| Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον | |
|
+2Veronique Ledoux Victoria Rackham 6 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Victoria Rackham Δημοσιογράφος
Ηλικία : 47 Ολόκληρο Όνομα : Victoria Gabriella Rackham Γαλέρες : 1305 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 9 Αμυντική Δύναμη : 19
| Θέμα: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Τετ Ιουν 17, 2009 12:16 pm | |
| Σ' αυτό το τεύχος φιλοξενούμε έναν καθηγητή και, όπως θα διαπιστώσετε, έναν ιδιαίτερο κι εξαίρετο άνθρωπο...
Πως θα περιγράφατε τον εαυτό σας? Είμαι ένας άνθρωπος που έχει μανία με την οργάνωση και την τάξη. Θέλω να λειτουργούν όλα στην εντέλεια και νευριάζω με το παραμικρό, όταν κάποιος ταράζει τα πράγματα και προκαλεί χάος. Επίσης είμαι οξύθυμος. Δεν βγαίνω εκτός εαυτού πολλές φορές γιατί μπορώ κι ελέγχω τον εαυτό μου, αν βγω όμως εκτός εαυτού καλύτερα να κρυφτεί όποιος τα έχει βάλει μαζί μου! Επίσης δεν αντέχω την αδικία και δεν φοβάμαι να κρίνω κάποιον που έχει αδικήσει. Δυστυχώς όμως, δεν έχω αναφέρει κάτι για τη σχολή το οποίο θα έπρεπε να αλλάξει κατά τη γνώμη μου, αλλά δεν θέλω να το πω!! Επίσης μου αρέσει να βοηθάω τους άλλους και να τους μεταδίδω όλη τη γνώση, τη σοφία (αν έχω) και τις αξίες μου!
Σαν άνθρωπος ποια είναι η σημαντικότερη αρχή σας? Η σημαντικότερη αρχή μου σαν άνθρωπος είναι η "καθαρότητα". Εννοώ ότι δεν αντέχω την αδικία και την υποκρισία. Πρεσβεύω να ειμαστε όλοι έτοιμοι να εκφράσουμε την γνώμη μας ελεύθερα χωρίς να φοβόμαστε τι θα πουν οι άλλοι. Επίσης να μην κοιτάμε το συμφέρον μας και να μην προσπαθούμε να χτίσουμε ένα περιβάλλον που να ευνοεί τα δικά μας συμφέροντα!!
Ο αδερφός σας, ο Stefan Dark, σας ανέφερε ως το μοναδικό αξιόλογο άτομο της οικογένειάς του. Εσείς πως νιώθετε γι' αυτό? Είναι τιμή μου. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε οικογενειακά ζητήματα, απλά πιστεύω ότι έχει πληγωθεί και θέλει πάντα να επικρατεί το σωστό. Είναι ένα πολύ καλό παιδί και ικανός να κάνει πολλά πράγματα!!
Ποια είναι η πιο έντονη ανάμνηση απο τα παιδικά σας χρόνια? Εχω ζήσει έντονες και συγκινητικές στιγμές όταν ανοιγόταν μπροστά μου ο κόσμος της μαγείας. Είμαι καθαρόαιμος βέβαια, αλλά με το που πάτησα το πόδι μου στο Χόγκουαρτς άλλαξε όλη μου η καρδιά! Γνώρισα μαγκλς και μάλιστα τους συμπάθησα πάρα πολύ. Το αποκορύφωμα βέβαια των σπουδών μου ήταν όταν διδάχτηκα την ιστορία του Χάρι Πότερ και του Αλμπους Ντάμπλντορ (δεν ξέρω αν τους έχετε ακουστά)!
Ποια η γνώμη σας για την κοινωνία μας? Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που επικρατούν οι ισχυροί! με τρελαίνει ακόμα το γεγονός ότι υπάρχουν αντιπαλότητες ανάμεσα σε άτομα διαφορετικών κοιτώνων και ανάμεσα σε μαγκλς και μάγους. Είναι πραγματικά αδιανόητο στην εποχή που ζούμε!!
Κάποιο κατόρθωμά σας που θα θέλατε να το μοιραστείτε μαζί μας? Δεν νομίζω ότι έχω κάνει κάτι αξιέπαινο, αλλά για μένα το σημαντικότερο είναι ότι φέτος συναναστράφηκα με παιδιά που έμαθαν από μένα κι εγώ έμαθα από αυτά. προσωπικά είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχω κάνει. Προσπαθώ να τους μεταδώσω αξίες και σωστά πρότυπα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι!
Επιλέξατε να γίνετε καθηγητής ιστορίας. Για ποιο λόγο? Οπως ήδη έχω αναφέρει ήθελα να έρθω σε επαφή με νέεους ανθρώπους. Να κερδίσω πράγματα από αυτούς και να τους δώσω ότι περισσότερο έχω. ο σημαντίκοτερος λόγος βέβαια είναι για να τους μάθω την ιστορία του Χάρι Πότερ. Εχω σπουδάσει πολλά χρόνια πάνω σε αυτό και μάλιστα ήταν το θέματης διατριβής μου στο πανεπιστήμιο φιλοσοφίας και ιστορίας στο Παρίσι. θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν να μάθουν πολλά από αυτή την ιστορία!
Πως αντιμετωπίζετε τους μαθητές σας? Τους μαθητές μου τους αντιμετωπίζω σαν ανθρώπους με ξεχωριστές και αυτόνομες προσωπικότητες. Είμαι πάντα έτοιμος να τους βοηθήσω αλλά και να τους κρίνω όταν κάνουν κάτι λάθος. Προσπαθώ να είμαι δίκαιος και αμερόληπτος.
Θα θέλατε να στείλετε κάποιο μηνυμα στους αναγνώστες? Αυτό που θα ήθελα να πω σε όλους είναι ότι πρέπει να παρατήσουν τα προσωπεία τους και να κάνουμε όλοι μαζί τον κόσμο καλύτερο! | |
|
| |
Veronique Ledoux Καταστηματάρχης
Ηλικία : 45 Ολόκληρο Όνομα : Veronique Dame Ledoux Γαλέρες : 85 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Τετ Ιουν 17, 2009 12:57 pm | |
| Πολυ ωραια συνεντευξη κυρια Rackham και πολυ ωραιες απαντησεις κυριε Κολτον.Χαιρομαι που ειστε καθηγητης της κορης μου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Veronique Ledoux στις Τετ Ιουν 17, 2009 1:03 pm, 1 φορά | |
|
| |
George Cullen Καταστηματάρχης
Ηλικία : 51 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 180 Δρεπάνια : 11 Μαστίγια : - Επιθετική Δύναμη : 219 Αμυντική Δύναμη : 208 Μαύρη Μαγεία : 54
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Τετ Ιουν 17, 2009 1:00 pm | |
| Τί είναι;;;Ρε Βερόνικα είναι τους Τζούλι καθηγητής.. | |
|
| |
Andrea Inzaghi Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 46 Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi Γαλέρες : 99999 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 99999 Αμυντική Δύναμη : 99999 Μαύρη Μαγεία : 99999
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Τετ Ιουν 17, 2009 2:56 pm | |
| Θα την χαρακτήριζα κάκιστη αυτήν την συνέντευξη. | |
|
| |
Ηλικία : 47 Ολόκληρο Όνομα : Victoria Gabriella Rackham Γαλέρες : 1305 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 9 Αμυντική Δύναμη : 19
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Τετ Ιουν 17, 2009 2:59 pm | |
| Εκτιμω πολύ τις γνώμες όλων σας για τη δουλειά μου, κι ευχαριστώ πολύ που μπαίνετε στον κόπο να την σχολιασετε...
Κύριε Inzaghi, μήπως να μπορούσατε να μου δώσετε κάποια στοιχεία για το τι δεν σας άρεσε? Ξέρετε, η βελτίωσή μου, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο γνώμες των αναγνωστών... | |
|
| |
Ηλικία : 46 Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi Γαλέρες : 99999 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 99999 Αμυντική Δύναμη : 99999 Μαύρη Μαγεία : 99999
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Τετ Ιουν 17, 2009 3:15 pm | |
| Δεν έχει πολύ στιγμή, επίσης δε μου άρεσαν οι ερωτήσεις οι οποίες είναι αδιάφορες. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Τετ Ιουν 17, 2009 7:18 pm | |
| Όταν λέτε δεν έχει πολύ στιγμή?
Οι ερωτήσεις ξέρω ότι δεν είναι πάντα ότι καλύτερο μπορώ να βγάλω... Έχει να κάνει με το πόσα γνωρίζω για το άτομο απο το οποίο παίρνω συνέντευξη, ή πόσο γνωρίζω το ίδιο το άτομο... και ειλικρινά ζητώ συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι και γίνομαι κοινή... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Τετ Ιουν 17, 2009 7:23 pm | |
| Είναι προσωπική μου άποψη. Ελπίζω να καταλαβαίνετε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Τετ Ιουν 17, 2009 8:27 pm | |
| Φυσικά, καταλαβαίνω!! Απλά θέλω να ακούω γνώμες για να βελτιώνομαι, δεν σας κρατάω κακία... | |
|
| |
George Cullen Καταστηματάρχης
Ηλικία : 51 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 180 Δρεπάνια : 11 Μαστίγια : - Επιθετική Δύναμη : 219 Αμυντική Δύναμη : 208 Μαύρη Μαγεία : 54
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Τετ Ιουν 17, 2009 11:50 pm | |
| Καλό ήταν μην τον ακους.. | |
|
| |
Veronique Ledoux Καταστηματάρχης
Ηλικία : 45 Ολόκληρο Όνομα : Veronique Dame Ledoux Γαλέρες : 85 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Πεμ Ιουν 18, 2009 7:51 am | |
| Γιωργο ο καθενας εχει την δικια του αποψη. | |
|
| |
George White Πρωτοετής
Ηλικία : 28 Ολόκληρο Όνομα : George White Γαλέρες : 65 Δρεπάνια : 34 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 329 Αμυντική Δύναμη : 211 Μαύρη Μαγεία : 91
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Πεμ Ιουν 18, 2009 8:25 am | |
| - Andrea Inzaghi έγραψε:
- Θα την χαρακτήριζα κάκιστη αυτήν την συνέντευξη.
Κάνε και κανένα καλό σχόλιο στη ζωή σου, έτσι για αλλαγή. Μην τον ακους Victoria (μου επιτρέπεις στον ενικό , η συνέντευξη ήταν άριστη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Πεμ Ιουν 18, 2009 8:26 am | |
| Φυσικά! Είναι προσωπική μου άποψη και δε θα ρωτήσω κανέναν για να την εκφράσω. | |
|
| |
George White Πρωτοετής
Ηλικία : 28 Ολόκληρο Όνομα : George White Γαλέρες : 65 Δρεπάνια : 34 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 329 Αμυντική Δύναμη : 211 Μαύρη Μαγεία : 91
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Πεμ Ιουν 18, 2009 8:59 am | |
| Εννοείται, αλλά, εσύ κακολογείς τα πάντα. | |
|
| |
Anideos Lumidis Καθηγητής
Ηλικία : 39 Ολόκληρο Όνομα : Anideos Van El Greco Lumidis Γαλέρες : 310 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 127 Αμυντική Δύναμη : 156 Μαύρη Μαγεία : 143
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Πεμ Ιουν 18, 2009 10:41 am | |
| Εγώ πιστεύω ότι ήταν εξαίρετη συνέντευξη. Κύριε Inzanghi, σεβαστή η άποψή σας, αλλά γιατί ακριβώς δεν σας άρεσε η συγκεκριμένη συνέντευξη; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Πεμ Ιουν 18, 2009 10:46 am | |
| - Anideos Lumidis έγραψε:
- Εγώ πιστεύω ότι ήταν εξαίρετη συνέντευξη.
Κύριε Inzanghi, σεβαστή η άποψή σας, αλλά γιατί ακριβώς δεν σας άρεσε η συγκεκριμένη συνέντευξη; Έχω ήδη απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. - Σπόιλερ:
Κοίτα λίγο πιο πάνω στα comment μου.
| |
|
| |
Anideos Lumidis Καθηγητής
Ηλικία : 39 Ολόκληρο Όνομα : Anideos Van El Greco Lumidis Γαλέρες : 310 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 127 Αμυντική Δύναμη : 156 Μαύρη Μαγεία : 143
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Πεμ Ιουν 18, 2009 10:56 am | |
| Εντάξει, κατάλαβα. Να σας ενημερώσω πάντως ότι ο κύριος Κόλτον είναι εξαίρετος συνάδελφος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Πεμ Ιουν 18, 2009 11:00 am | |
| Μα, δεν τίθεται θέμα περί αυτού. Το γνωρίζω πολύ καλά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Δευ Ιουν 22, 2009 12:53 am | |
| - Παράθεση :
- Μην τον ακους Victoria (μου επιτρέπεις στον ενικό; ), η συνέντευξη ήταν άριστη.
Φυσικά σου επιτρέπω τον ενικό! Όταν θα αρχίσεις να δουλεύεις θα καταλάβεις ότι κυρίως απο τα αρνητικά σχόλια βελτιώνεσαι... διορθώνεσαι... οπότε δεν μπορώ να μην τον ακούσω... ήδη κάποια ελαττώματα τα έχω εντοπίσει και ψάχνω τρόπο να τα διορθώσω... Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας για τη δουλειά μου... | |
|
| |
George White Πρωτοετής
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Δευ Ιουν 22, 2009 8:36 am | |
| Καλά, όμως για το δικό σου καλό μην παίρνεις και πολύ στα σοβαρά τον Inzaghi γιατί αυτός μόνο αρνητικά σχόλια κάνει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον Δευ Ιουν 22, 2009 8:51 am | |
| - George White έγραψε:
- Καλά, όμως για το δικό σου καλό μην παίρνεις και πολύ στα σοβαρά τον Inzaghi γιατί αυτός μόνο αρνητικά σχόλια κάνει.
Δεν είσαι σε θέση να το κρίνεις αυτό. Και αν γυρίσουμε το ρολόι πίσω στο χρόνο θα δεις ότι δεν κάνω μόνο αρνητικά σχόλια. Ότάν δω κάτι καλό και καλοδουλεμένο θα το επιβραβεύσω. | |
|
| |
| Συνέντευξη: Τόμας Κόλτον | |
|