| Νέος Χρόνος | |
|
+7Τζάστιν Τρόι Minerva Minist Emily Barker Μάρικ Κάλιοτ George White Agatha Hex Iathen Vivalen 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Iathen Vivalen Καταστηματάρχης
Ηλικία : 36 Ολόκληρο Όνομα : Iathen Van Vivalen Γαλέρες : 103 Δρεπάνια : 55 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 628 Αμυντική Δύναμη : 92 Μαύρη Μαγεία : 488
| Θέμα: Νέος Χρόνος Σαβ Ιαν 10, 2009 6:50 pm | |
| Ανακάλυψα ότι μπήκε ο νέος χρόνος εδώ και 10 μέρες και ακόμη δεν σας καταράστηκα . Χρόνια πολλά να έχετε όλοι σας γεμάτα δυστυχία, πόνο και θλίψη. Σας εύχομαι ακόμη να σας προκαλέσω εγώ όλα αυτά τα συναισθήματα και μάλιστα περισσότερες από μία φορές σε αυτό το έτος. Ελπίζω όποτε με συναντάτε να μετανιώνετε που βρίσκεστε μπροστά μου. Μπουχα χαχα χαχα χα! | |
|
| |
Agatha Hex Διευθύντρια
Ηλικία : 68 Ολόκληρο Όνομα : Agatha Hex Γαλέρες : 1.495 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 23 Αμυντική Δύναμη : 170 Μαύρη Μαγεία : 8
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Κυρ Ιαν 11, 2009 10:14 pm | |
| Α πα πα πα πα! Τι ανάγωγη! Εγώ εύχομαι σε όλους καλή χρονιά γεμάτη ευτυχία! | |
|
| |
George White Πρωτοετής
Ηλικία : 28 Ολόκληρο Όνομα : George White Γαλέρες : 65 Δρεπάνια : 34 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 329 Αμυντική Δύναμη : 211 Μαύρη Μαγεία : 91
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Δευ Ιαν 12, 2009 2:12 pm | |
| Αμάν, τρόπος κυρία Van Vivalen! Και που σε είχα συμπαθήσει κιόλας. | |
|
| |
Ηλικία : 36 Ολόκληρο Όνομα : Iathen Van Vivalen Γαλέρες : 103 Δρεπάνια : 55 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 628 Αμυντική Δύναμη : 92 Μαύρη Μαγεία : 488
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Δευ Ιαν 12, 2009 10:08 pm | |
| ^^Εγώ πάλι όχι, Χαφλπαφλάκι!Μπουχα χαχα χαχα χα | |
|
| |
Μάρικ Κάλιοτ Έφορος
Ηλικία : 49 Ολόκληρο Όνομα : Μάρικ Κάλιοτ Γαλέρες : 2342 Δρεπάνια : 162 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 228 Αμυντική Δύναμη : 259 Μαύρη Μαγεία : 0
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Δευ Ιαν 12, 2009 11:43 pm | |
| Είχα την εντύπωση ότι είναι Γκρίφιντορ... αλλά τέλοσπάντων... Ας παραβλέψουμε τα λάθη της ανώριμης κοπελιάς, μέσα της κρύβεται ένα μικρό αρνάκι και προσπαθεί να κρατήσει κάποιες άμυνες παίζοντάς το ανάγωγη και κακότροπη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Τρι Ιαν 13, 2009 2:45 pm | |
| ^^Το παίζει Γκρίφιντορ, δεν είναι. Όσο για εσένα, θα πρέπει να ξέρεις ότι είσαι βαθιά νυχτωμένος. Δεν είμαι αρνάκι ούτε ανώριμη. Μπορεί να είμαι όλα τα άλλα αλλά σίγουρα δεν είμαι αυτά τα δύο. Και δεν το κάνω από άμυνα. Δεν χρειάζομαι άμυνα, εγώ μόνο επιτίθομαι Μπουχα χαχα χαχα χα | |
|
| |
Emily Barker Καθηγήτρια
Ηλικία : 34 Ολόκληρο Όνομα : Emily Johanna Barker Γαλέρες : 1000 Δρεπάνια : 1 Μαστίγια : 61 Επιθετική Δύναμη : 89 Αμυντική Δύναμη : 81 Μαύρη Μαγεία : 84
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Κυρ Ιαν 18, 2009 4:57 pm | |
| Είναι αλήθεια δεν είναι αρνάκι, είναι μια σαδομαζοχιστική χίμαιρα που νομίζει ότι το Σλίθεριν είναι ο καλύτερος κοιτώνας. Βλέπετε θράσος! Είναι ένα υποχθόνιο πλάσμα. Αυτό είσαι. Στους υπόλιπους εύχομαι καλή χρονιά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Κυρ Ιαν 18, 2009 5:40 pm | |
| - Emily Barker έγραψε:
- Είναι αλήθεια δεν είναι αρνάκι, είναι μια σαδομαζοχιστική χίμαιρα. Είναι ένα υποχθόνιο πλάσμα.
Σταμάτα επιτέλους να με γλύφεις! Και δεν είμαι σαδομαζοχίστρια! Προτειμώ να βασανίζω άλλους κι όχι τον εαυτό μου . Όσο για το Σλίθεριν, είναι ο καλύτερος κοιτώνας. | |
|
| |
George White Πρωτοετής
Ηλικία : 28 Ολόκληρο Όνομα : George White Γαλέρες : 65 Δρεπάνια : 34 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 329 Αμυντική Δύναμη : 211 Μαύρη Μαγεία : 91
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Κυρ Ιαν 18, 2009 8:10 pm | |
| - Emily Barker έγραψε:
- Είναι αλήθεια δεν είναι αρνάκι, είναι μια σαδομαζοχιστική χίμαιρα που νομίζει ότι το Σλίθεριν είναι ο καλύτερος κοιτώνας. Βλέπετε θράσος! Είναι ένα υποχθόνιο πλάσμα. Αυτό είσαι. Στους υπόλιπους εύχομαι καλή χρονιά
Ευχαριστούμε πολύ καθηγήτρια Μπάρκερ. Σας εύχομαι επίσης να έχετε μια καλή χρονιά. Και, επίσης, να προσθέσω ότι το μάθημά σας είναι καταπληκτικό. Αν και δεν το παρακολουθώ ακόμη, έχω διαβάσει το βιβλίο από το οποίο διδάσκετε. | |
|
| |
Minerva Minist Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 59 Ολόκληρο Όνομα : Minerva Minist Γαλέρες : 1274 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 61 Αμυντική Δύναμη : 56 Μαύρη Μαγεία : 9
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Τετ Ιαν 21, 2009 5:32 pm | |
| Χρόνια πολλά σε όλους σας! χικ Εχώ να σας δω πολύ καιρό! χικ
Vivalen, χικ σταμάτα επιτέλους να τρομοκρατείς τους πολίτες! χικ Θα σε κλείσω στο Αζκαμπάν! χικ | |
|
| |
Agatha Hex Διευθύντρια
Ηλικία : 68 Ολόκληρο Όνομα : Agatha Hex Γαλέρες : 1.495 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 23 Αμυντική Δύναμη : 170 Μαύρη Μαγεία : 8
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Πεμ Ιαν 22, 2009 12:24 am | |
| Έπινες πάλι Minerva; Τι κατάσταση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να έχουμε εσένα για υπουργό μαγείας;
Vivalen, τα λόγια είναι περιττά. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω μαζί σου.
George παιδί μου, χαίρομαι να βλέπω άτομα σαν κι εσένα. Αν μη τι άλλο φαίνεται ότι έχεις όρεξη για διάβασμα, όχι σαν κάτι άλλα παιδιά που απο τα βιβλία τους καταφέρνουν να διαβάουν μόνο το εξώφυλλο. | |
|
| |
Τζάστιν Τρόι Πεμπτοετής
Ηλικία : 31 Ολόκληρο Όνομα : Τζάστιν Τρόι Γαλέρες : 698 Δρεπάνια : 17 Μαστίγια : 493 Επιθετική Δύναμη : 129 Αμυντική Δύναμη : 68 Μαύρη Μαγεία : 14
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Πεμ Ιαν 22, 2009 2:49 pm | |
| Ελπίζω να μην εννοείτε κάποιον συγκεκριμένο κυρία!! | |
|
| |
Agatha Hex Διευθύντρια
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Πεμ Ιαν 22, 2009 3:24 pm | |
| Φυσικά και όχι παιδί μου. Εξ' άλλου εσύ δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Απ' ότι έχω ακούσει είσαι καλός μαθητής. | |
|
| |
Τζάστιν Τρόι Πεμπτοετής
Ηλικία : 31 Ολόκληρο Όνομα : Τζάστιν Τρόι Γαλέρες : 698 Δρεπάνια : 17 Μαστίγια : 493 Επιθετική Δύναμη : 129 Αμυντική Δύναμη : 68 Μαύρη Μαγεία : 14
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Πεμ Ιαν 22, 2009 3:32 pm | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Θα κάνω ότι καλύτερο μπορω... Ανυπομονώ να αρχίσουν και τα μαθήματα ξορκιών (είδα την καινούρια καθηγητρια!! ) | |
|
| |
Morticia Goth Καθηγήτρια
Ηλικία : 41 Τόπος : Somewhere... in a magic place... Ολόκληρο Όνομα : Morticia Goth Γαλέρες : 1399 Δρεπάνια : 45 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 65 Αμυντική Δύναμη : 25 Μαύρη Μαγεία : 15
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Πεμ Ιαν 22, 2009 4:13 pm | |
| Μια και όλοι περνάτε απο εδώ, ας περάσω κι εγώ! Κατ' αρχάς να ευχηθώ ότι καλύτερο για τον νέο χρόνο, αν και λίγο καθυστερημένα, δεδομένου ότι έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας! Τζάστιν και George, απ' ότι κατάλαβα θα είστε μαθητές μου! Ελπίζω να σας αρέσει το μάθημά μου! Τα ξόρκια θα διδάσκονται κάθε Παρασκευή! | |
|
| |
Morgein Weber Πεμπτοετής
Ηλικία : 31 Τόπος : Elasmira Ολόκληρο Όνομα : Morgein Elisa Weber Γαλέρες : 94 Δρεπάνια : 4 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 34 Αμυντική Δύναμη : 52 Μαύρη Μαγεία : 15
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Κυρ Ιαν 25, 2009 4:00 pm | |
| Καλή χρονιά σε όλους............ Είμαι καινουρια μαθήτρια εδώ και ελπιζω οι καθηγητές μου να μείνουν ευχαριστημένοι... | |
|
| |
Anna~Maria Sayuri Αθλήτρια Κουίντιτς
Ηλικία : 34 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 1 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 12 Αμυντική Δύναμη : 8
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Δευ Ιαν 26, 2009 1:47 pm | |
| σαραντα παλλικαρια στησανε χορο!!!!!!!!!!!! Morgein Weber μονο ευχαριστημενοι δεν θα μεινουν | |
|
| |
Morticia Goth Καθηγήτρια
Ηλικία : 41 Τόπος : Somewhere... in a magic place... Ολόκληρο Όνομα : Morticia Goth Γαλέρες : 1399 Δρεπάνια : 45 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 65 Αμυντική Δύναμη : 25 Μαύρη Μαγεία : 15
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Δευ Ιαν 26, 2009 7:22 pm | |
| Α, μην το λέτε αυτό, κυρία Sayuri, η δεσποινίς Weber πιστεύω ότι ανήκει στους μαθητές που θα διαπρέψουν στην σχολή! | |
|
| |
Ηλικία : 34 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 1 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 12 Αμυντική Δύναμη : 8
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Δευ Ιαν 26, 2009 10:54 pm | |
| xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax me ayto to pleyro na koimase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Morticia Goth Καθηγήτρια
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Τρι Ιαν 27, 2009 3:35 pm | |
| As you wish... δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι άλλο, έτσι κι αλλιώς... | |
|
| |
Emily Barker Καθηγήτρια
Ηλικία : 34 Ολόκληρο Όνομα : Emily Johanna Barker Γαλέρες : 1000 Δρεπάνια : 1 Μαστίγια : 61 Επιθετική Δύναμη : 89 Αμυντική Δύναμη : 81 Μαύρη Μαγεία : 84
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Τρι Ιαν 27, 2009 3:53 pm | |
| Εγώ πιστεύω ότι θα δείξει ο καιρός αν και πόσο καλή μαθήτρια είναι. Δεν βγάζω συμπαιράσματα απ' το πρώτο μάθημα. | |
|
| |
Morticia Goth Καθηγήτρια
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Τετ Ιαν 28, 2009 3:28 pm | |
| Κανείς δεν βγάζει συμπεράσματα από το πρώτο μάθημα, κυρία συνάδελφε... Παρ' όλα αυτά με ματιά μπορούμε να υποθέσουμε που περίπου βαδίζουν οι μαθητές μας, νομίζω... | |
|
| |
Morgein Weber Πεμπτοετής
Ηλικία : 31 Τόπος : Elasmira Ολόκληρο Όνομα : Morgein Elisa Weber Γαλέρες : 94 Δρεπάνια : 4 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 34 Αμυντική Δύναμη : 52 Μαύρη Μαγεία : 15
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Παρ Ιαν 30, 2009 9:12 am | |
| Αυτό είναι αλήθεια..... Όμως πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι κάποιοι μαθητές ξεκινούν δυναμικά και έπιτα τα παρατούν... Φυσικά υπάρχουν και μαθητές που κάνουν το αντίθετο.... Οι μαθητές που τεμπελιάζουν από την αρχή ή διαβάζουν από την πολλύ φάινονται από την πρώτη στιγμή...... Όπως είπε και η κ. Emily Barker μόνο ο χρόνος μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Παρ Ιαν 30, 2009 12:27 pm | |
| kala kala egw eimai h kalyterh kai to kseroyme olloi ayto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Marco Depp Πεμπτοετής
Ηλικία : 33 Ολόκληρο Όνομα : Marcos William Depp Γαλέρες : 301 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 12 Αμυντική Δύναμη : 35
| Θέμα: Απ: Νέος Χρόνος Παρ Ιαν 30, 2009 12:57 pm | |
| Όλα αυτά που λέτε είναι χαζομάρες εκτός από αυτά που λέει η Emily. Morgein είσαι μια γλώσσα και μισή. Από το πρωτο μήνυμα, άρχισες να γλείφεις τους καθηγητές πριν καλά καλά τους γνωρίσεις. Αισχος!!! Κ. Morticia Goth, σιγά μην διαπρέψει! Αφού το μυρίζομαι εγω, ουτε να εκφραστει δεν ξερει!! Κ. Emily καλά τους λες, σιγά μην τους κρίνεις και απ το πρώτο μάθημα!! | |
|
| |
| Νέος Χρόνος | |
|