ Ιουν 07, 2009 8:59 pm

Κυρία Insaghi, δεν σας καταλαβαίνω... ξεκινάτε μια κουβέντα... μετά γιατί απαξιείτε να απαντήσετε?

Κύριε Mayan, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη... εγώ δεν θα το έλεγα προσβολή... παρεξήγηση ίσως...

Συνέντευξη: George White
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Συνέντευξη: George Cullen
» George White VS. George Cullen
» George Cullen VS. George White
» George Cullen vs George White
» George White VS George Cullen

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Magician :: Διαγώνιος Αλέα :: Ο Μαγικός Τελάλης-
Μετάβαση σε: