Magician
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Magician

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Καταστροφή

Πήγαινε κάτω 
+3
Anideos Lumidis
George Cullen
George White
7 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

Άντρας Ηλικία : 28
Ολόκληρο Όνομα : George White
Γαλέρες : 65
Δρεπάνια : 34
Μαστίγια : 2.465
Επιθετική Δύναμη : 329
Αμυντική Δύναμη : 211
Μαύρη Μαγεία : 91

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 11:37 am

Το κίνημα "Θανατοφάγοι" επανήλθε. Αυτή τη φορά θα καταστρέψουν τη γη μαζί με αυτούς μέσα γιατί δήθεν δεν αξίζουν να ζουν όλοι οι μάγοι και οι Μαγκλογεννημένοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουμε.

Μου έστειλαν το παρακάτω ανορθόγραφο σημείωμα:

"Δαιν θα γλοιτόσαιται, θα παιθάναιται ώπος κη αιμής
Μαι αικτήμοισι, ει θανατοφάγει"
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

Άντρας Ηλικία : 51
Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί.
Γαλέρες : 180
Δρεπάνια : 11
Μαστίγια : -
Επιθετική Δύναμη : 219
Αμυντική Δύναμη : 208
Μαύρη Μαγεία : 54

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 11:38 am

Αγράματοι...τί θα κάνουμε;
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

Άντρας Ηλικία : 39
Ολόκληρο Όνομα : Anideos Van El Greco Lumidis
Γαλέρες : 310
Δρεπάνια : 167
Επιθετική Δύναμη : 127
Αμυντική Δύναμη : 156
Μαύρη Μαγεία : 143

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 11:40 am

Γιατί σε εσάς συγκεκριμένα κύριε White;
Θέλω να πω, αν η Γη απειλούταν, θα έστελναν σε κάποιο Ανώτερης Τάξεως. Έχω ακούσει ότι έχουν επαφές με τον Πρωθυπουργό των Μαγκλ.

Αλλά όπως και να'χει, το θέμα είναι σοβαρό και πρέπει να το εξετάσουμε προσεκτικά.
Νομίζω πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τις ανορθόγραφες σκουληκαντέρες.
Victoria Rackham
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος
Victoria Rackham

Θηλυκό Ηλικία : 47
Ολόκληρο Όνομα : Victoria Gabriella Rackham
Γαλέρες : 1305
Δρεπάνια : 170
Επιθετική Δύναμη : 9
Αμυντική Δύναμη : 19

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 12:28 pm

Τι θα κάνουμε? Απλά... we fight... είχα δει μια περίπτωση παρόμοια, πριν απο μερικά χρόνια στην Αίγυπτο... Πιστέψτε με είναι πολύ εύκολο να τους αντιμετωπίσουμε απ' ότι φαίνεται...
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 12:30 pm

Μισό λεπτό! Δεν λέει ότι είναι για εμένα! Απλά μου το έφερε η κουκουβάγια. Και τώρα που το θυμήθηκα δεν έχω καθόλου αλληλογραφία.

Και, α, ναι, τώρα το θυμήθηκα.

"Αποκαλύψιους!"

Ορίστε.

Από κάτω έχει κάτι γράμματα:

"Νίψον ανομήματα μη μονάν όψιν"

Ρε παιδιά! Αυτή η επιγραφή υπάρχει στην Αγιά Σοφιά, μια χριστιανική εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη. Από ότι φαίνεται πρέπει να κάνουμε μια επίσκεψη...
Victoria Rackham
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος
Victoria Rackham

Θηλυκό Ηλικία : 47
Ολόκληρο Όνομα : Victoria Gabriella Rackham
Γαλέρες : 1305
Επιθετική Δύναμη : 9
Αμυντική Δύναμη : 19

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 12:44 pm

Που κολλάει το απειλιτικό σημείωμα με την Αγια Σοφια? Δεν πάμε καλάααααααααα...
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΠεμ Ιουν 18, 2009 8:46 am

Εκεί σκαρώνουν το σχέδιό τους.

Η Μαγκλ εφημερίδα γράφει:

"Μετά τον δυνατό υποθαλάσσιο σεισμό που έγινε στη Μαύρη Θάλασσα, από την Αγιά Σοφιά έπεσαν οι δύο μιναρέδες και τώρα η εκκλησία-μουσείο έχει κλείσει μέχρι να σιγουρευτούμε ότι δε θα καταρρεύσει η υπόλοιπη εκκλησία. Προς το παρόν όμως δεν έχουμε δει κανέναν να μπαίνει ή να βγαίνει από το μουσείο.

Πράγμα που σημαίνει ότι διακτινίζονται μέσα και έξω ή ότι δε βγαίνουν καθόλου.

Πήγα επιτέλους εκεί πέρα με το Δίκτυο Μαγικής Ροής. Βρισκόμουν στο τζάκι μιας πολύ καλής μάγισσας. Έφυγα και πήγα κοντά στην εκκλησία. Φαινόταν ότι είχε Μαγκλοαπωθητικό ξόρκι, επειδή όλοι οι Μαγκλ που πήγαιναν κοντά θυμούνταν ότι έχουν μια κατεπείγουσα δουλειά.

Έκανα ένα καλό ξόρκι καμουφλάζ και είδα από το παράθυρο. Ήταν μισάνοιχτο και είχε πολλά ραβδιά, τσουκάλια, τηλεσκόπια, μαγικά τρικ, μανδύες και τρόφιμα στο εσωτερικό περβάζι. Υπήρχαν πολλοί θανατοφάγοι σίγουρα αν έκρινα από τους μανδύες και μιλούσαν μεταξύ τους. Δίπλα, υπήρχαν πολλές σμικρυμένες πυρηνικές βόμβες και σμικρυμένα αεροπλάνα και ελικόπτερα (Μαγκλ ιπτάμενα μέσα μεταφοράς), μπουκαλάκια με θανατηφόρες αρρώστιες που όπως έγραφαν πάνω τα μπουκαλάκια: βουβωνική πανόλη, φυματίωση, χολέρα, πανούκλα και τα λοιπά. Από δίπλα υπήρχε ένας χάρτης κολλημένος στον τοίχο. Μια κουκκίδα αναβόσβηνε στο Ηνωμένο Βασίλειο και πάνω στην κουκκίδα ήταν το νούμερο 1. Μια δεύτερη κουκκίδα αναβόσβησε με το νούμερο 2 πάνω στην Ισλανδία και μια τρίτη στη Νέα Ζηλανδία. Υπήρχαν και πολλά κρεβάτια εκεί μέσα.

Κλήτευσα τις αρρώστιες και ευτυχώς δεν με πήραν χαμπάρι. Άρπαξα κανά 10 ραβδιά κανά 5 μανδύες, 4 σοκολατένιους βατράχους, 3 κολοκυθόπιτες, 2 τηλεσκόπια και 2 τσουκάλια και τα έβαλα όλα στη τσέπη μου. Κλήτευσα έπειτα τον χάρτη και μου ήρθε κατακέφαλα. Οι Θανατοφάγοι με κατάλαβαν αλλά δεν με είδαν καλά ποιος είμαι επειδή είχα ακόμη το ξόρκι του καμουφλάζ. Άρχισα να τρέχω εδώ κι εκεί, βρήκα πάλι το σπίτι της μάγισσας, μπήκα μέσα και αυτή έκλεισε την πόρτα στο Θανατοφάγο. Έφυγα πάλι με τη μαγική σκόνη και ήρθα εδώ.

Τα έχω όλα εγώ. Τα ραβδιά τα κρατάω, θα τα κολλήσω μαζί όλα με ξορκοτέιπ για να κάνω κάθε ξόρκι 10 φορές όταν τα κρατάω. Επίσης θα κρατήσω 1 τσουκάλι εφεδρικό, 1 τηλεσκόπιο εφεδρικό, 1 μανδύα επίσημο και 1 απλό εργασιακό. Τους 3 σοκολατένιους βατράχους σας τους δίνω αν μου δώσετε τις κάρτες και τον έναν τον κρατάω για εμένα και 1 κολοκυθόπιτα για εμένα πάλι την κρατάω και τις άλλες 2 κάντε τις ότι θέλετε. Τις αρρώστιες θα τις κρατήσω για να τις εξουδετερώσω με τρόπους τον Μαγκλ, δηλαδή πρώτα θα τις κάψω και μετά αμέσως θα τις παγώσω για να ψοφήσουν όλοι οι μικροργανισμοί (με τα ξόρκια "Πύριους" και "Παγώσιους" γιατί ποιος ανάβει φωτιές με ξύλα και ποιος φτιάχνει πάγο. Τον χάρτη θα τον εξετάσω πάλι εγώ.
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΠεμ Ιουν 18, 2009 10:11 am

Ωραίος ο βάτραχος...Α!Έχεις τον...Άλμπους Πέρσιβαλ Γούλφρικ Μπράιαν Ντάμπλντορ;Αυτόν έχω..
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΠεμ Ιουν 18, 2009 10:54 am

Πιστεύω ότι ο χάρτης έχει να κάνει με το σχεδιάγραμμα των επιθέσεών τους... Είναι ολοφάνερο ότι θα επιτεθούν πρώτα στην Μεγάλη Βρετανία. Μα, απο ότι βλέπω εδώ, δίπλα στο 1, υπάρχουν με μικρότερα γράμματα οι συντεταγμένες Χ (567,84), που στην μαγική γεωγραφία, αν θυμάμαι καλά, συμβολίζουν ένα δάσος.

Προφανώς θα επιτεθούν σε κάποιο δάσος της Αγγλίας. Σύμφωνα με μελέτες που έκανα μέσω του MagicNet, το μόνο γνωστό μαγικό δάσος στην Μ.Βρετανία είναι το Δάσος της Αιώνιας Λιακάδας. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιδιοκτησία των Μαγκλ.
Ορίστε και μία φωτογραφία αυτού του δάσους:

Καταστροφή Enchanted-forest-animated-screensaver

Όπως ξεκάθαρα φαίνεται στην φωτογραφία, υπάρχει εκεί ένα σπάνιο είδος μανιταριού το Helitas Paracitus, το οποίο είναι υπεύθυνο για πολλές καταστροφές που έχουν γίνει στον κόσμο των Μαγκλ τα τελευταία χρόνια. Η σημαντικότερη απο αυτές, είναι μία που συνδέεται άμεσα με την υπόθεσή μας, καθώς αυτά τα μανιτάρια είχαν προκαλέσει το 2004 γρίπη στους μονόκερους του δάσους, οι οποίοι, μετά απο τις διάφορες συναναστροφές τους με αγελάδες, είχαν προκαλέσει την γρίπη των τρελών αγελάδων, που βρίσκεται ανάμεσα στα μπουκαλάκια που μας έφερε ο White. Η γρίπη της αγελάδας, όμως, είναι μία ουσία που είναι πολύ χρήσιμη για την μαγική κοινωνία. Ως επαγγελματίας φιλτροπαρασκευαστής, τυχαίνει να γνωρίζω ότι είναι το βασικό συστατικό πολλών σημαντικών θεραπευτικών φίλτρων. Αν εξαφανιστούν κάτι τέτοια μανιτάρια, είναι πολύ πιθανό η μαγική επιστήμη να χρειάζεται να πρωθηθεί με πρωτόγονες μεθόδους.

Ακόμα, το Δάσος της Αιώνιας Λιακάδας, είναι πασίγνωστο για το εργοστάσιο Μαγικών Λιχουδιών το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του ηφαιστείου Darkhex, που είναι πασίγνωστο για την σοκολάτα που παράγει. Εκεί παράγονται λοιπόν τα πάντα-κολοκυθόπιτες, βατράχοι κτλ. Είναι πιθανόν να είναι στόχος των Θανατοφάγων, αφού και κολοκουθόπιτες και σοκολατένιοι βατράχοι βρέθηκαν εκεί που πήγε ο White.
Όσο για τα μαγικά σύνεργα, είναι πολύ πιθανόν να είναι απλά για να μας αποσπάσουν την προσοχή σε αυτά..

Το δάσος της Αιώνιας Λιακάδας είναι ο πρώτος στόχος των Θανατοφάγων.
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

Άντρας Ηλικία : 46
Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi
Γαλέρες : 99999
Επιθετική Δύναμη : 99999
Αμυντική Δύναμη : 99999
Μαύρη Μαγεία : 99999

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΠεμ Ιουν 18, 2009 10:55 am

Νομίζω ότι καλό θα ήταν να πάω εγώ.
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΠεμ Ιουν 18, 2009 10:57 am

Θα ήθελες να πας εσύ στο Δάσος της Αιώνιας Λιακάδας;
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να οργανωθούμε και να πάμε όλοι μαζί.
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΠεμ Ιουν 18, 2009 10:58 am

Εντάξει, εντάξει. Τα καταφέρνω όμως και μόνος μου. Razz Razz
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΠεμ Ιουν 18, 2009 11:03 am

Κοίταξε να δεις, μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο αλλά δεν είσαι.
Σε πληροφορώ ότι εκτός απο εσένα, όλοι οι υπόλοιποι θέλουν επίσης να σώσουν τον κόσμο. Μα δεν φέρονται υπεροπτικά σαν εσένα. Μάθε να σέβεσαι τους άλλους.

Σπόιλερ:
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΠεμ Ιουν 18, 2009 3:37 pm

Αν περίμενα από τον Inzaghi, ουχού... Πήγα μόνος μου και εξέτασα το δάσος. Μάζεψα δείγματα του Helitas Paracitus για εξέταση.

Ορίστε, καλή τύχη με την εξέταση. Διέλυσα τις αρρώστιες και πήγα στο δάσος ήδη. Δεν υπάρχει τίποτα, αν εξαιρέσεις το ότι το δάσος ήταν έρημο παρόλο που ήταν γεμάτο φυτά. Το μόνο ζωντανό εκτός από τα φυτά ήταν κάποιες μικρές αράχνες.

Σπόιλερ:
Geo Ma
Εκτοετής
Εκτοετής
Geo Ma

Άντρας Ηλικία : 32
Γαλέρες : 240
Μαστίγια : 2.462
Επιθετική Δύναμη : 51
Αμυντική Δύναμη : 51

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΠεμ Ιουν 18, 2009 3:53 pm

Σπόιλερ:
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΠαρ Ιουν 19, 2009 8:50 am

Σπόιλερ:
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΠαρ Ιουν 19, 2009 8:59 am

Σπόιλερ:
Πιστεύω ότι οι Θανατοφάγοι θα χτυπήσουν σήμερα. Αργά ή γρήγορα θα βρίσκονται στο δάσος. Πρέπει να τους σταματήσουμε. Τι προτείνεις George White; Εγώ προτείνω να πάμε να τους αντιμετωπίσουμε.
Geo Ma
Εκτοετής
Εκτοετής
Geo Ma

Άντρας Ηλικία : 32
Γαλέρες : 240
Μαστίγια : 2.462
Επιθετική Δύναμη : 51
Αμυντική Δύναμη : 51

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΣαβ Ιουν 20, 2009 10:17 am

Ο μπαμπάς κι εγώ πήγαμε..Ήταν όπως τα είπε ο Γιώργος απλώς είχαν μια όμηρη την Μπάρμπι απο οτι ακούσαμε..Είχαν ένα αντικείμενο χρυσό και έλεγαν οτι θα επιτεθούν..Ο μπαμπάς έκανε ένα ξόρκι και πάγωσε τον χρόνο για 1 λεπτό το οποίο εγώ πρόλαβα και πήγα να το πάρω.Παραλίγο να με δούν..Μια γριά κυρία μας έδωσε ένα αντικείμενο και βγάλαμε φωτογραφία.

Αλλά δεν ξέρω τί το θέλουν...

Αυτά είχα να πω..

Την φωτογραφία θα σας την δωσω αλλη στιγμη..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Geo Ma στις Σαβ Ιουν 20, 2009 2:01 pm, 1 φορά
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΣαβ Ιουν 20, 2009 10:44 am

Σπόιλερ:
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΣαβ Ιουν 20, 2009 11:08 am

Σπόιλερ:
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΣαβ Ιουν 20, 2009 1:50 pm

Σπόιλερ:
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΣαβ Ιουν 20, 2009 6:29 pm

Σπόιλερ:
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΚυρ Ιουν 21, 2009 6:47 pm

Σκέφτηκα να ανατινάξω το ναό, αλλά αυτό θα ήταν ασέβεια στους Έλληνες και στους αρχαίους πολιτισμούς.

Κράτησα ένα μανιτάρι και το εξέτασα και είδα ότι έχει εκχύλισμα δικτάμου.

Έλεγξα και την Ισλανδία. Οι συντεταγμένες που έγραφε αντιστοιχούσαν σε έναν θερμοπίδακα γκέιζερ που επίσης μύριζε δίκταμο. Στη Νέα Ζηλανδία έτυχε να είναι δίπλα ακριβώς από την καλλιέργεια μανδραγόρων μου, στο πρακτορείο της ημερήσιας Νεοζηλανδικής εφημερίδας "New Zealand Herald", η οποία στους τοίχους ήταν εξωτερικά αλειμμένη πάλι με εκχύλισμα δικτάμου.

Το εκχύλισμα δικτάμου έχει θεραπευτικές και απολυμαντικές ιδιότητες. Δηλαδή ο χάρτης μάλλον έδειχνε τα μέρη όπου θα προστατεύονταν.

Πήγα επίσης ξανά στο ναό, αυτή τη φορά όμως είχε πρόσθετα προστατευτικά μέτρα. Κρύφτηκα στην πλατεία, και κλήτευσα τις βόμβες και τα αεροπλάνα, πήγα στην ανοιχτή θάλασσα και έριξα ό,τι κλήτευσα.
Veronique Ledoux
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Veronique Ledoux

Θηλυκό Ηλικία : 45
Ολόκληρο Όνομα : Veronique Dame Ledoux
Γαλέρες : 85

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΚυρ Ιουν 21, 2009 7:38 pm

Θα σου προτεινα μαζι με καποιους μεγαλους να επισκευτητε την Ελλαδα για να μαθετε για το δικταμο....
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

Καταστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταστροφή   Καταστροφή Icon_minitimeΔευ Ιουν 22, 2009 8:34 am

Πήγα ήδη. Σε ένα απομονωμένο χωριό στο νοτιότερο σημείο της Κρήτης βρήκα έναν Θανατοφάγο που μένει εκεί. Τον ανακάλυψα μυρίζοντας το δίκταμο Του έκανα το ξόρκι για τις χειροπέδες και σας τον παραδίδω. Θα του δώσουμε το φίλτρο της αλήθειας και δε θα μας αρνηθεί. Έχω ήδη λίγο από αυτό που μας έδωσε ο κύριος Lumidis για την αποστολή του μενταγιόν.

Καταστροφή
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Magician :: Διαγώνιος Αλέα :: Πεζόδρομος Διαγώνιου Αλέας-
Μετάβαση σε: