| Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας | |
|
+5Topse Crets George Cullen Andrea Inzaghi Lupinus Albus Drake Mayan 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Julie Ledoux Τριτοετής
Ηλικία : 29 Ολόκληρο Όνομα : Julie Ledoux Γαλέρες : 255 Δρεπάνια : 72 Μαστίγια : 2.468 Επιθετική Δύναμη : 92 Αμυντική Δύναμη : 75 Μαύρη Μαγεία : 202
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Σαβ Ιουν 27, 2009 12:26 pm | |
| | |
|
| |
Andrea Inzaghi Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 46 Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi Γαλέρες : 99999 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 99999 Αμυντική Δύναμη : 99999 Μαύρη Μαγεία : 99999
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Σαβ Ιουν 27, 2009 1:45 pm | |
| Νομίζω ότι εγώ έχω όλα τα προσόντα για αυτή τη θέση. | |
|
| |
Lupinus Albus Καταστηματάρχης
Ηλικία : 115 Ολόκληρο Όνομα : Lupinus Albus Mathusalas Γαλέρες : 1 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 3 Αμυντική Δύναμη : 5 Μαύρη Μαγεία : 66
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Σαβ Ιουν 27, 2009 6:41 pm | |
| Μα τι λέτε?? Εγώ είμαι το 2ο μέλος και έφερα και αυτό που μου ζήτησε ο κ.Μαγιαν!!! | |
|
| |
Drake Mayan Καταστηματάρχης
Ηλικία : 35 Ολόκληρο Όνομα : Drake Christofer Mayan. Γαλέρες : 707 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 1266 Αμυντική Δύναμη : 1070 Μαύρη Μαγεία : 500
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Σαβ Ιουν 27, 2009 7:23 pm | |
| Ηρεμία κύριοι. Εξάλλου υπάρχουν δύο θέσεις για Co-Leader. Κύριε Lupinus κερδίσατε επάξια την πρώτη. Κύριε Inzaghi, αν θέλετε την δεύτερη, πρέπει να πάτε στην Αψίδα των Στεναγμών, που βρίσκεται στο Αλμπουκέρκι, και να μου φέρεται τον Ιστό της Γαλάζιας Αράχνης που χρειάζομαι για μια αποστολή. Υ.Γ. Ο καλλικάντζαρος θα γίνει ορεινός αν μάθει ότι τον είπατε χαζό | |
|
| |
Ηλικία : 115 Ολόκληρο Όνομα : Lupinus Albus Mathusalas Γαλέρες : 1 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 3 Αμυντική Δύναμη : 5 Μαύρη Μαγεία : 66
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Σαβ Ιουν 27, 2009 7:48 pm | |
| Ευχαριστώ κ.Μάγιαν!! - Σπόιλερ:
ΥΕS!!!!!! Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Αχαχαχαχαχαχαχαχ Αχαχαχαχα!!! ΝΑΙ!!!
| |
|
| |
George Cullen Καταστηματάρχης
Ηλικία : 51 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 180 Δρεπάνια : 11 Μαστίγια : - Επιθετική Δύναμη : 219 Αμυντική Δύναμη : 208 Μαύρη Μαγεία : 54
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Σαβ Ιουν 27, 2009 7:54 pm | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 35 Ολόκληρο Όνομα : Drake Christofer Mayan. Γαλέρες : 707 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 1266 Αμυντική Δύναμη : 1070 Μαύρη Μαγεία : 500
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Σαβ Ιουν 27, 2009 7:56 pm | |
| Χμμ.. Δεν είναι το σωστό αντικείμενο.. - Σπόιλερ:
Πρέπει να περιγράψεις πώς το απέκτησες.
| |
|
| |
Ηλικία : 51 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 180 Δρεπάνια : 11 Μαστίγια : - Επιθετική Δύναμη : 219 Αμυντική Δύναμη : 208 Μαύρη Μαγεία : 54
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Σαβ Ιουν 27, 2009 8:01 pm | |
| Ορίστε πήγα στο Υπουργείο πέρνοντας την μορφή της Υποργού ρώτησα που το έχουν και πήγα να το πάρω.Συναντησα 2 εφόρους και τους έκανα το ξόρκι μαρμαρώσιους. Τότε πήγα στο τμήμα μυστηρίων και βρήκα την αράχνη η οποία είχε κάνει έναν γαλάζιο ιστό..Τότε πήρα την αράχνη και τον ιστό κι έφυγα.
Στον δρόμα έγινε πάλι εγώ..Με είδαν 9 έφοροι και με κυνήγησαν.Τότε αναγκαστηκά τους έκανα τον ξόρκι ΄΄λήθη΄΄ να μην θυμάται τίποτα...Έτσι και γλύτωσα...
Διακτινίστηκα εδώ και είδα 4 εφόρους τους έκανα το ξότκι ΄΄λήθα για να μην θυμούντε γιατί ήρθαν...Κί έτσι έφυγαν...Ήρθα εδώ..Και σας τα είπα όλα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Σαβ Ιουν 27, 2009 8:02 pm | |
| - Σπόιλερ:
Το έκανα..
ΤΊ???????????????????????ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΕΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΣΑΜΠΑ?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Κυρ Ιουν 28, 2009 9:37 am | |
| Πώς είναι δυνατόν να το βρήκες στο Υπουργείο αφού τόνισα ότι βρίσκεται στο Αλμπουκέρκι του Μεξικού; | |
|
| |
Andrea Inzaghi Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 46 Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi Γαλέρες : 99999 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 99999 Αμυντική Δύναμη : 99999 Μαύρη Μαγεία : 99999
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Κυρ Ιουν 28, 2009 10:22 am | |
| Η αλήθεια είναι ότι εγω, πήγα Αλμπουκέρκι στην Αψίδα των στεναγμών και πήρα τον ιστο της Γαλάζιας αράχνης. Θα σας περιγράψω τι έγινε. Ήταν σκοτεινά. Η αψίδα των στεναγμών ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά μου. Περπατούσα αργά προς το μέρος της, όταν ξαφνικά άκουσα κάποιον να βαδίζει από πίσω μου. Αμέσως τράβηξα το ραβδί μου. Πριν προλάβω όμως να γυρίσω να δω ποιος ήταν τον άκουσα να φωνάζει. "Αφοπλισιους." Το ραβδί έφυγε από το χέρι μου. Έτρεξα προς την αψίδα. Ο άντρας που με κυνηγούσε ήταν ο Σάιλεντ Ρίβερ, πρώην έφορος. "Για ποιον δουλεύεις;"μου είπε. Δεν απάντησα μόνο συνέχισα να τρέχω προς την αψίδα, και λίγο πριν φτάσω όλα έσβησαν γύρω μου ακούγωντας τον Σάιλεντ να προφέρει ένα αποχαυνωτικό ξόρκι. 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ Ξύπνησα στο γραφείο των χρυσούχων. Ο αρχηγός των χρυσούχων στεκόταν απεναντί μου. "Για ποιον δουλεύεις;"μου είπε. "Για τον Stefan Dark."απάντησα. Ο αρχηγός έδειξε να παραξενεύται από την απάντηση όμως συνέχισε να μιλάει. "Τι τον θες τον ιστό της αράχνης;" "Ο Stefan Dark μου τον ζήτησε."απάντησα. Στο δωμάτιο μπήκε ο καλικάντζαρος. "Καλησπέρα."είπε. "Καλησπέρα, Dark. Ζήτησες από τον κύριο Inzaghi τον ιστό της αράχνης;"ρώτησε ο αρχηγός "Ναι."απάντησε ο Dark προς μεγάλη μου έκπληξη. Ο αρχηγός έβγαλε από τη θήκη του παλτού τον ιστό της αράχνης και μου τον έδωσε. Μου είπε ότι μπορούσα να φύγω. Καθώς έφευγα από το υπουργείο ο Dark με σταμάτησε για να μου μιλήσει. "O Drake Mayan με ειδοποίησε για την αποστολή σου στο Αλμπουκέρκι. Πρόσφατα εντάχθηκα κι έγω στο τάγμα της αιώνιας Λιακάδας όπως ξέρεις και για αυτό αποφάσισα να σε βοηθήσω." "Τελικά δεν είσαι και τόσο νομοταγής, καλικάντζαρε. Παντώς ωραίο είναι να έχεις μέσο στο υπουργείο." Ο Dark μόρφασε και απομακρύνθηκε. Εγώ σας φέρνω τον ιστό της αράχνης. Ορίστε και η απόδειξη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Κυρ Ιουν 28, 2009 1:43 pm | |
| Επιτέλους έκανε και κάτι χρήσιμο αυτός ο καλλικάντζαρος. Τελικά δεν είναι και τόσο νίφλερ. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας τριαντατέσσερα για τους χρυσούχους. Είναι ικανοί να μας χαλάσουν τα σχέδια με τις υπερβολές τους. Πρέπει λοιπόν να δράσουμε με μυστικότητα. Ο Inzaghi είναι ο δεύτερος Co-Leader, λοιπόν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Κυρ Ιουν 28, 2009 2:27 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Τρι Ιουν 30, 2009 9:09 am | |
| Παιδιά είδατε το νέο ραβδί που έβαλα στο μαγαζί μου; Είναι μόνο για τα μέλη του Τάγματος! | |
|
| |
Alexander Woodgate Συντάκτης
Ηλικία : 36 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 305 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 72
| |
| |
Τζάστιν Τρόι Πεμπτοετής
Ηλικία : 31 Ολόκληρο Όνομα : Τζάστιν Τρόι Γαλέρες : 698 Δρεπάνια : 17 Μαστίγια : 493 Επιθετική Δύναμη : 129 Αμυντική Δύναμη : 68 Μαύρη Μαγεία : 14
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Τετ Ιουλ 01, 2009 9:53 pm | |
| Τζάστιν Τρόι: Για να γίνει ο κόσμος καλύτερος:
- θέλω κι εγώ να ανταχθώ και περιμένω πως και πως την πρώτη μου αποστολή και να μάθω τους συνεργάτες μου!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Πεμ Ιουλ 02, 2009 1:37 pm | |
| Καλωσήρθες Τζάστιν! Η πρώτη σου αποστολή. Βρες τον Μαγικό Χάρτη του Σαλβαδόρ Ντρέικοτ. Νομίζω βρίσκεται κρυμμένος στα άδυτα της Μάυρης Αβύσσου. Θα χρειαστείς μαγιό των Μαγκλ και βατραχοπέδιλα.
Επίσης μία αποστολή για τους υπόλοιπους:
Lupinus Albus: Βρες το Δαχτυλίδι της Οργής. Ψάξε καλά για να το βρεις, δεν ξέρω την ακριβή τοποθεσία του.
Andrea Inzaghi: Ψάξε για το Βραχιόλι της Ελευθερίας. Δεν ξέρω την ακριβή τοποθεσία αλλά...
Stefan Dark: Μιας που είναι ειδικότητά σου, μπες στα άδυτα της Γκρίνγκοτς και φέρε λίγη φλόγα Γαλάζιου Δράκου. Θα μας χρειαστεί.
ντικείμενα στην διάθεσή μας: Σμαράγδι της Καλοσύνης (Lupinus Albus), Ιστός της Γαλάζιας Αράχνης (Andrea Inzaghi) Σε εξέλιξη: 4 ακόμα αποστολές. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Πεμ Ιουλ 02, 2009 1:52 pm | |
| Οκ Αρχηγάρα! Πάω να το εντοπίσω... - Σπόιλερ:
Να κανω ενα ποστ που να λεει πως το βρήκα εεε?
| |
|
| |
Τζάστιν Τρόι Πεμπτοετής
Ηλικία : 31 Ολόκληρο Όνομα : Τζάστιν Τρόι Γαλέρες : 698 Δρεπάνια : 17 Μαστίγια : 493 Επιθετική Δύναμη : 129 Αμυντική Δύναμη : 68 Μαύρη Μαγεία : 14
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Πεμ Ιουλ 02, 2009 2:14 pm | |
| Οκ... θα πάω. Με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς θα γυρίσω το Σάββατο 11 ιουλίου. Θα τα πούμε τότε ... | |
|
| |
Τζάστιν Τρόι Πεμπτοετής
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Τετ Ιουλ 15, 2009 11:15 pm | |
| Η αποστολή μου ήταν να φέρω τον Μαγικό Χάρτη του Σαλβαδόρ Ντρέικοτ.Επρεπε να ολοκληρώσω την αποστολή μου επιτυχώς, γι αυτό το πρώτο μου βήμα ήταν να συγκεντρώσω όσα περισσότερα στοιχεία μπορούσα για το αντικείμενο που έψαχνα. Πήγα, λοιπόν, σε ένα μικρό χωριό που βρέχεται από τα νερά της θάλασσας όπου βρίσκεται η περιβόητη Μάυρη Αβυσσος. Κατευθύνθηκα στην δημοτική βιβλιοθήκη του χωριού. Από εκεί έμαθα ότι ένα πλοίο πριν 2019 χρόνια βυθίστηκε κάπου εκεί κοντά. Η πορεία που ακολούθησε ο καπετάνιος λέγεται ότι αναγράφεται στον Μαγικό Χάρτη του Σαλβαδόρ Ντρέικοτ και φημολογείται ότι έψαχναν κάτι πολύ σημαντικό! Δυστυχώς κανένας δεν μπόρεσε να βρει αυτόν τον χάρτη και μάλιστα όποιος προσπάθησε δεν τον ξαναείδαν ποτέ ξανά ζωντανό. Αφού συμβουλεύτηκα κάποιους χάρτες συγκέντρωσα τον απαραίτητο εξοπλισμό (Βατραχοπέδιλα, μάσκα και φυάλη οξυγόνου, στολή δύτη). Ημουν τυχερός που με βοήθησαν κάποιοι μαγκλς, γιατί εγώ είμαι άσχετος από αυτή τη τεχνολογία. Βρήκα, λοιπόν, το το κατάλληλο σημείο με μια βάρκα και ήρθε η ώρα της κατάδυσης. πρέπει να ομολογήσω ότι είχα αγχωθεί πάρα πολύ, αλλά έπρεπε να τα καταφέρω. Στην αρχή φαινόταν όλα ειρηνικά και όμορφα. Ομως όσο το βάθος μεγάλωνε τα νερά γινόταν όλο και πιο σκοτεινά και αφιλόξενα. Για άλλη μια φορά ήμουν τυχερός γιατί τα θαλάσσια όντα δεν στάθηκαν εμπόδιο στην αποστολή μου. Από κάτι βιβλία είχα μάθει ότι έπρεπε να βρω μία μεγάλη τρύπα στον πάτο της θάλασσας αλλά ο πυθμένας ούτε που φαινόταν. Μετά από 50 λεπτά εξουθενωτικής προσπάθειας έφτασα επιτέλους και πράγματι βρήκα αυτήν την τρύπαπου σίγουρα ακόμα και ένα κρουαζιερόπλοιο χωρούσε. ηξερα τι έπρεπε να κάνω. Μπήκα στην τρύπα και άναψα ένα αντικείμενο που οι μάγκλς το ονομάζουν φακό κι έτσι μπόρεσα να δω! Σίγουρα το σκοτάδι ήταν πολύ πνιχτό, αλλά η διαδρομή ήταν πολύ ομαλή! Ξαφνικά από τα τοιχώματα ξεπετάχτηκαν κάτι φυτά. σας βεβαιώνω ότι δεν επιτέθηκαν σε μένα αλλά στον εξοπλισμό μου. Ηταν σαν να ήθελαν να τεστάρουν τις ικανότητές μου. Εσπασαν το φακό και τη φυάλη και μου έσκισαν τη στολή με μαεστρία! Εβγαλα αμέσως το ραβδί μου: εκανα μια φούσκα οξυγόνου γύρω από το στόμα μου και τη μύτη μου κι εκτέλεσα το "Lumos" έτσι ώστε να μπορώ να αναπνέω και να βλέπω αντίστοιχα. τα φυτά δεν μου επιτέθηκαν ύστερα, ήταν λες και πέρασα την δοκιμασία τους (πάντως ένας μαγκλ ήταν καταδικασμένος σε θάνατο αφού ένας έμπειρος δύτης δεν αντέχει πάνω από 8 λεπτά!! ). Και τώρα ακολουθεί το πιο μυστήριο από όλα. Μετά από 8 λεπτά ακριβώς φτάνω σε ένα μέρος σαν ξέφωτο. Ηταν λες και το νερό σταματούσε να υπάρχει. Μπορούσα να αναπνεύσω και να περπατάω κάτω σαν να είμαι στην στεριά. Μπροστά μου ανοιγόνταν μία αρκετά μεγάλη έκταση. Ηταν σαν μια υποθαλάσσια σπηλιά που η μόνη έξοδος ήταν η τρύπα στο ταβάνι. Είδα το πλοίο. Ηταν καταστραμένο. Το θέαμα ήταν φρικτό. Παντού σκελετοί από νεκρά σώματα και ζώα. Λες και είχε γίνει μάχη. Ανέβηκα στο κατάρτι. Στη μέση πρέπει να ήταν ο καπετάνιος που κρατούσε αυτό που ήθελα. Επιτέλους, είχα κουραστεί πάρα πολύ και ήδη σκεφτόμουν την ανάβαση! Παίρνω τον χάρτη. Ξαφνικά όλοι οι σκελετοί ζωντάνεψαν. Σαν να πάτησα ένα κουμπί παίρνοντας τον χάρτη και όλοι σηκώθηκαν και από πάνω και κάτω από το καράβι. Ειχα να αντιμετωπίσω πάνω από 75 τέτοιους. Ο καπετάνιος βγάζει ένα σκουριασμένο σπαθί και μου επιτείθεται. Με έχει φτάσει ήδη ένας ναύτης, με ένα "Stupefy" τον διαλύω και με ένα άλλο "Levicorpus" εξοντώνω και τον καπετάνιο. Με το που λρεμάω τον καπετάνιο ανάποδα όλοι οι άλλοι καταρρέουν αυτόματα. Μάλλον πρέπει να είμαι πολύ τυχερός... Σε 1 ώρα περίπου ήμουν και πάλι στη στεριά. Από εκεί διακτινίστηκα με τη βοήθεια του πατέρα μου και ήρθα ξανά εδώ.... Πάλι καλά, τρόμαξα πολλές φορές αλλά τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο.... Να ο χάρτης: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Δευ Ιουλ 20, 2009 7:15 pm | |
| | |
|
| |
Τζάστιν Τρόι Πεμπτοετής
| Θέμα: Απ: Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας Δευ Ιουλ 27, 2009 11:20 pm | |
| Δεν βλέπω και πολύ κίνηση στο τάγμα!! Ούτε καν σχολίασαν την πρώτη μου αποστολή!!! Που είναι ο αρχηγός και ο υπαρχηγός οέο; Που είναι όλοι τους!!;; | |
|
| |
| Το Τάγμα της Αιώνιας Λιακάδας | |
|