Magician
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Magician

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Άρθρο 001

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Alexander Woodgate
Συντάκτης
Συντάκτης
Alexander Woodgate

Άντρας Ηλικία : 36
Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί.
Γαλέρες : 305
Δρεπάνια : 170
Μαστίγια : 2.465
Επιθετική Δύναμη : 72

Άρθρο 001 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Άρθρο 001   Άρθρο 001 Icon_minitimeΤρι Ιουν 23, 2009 8:17 pm

Θέματα Άρθρου:

1)Δηλητηριασμένα Κοτόπουλα
2)Ιστορία του Μήνα: Ο άντρας με το πούρο
3)Τα μυστικά του Cruelliditch
4)Το κυνήγι της μπεκάτσας

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ:

Τις τελευταίες μέρες με απάσχολεί ένα πολύ σοβαρό θέμα. Τα κοτόπουλα είναι δηλητηριασμένα! Και ξέρω ποιος ευθύνεται για αυτό. Το μαγαζί του Drake Mayan βγάζει καπνούς από την καμινάδα πίσω από τις αποβάθρες. Ας μας πει κύριος Mayan τι είδους καπνοί είναι αυτοί που βγαίνουν από την καμινάδα του μαγαζιού και τι είδους παρενέργειες προκαλούν στα κοτόπουλα. Αλλά φυσικά δεν είναι μόνο τα κοτόπουλα αλλά και τα φυτά της οδού εκείνης έχουν μαραζώσει. Το πρόβλημα ειναι μέγαλο και ελπίζω να λυθεί σήμερα, πριν θρηνύσουμε θύματα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ιστορία του Μήνα: Ο άντρας με το πούρο

(Το παρακάτω διήγημα αναφέρεται σε μία ιστορία που έγραψα προσωπικά εγώ ο ίδιος.)

"Το γράμμα έλεγε ότι το φορτίο θα άδειαζε στην αποβάθρα τα μεσάνυχτα."είπε ο άνδρας που στεκόταν στην είσοδο του παντοπωλείου. Ήταν μέτριου αναστήματος και τα μάτια είχαν το χρώμα βαθύ γαλάζιο.
"Τι σκέφτεσαι να κάνεις;"ρώτησε ο παντοπώλης. Ο παντοπώλης ήταν ψηλός, χαμογελαστός και το προσωπό του ενέπνεε μία σιγουριά.
"Θα τους πιάσω. Όμως να είσαι πανέτοιμος. Μπορεί να χρειαστώ βοήθεια."απάντησε ο άνδρας
"Γιατί δεν αναθέτεις την δουλειά στο υπουργείο;"
"Δεν είναι για να τους έχεις εμπιστοσύνη. Μίλησα ήδη με τον Stefan Dark αλλά δε μου έδωσε σημασία."αυτά είπε ο άνδρας και άρχισε να κατηφορίζει την ασφαλτόστρωτο δρόμο.
Όμως ξέχασα να σας τον συστήσω. Ονομαζόταν Topse Crets και ενώ ήταν λίγο καιρό σε αυτήν την πόλη είχε ήδη αποκτήσει δουλειά ως συντάκτης και δούλευε πάνω στο επόμενο του άρθρο.
Έστριψε στην οδό 13 και μπήκε στο τυπογραφείο. Εκεί ήταν ο Alexander Woodgate που δούλευε στο επομενό του άρθρο. Πιο δίπλα καθόταν σε μία σκαλιστή πολυθρόνα ο αδερφός του o Andrea Inzaghi.
"Τι νέα;"ρώτησε ο Andrea
"Τα μεσάνυχτα θα αφήσουν το φορτίο στην αποβάθρα."απάντησε ο Topse
"Θα σε βοηθήσουμε εμείς."είπε ο Andrea. "Ούτως ή άλλως αυτά είναι παιχνιδάκι για εμέναRazz Razz."

Συνεχίζεται...
(Η ιστορία συνεχίζεται στο επόμενο τεύχος.)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τα μυστικά του Cruelliditch

Το γνωστό σε όλους μας από τον Drake Mayan Cruelliditch, είναι ένα θέματα που θα αναλύσουμε στο σημερινό τεύχος. Το Cruellditch είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Καμία σχέση με το βαρετό Quiditch. Το Cruelliditch είναι διασκεδστικό και σε βοηθά να ηρεμήσεις. Τι καλύτερο από το να προσπαθείς να σκοτώσεις τους αντιπάλους σε ένα άθλημα. Πάμε όμως να το αναλύσουμε καλύτερα.

Κανόνες: Δεν υπάρχουν κανόνες.
Ομάδες: Κάθε ομάδα έχει 7 παίκτες.
Σκοπός: Σκοτωσε τον αντιπαλό σου.
Νικητής: Όταν μια ομάδα χάσει όλους της τους παικτες.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το κυνήγι της μπεκάτσας

Μία από τις αγαπημένες μου Μαγκλ ασχολίες είναι το κυνήγι της μπεκάτσας. Θα σας εξηγήσω λοιπόν αυτή την τόσο ευχάριστη δραστηριότητα. Αρχικά θα πρέπει να πάρεις δύο κούτες από βέλη. Ύστερα να αγοράσεις από το μαγαζί του Drake Mayan to φίλτρο "Ελιξίριο της Εξοχής" και μετά να αρχίσεις το κυνήγι.
Αρχικά θα πρέπει να χύσεις το ελιξίριο πάνω στη μύτη του βέλους. Μετά να κρυφτείς πάνω σε ένα δέντρο οπού θα έχεις θέα του περιβάλλοντος γύρω σου.
Τοποθετείς το τοξο σου πάνω στο δέντρο. Περιμένεις την καταλληλη στιγμή, και μην ανησυχείς, η μπεκάτσα θα εμφανιστεί. Αυτήν ακριβώς τη στιγμή πρέπει να είσαι ήρεμος. Να είσαι εσύ και τοξο. Σημάδεψε. Προσπάθησε να πετύχεις το στόχο. Θα χρειαστεί πολλές προσπάθειες μέχρι να βρίσκεις πάντα το στόχο σου. Ελπίζω να τα καταφέρεις.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το πρώτο μου άρθρο τελειώνει εδώ. Ελπίζω να σας άρεσε. Στο επόμενο τεύχος θα υπάρξει συνέχεια της ιστορίας και θα προσθέσω τις νεότερες ειδήσεις από την κοινοτητα μας. Καλό Καλοκαίρι.
Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Drake Mayan
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Drake Mayan

Άντρας Ηλικία : 35
Ολόκληρο Όνομα : Drake Christofer Mayan.
Γαλέρες : 707
Επιθετική Δύναμη : 1266
Αμυντική Δύναμη : 1070
Μαύρη Μαγεία : 500

Άρθρο 001 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άρθρο 001   Άρθρο 001 Icon_minitimeΤρι Ιουν 23, 2009 11:35 pm

Δεν ευθύνομαι εγώ για τα δηλητηριασμένα κοτόπουλα. Έκανα απλώς κάποιες χημικές αντιδράσεις για να ανακαλύψω μία νέα επένδυση που θα με κάνει πάμπλουτο και να το λανσάρω στην αγορά. Τα θεραπευτικά φίλτρα τί υπάρχουν σε αυτό τον άμοιρο κόσμο; Οι Θεραπευτές του Αγίου Μάνκο τί κάνουν; Εγώ είμαι ο υπεύθυνος;
Θέλω να διερευνηθεί το θέμα περαιτέρω. Πιστεύω ότι η μόλυνση δεν προέρχεται απο το μαγαζί μου, αλλά απο το μαγαζί του κυριου Luxor. Είναι γνωστό άλλωστε (σκάνδαλο των ροζ ραβδιών, 2005) ότι έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην κοινωνία μας με τις χημικές αντιδράσεις που κάνει.

Η ιστορία με το φορτίο είναι αληθινή; Γιατί βλέπω πολλούς συμπολίτες μας... (τον Inzaghi, τον Crets, εσάς, τον καλλικάντζαρο κ.α) Ανυπομονώ να συνεχιστεί. Και βάλτε και καμιά δολοφονία μέσα. Αλλά μην με βάλετε εμένα στον ρόλο του δολοφόνου γιατί με έχει σημαδέψει πλέον αυτός ο ρόλος και θέλω να αλλάξω καταστάσεις... (όπως αυτή η Μαγκλ ηθοποιός που έπαιζε την Μαρία την Άσχημη)

Για το κηνύγι της μπεκάτσας υπάρχει πιο εύκολος τρόπος. Για να σας τον πω πρέπει όμως, να περάσετε απο το μαγαζί μου αύριο (που θα προσθέσω νέα αντικείμενα) για να σας δείξω κάτι που θα σας ενδιαφέρει.

Όσο για το Cruelliditch, χαίρομαι που απόκτησε κι άλλους οπαδούς.. Δεν ξέρετε πόσο το λατρεύω αυτό το σπορ.. Ξεχάσατε να αναφέρετε το πόσο εκτονωτικό είναι.. Ειδικά όταν είναι unfair play, δηλαδή επιτρέπονται και οι Αβάντες Κεντάβρες!!!!!!!!! affraid

Σπόιλερ:
Topse Crets
Συντάκτης
Συντάκτης
Topse Crets

Άντρας Ηλικία : 65
Ολόκληρο Όνομα : Topse Crets
Γαλέρες : 255
Μαύρη Μαγεία : 65

Άρθρο 001 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άρθρο 001   Άρθρο 001 Icon_minitimeΤετ Ιουν 24, 2009 12:01 pm

Θα συμφωνήσω με τον Drake Mayan όσο αναφορά την ιστορία. Όσο για τα δηλητιριασμένα κοτόπουλα αυτή η υπόθεση έριξε τον κ.Μαγιαν στην υπόληψη μου δυστυχώς...Το Cruelliditch ωστόσο φαίνεται αρκετά συναρπαστικό! Ίσως μι μέρα δοκιμάσω να παίξω και εγώ...
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

Άντρας Ηλικία : 46
Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi
Γαλέρες : 99999
Δρεπάνια : 167
Επιθετική Δύναμη : 99999
Αμυντική Δύναμη : 99999
Μαύρη Μαγεία : 99999

Άρθρο 001 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άρθρο 001   Άρθρο 001 Icon_minitimeΤετ Ιουν 24, 2009 12:37 pm

Και εμένα μου άρεσε.
Drake Mayan
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Drake Mayan

Άντρας Ηλικία : 35
Ολόκληρο Όνομα : Drake Christofer Mayan.
Γαλέρες : 707
Επιθετική Δύναμη : 1266
Αμυντική Δύναμη : 1070
Μαύρη Μαγεία : 500

Άρθρο 001 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άρθρο 001   Άρθρο 001 Icon_minitimeΤετ Ιουν 24, 2009 12:39 pm

Μήπως να οργανώναμε κανένα τουρνούα Cruelliditch; Βλέπω πολλούς οπαδούς; Θα δανειστούμε μερικά Χαφλπαφάκια και θα σκοτώνουμε αυτά, τί λέτε;
Topse Crets
Συντάκτης
Συντάκτης
Topse Crets

Άντρας Ηλικία : 65
Ολόκληρο Όνομα : Topse Crets
Γαλέρες : 255
Μαύρη Μαγεία : 65

Άρθρο 001 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άρθρο 001   Άρθρο 001 Icon_minitimeΤετ Ιουν 24, 2009 1:19 pm

Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Αχαχαχαχαχαχα!!(Σατανικό γέλιο)

Κύριε Μάγιαν είστε σατανικότατος! Μ'αρέσει! Εγώ συμφωνώ βέβαια!
Morticia Goth
Καθηγήτρια
Καθηγήτρια
Morticia Goth

Θηλυκό Ηλικία : 41
Τόπος : Somewhere... in a magic place...
Ολόκληρο Όνομα : Morticia Goth
Γαλέρες : 1399
Δρεπάνια : 45
Επιθετική Δύναμη : 65
Αμυντική Δύναμη : 25
Μαύρη Μαγεία : 15

Άρθρο 001 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άρθρο 001   Άρθρο 001 Icon_minitimeΤετ Ιουν 24, 2009 2:59 pm

Πολύ καλή δουλειά!!!
Alexander Woodgate
Συντάκτης
Συντάκτης
Alexander Woodgate

Άντρας Ηλικία : 36
Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί.
Γαλέρες : 305
Επιθετική Δύναμη : 72

Άρθρο 001 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άρθρο 001   Άρθρο 001 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 25, 2009 12:52 pm

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.

Άρθρο 001
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Magician :: Διαγώνιος Αλέα :: Ο Μαγικός Τελάλης-
Μετάβαση σε: