| Αναζήτηση Διαχειριστή | |
|
+4Andrea Inzaghi Τόμας Κόλτον Stefan Dark Minerva Minist 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Minerva Minist Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 59 Ολόκληρο Όνομα : Minerva Minist Γαλέρες : 1274 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 61 Αμυντική Δύναμη : 56 Μαύρη Μαγεία : 9
| Θέμα: Αναζήτηση Διαχειριστή Σαβ Σεπ 26, 2009 5:21 pm | |
| Γεια σας,
Ελπίζω να περάσατε καλά στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Δυστυχώς, όμως, το καλοκαίρι πέρασε και πολύ φοβάμαι ότι φέτος δεν μπορώ να αναλάβω το φόρουμ. Έχω πολλά μαθήματα στο σχολείο, το φροντηστήριο και το ωδείο και απ' ό,τι φαίνεται θα έχω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Και θα ήθελα να αξιοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ, κι όχι να αναλάβω μία επιπλέον ευθύνη. Γι' αυτό και θα χρειαστεί να αφήσω κάποιον άλλον στη θέση μου. Παρακαλώ όσους ενδιαφέρονται για τη θέση του διαχειριστή να μου στείλουν πμ. Θα ήθελα να αναφέρετε την ηλικία σας, για ποιον λόγο θέλετε αυτή τη θέση και ποια θα είναι η τακτική σας (τι θα κάνατε αν κάποιο μέλος θέλει βοήθεια ή δεν ξέρει τους κανόνες, ή αν κάποιο μέλος τους παραβλέπει συστηματικά). Επιπλέον, μη παραλείψετε να μου πείτε αν έχετε παλαιότερη εμπειρία σε διαχείριση φόρουμ (και αν ναι, σε ποια εταιρία ήταν κατοχυρωμένο).
Λυπάμαι ειλικρινά που δεν μπορώ να συνεχίσω με το φόρουμ και ελπίζω κάποιος να ενδιαφερθεί για τη θέση του διαχειριστή, ειδάλως το φόρουμ θα κλείσει οριστικά.
Με εκτίμηση, Αθηνά. | |
|
| |
Stefan Dark Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 54 Ολόκληρο Όνομα : Stefan Van Darkerius Γαλέρες : 498 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 326 Αμυντική Δύναμη : 176 Μαύρη Μαγεία : 156
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Τρι Σεπ 29, 2009 6:38 am | |
| Αχ βρε Αθηνά... Τουλάχιστον δεν μας παράτησες χωρίς καμιά κουβέντα.. Ευχαριστούμε που μας ειδοποίησες... Τέσπα, εγώ προτείνω, μιας που έχουμε όλοι τα ίδια προβλήματα με το σχολείο κτλ., να βάλουμε όχι έναν, αλλά τρεις διαχειριστές... | |
|
| |
Τόμας Κόλτον Υποδιευθυντής
Ηλικία : 60 Ολόκληρο Όνομα : Τόμας Κόλτον Γαλέρες : 1300 Δρεπάνια : 19 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 110 Αμυντική Δύναμη : 64 Μαύρη Μαγεία : 64
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Τρι Σεπ 29, 2009 3:38 pm | |
| Πάρα πολύ καλή ιδέα! Αν γίνει αυτό θα ήθελα πολύ να βοηθήσω κι εγώ! Αλλά δεν μπορώ να πω ότι θέλω να γίνω διαχειριστής μόνος μου, γι αυτό δεν στέλνω και πμ! | |
|
| |
Andrea Inzaghi Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 46 Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi Γαλέρες : 99999 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 99999 Αμυντική Δύναμη : 99999 Μαύρη Μαγεία : 99999
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Τρι Σεπ 29, 2009 4:02 pm | |
| Εγώ έστειλα ήδη αίτηση. Και νομίζω ότι η λύση που προτείνει ο Stefan Dark είναι πολύ καλή. Όλοι θέλουμε να αφιερώσουμε κάποιο χρόνο στο διάβασμα. | |
|
| |
Geo Ma Εκτοετής
Ηλικία : 32 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 240 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.462 Επιθετική Δύναμη : 51 Αμυντική Δύναμη : 51
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Τρι Σεπ 29, 2009 8:42 pm | |
| Χμ...Θα συμφωνούσα αλλά εφ όσον έχουν φύγει ορισμένα μέλοι είμαστε πολλοί λίγοι. Έτσι θα είμαστε όλοι διαχειριστές. Αθηνά μου να ξέρεις ένα πράγμα. Επειδή σου έστειλα την αίτηση δεν συμένει οτι θα απογοτευθώ αν δεν γίνω.Απλώς θα ήθελα να γίνει κάποιος που αξίζει. Δεν ξέρω αν εγώ αξίζω. Πάντως θα ήθελα να μπεί κάποιος που θα ενδιαφερθεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ για το φόρουμ γιατί πραγματικά είναι πολύ καλό. Στο λέω γιατί μου είχαν πεί οτι ''κυνηγάω'' όλο θέσεις κι η είχα προβληθεί. Λοιπόν αυτά απο μένα. Να περνάς μια πολύ ωραία περίοδο μάθησης. Γειά σου!!! | |
|
| |
Ηλικία : 46 Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi Γαλέρες : 99999 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 99999 Αμυντική Δύναμη : 99999 Μαύρη Μαγεία : 99999
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Τετ Σεπ 30, 2009 1:00 pm | |
| Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι για το φόρουμ. Και θα προσπαθήσω να ενταχθούν κι άλλα μέλη.
P.S. Και καλό θα ήταν να γίνει αλλαγή σύντομα μιας και δεν πρέπει το φόρουμ να βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. | |
|
| |
Ηλικία : 54 Ολόκληρο Όνομα : Stefan Van Darkerius Γαλέρες : 498 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 326 Αμυντική Δύναμη : 176 Μαύρη Μαγεία : 156
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Παρ Οκτ 02, 2009 8:02 am | |
| Αχ ρε παιδιά, όμως κανένας δεν θα μπορέσει να δοιηκήσει το forum σαν την Αθηνά... (btw. εγώ δεν δηλώνω γιατί δεν πιστεύω ότι είμαι άξιος της θέσης, και επίσης δεν θα έχω ΚΑΘΟΛΟΥ χρόνο ούτε κι εγώ φέτος, οπότε μου αρκούν μερικά μαθήματα φίλτρων που θα παραδίδω απο Νοέμβρη ) | |
|
| |
George White Πρωτοετής
Ηλικία : 28 Ολόκληρο Όνομα : George White Γαλέρες : 65 Δρεπάνια : 34 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 329 Αμυντική Δύναμη : 211 Μαύρη Μαγεία : 91
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Παρ Οκτ 02, 2009 9:17 am | |
| Με λένε Τζακ Αντεροβγάλτη, είμαι 20000 και 1 ετών, είμαι ζόμπι σίριαλ κίλερ και θέλω το forum για να το διαλύσω με το αλυσοπρίονο! | |
|
| |
George Cullen Καταστηματάρχης
Ηλικία : 51 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 180 Δρεπάνια : 11 Μαστίγια : - Επιθετική Δύναμη : 219 Αμυντική Δύναμη : 208 Μαύρη Μαγεία : 54
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Παρ Οκτ 02, 2009 12:28 pm | |
| - Stefan Dark έγραψε:
- Αχ ρε παιδιά, όμως κανένας δεν θα μπορέσει να δοιηκήσει το forum σαν την Αθηνά...
(btw. εγώ δεν δηλώνω γιατί δεν πιστεύω ότι είμαι άξιος της θέσης, και επίσης δεν θα έχω ΚΑΘΟΛΟΥ χρόνο ούτε κι εγώ φέτος, οπότε μου αρκούν μερικά μαθήματα φίλτρων που θα παραδίδω απο Νοέμβρη ) Στο οτι δεν θα διοικήσει κανείς σαν την Αθηνά έχεις δίκιο. Αθηνά δωσ'του ένα χαστούκι...Που δεν είσαι άξιος...Ακουσ'εκεί!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Σαβ Οκτ 03, 2009 2:24 pm | |
| Εγώ πιστεύω ότι είμαι άξιος να συνεχίσω την εξαιρετική δουλειά της Αθηνάς. | |
|
| |
Geo Ma Εκτοετής
Ηλικία : 32 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 240 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.462 Επιθετική Δύναμη : 51 Αμυντική Δύναμη : 51
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Σαβ Οκτ 03, 2009 7:14 pm | |
| Κανείς δεν είναι πιο άξιος απο την Αθηνά. | |
|
| |
Connie Cullen
Ηλικία : 31 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 85 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Τετ Οκτ 07, 2009 3:45 pm | |
| | |
|
| |
Geo Ma Εκτοετής
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Πεμ Οκτ 08, 2009 2:04 pm | |
| Kόνυ έχουμε... Είμαι ο Ξέρεις-ποιός(όχι ο Βόλντεμορντ πάντως) | |
|
| |
Connie Cullen
Ηλικία : 31 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 85 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Πεμ Οκτ 08, 2009 4:48 pm | |
| ^σιγουρα. μην το πεις αλλα... - Σπόιλερ:
ο βολντεμορτ ειμαι γω
εφ οσον εχετε ποιος ο λογος να βρειτε καποιον? καντε αντμιν τον μοντ που εχετε (αν εχετε πολλους, διαξεχτε τον καλυτερον) και αν χρειαζεστε και αλλο μοντ, υπαρχω και γω... λολ πλακα κανω. βρειτε και αλλον. απλα. | |
|
| |
Minerva Minist Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 59 Ολόκληρο Όνομα : Minerva Minist Γαλέρες : 1274 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 61 Αμυντική Δύναμη : 56 Μαύρη Μαγεία : 9
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Σαβ Οκτ 17, 2009 8:08 pm | |
| Διάβασα τις αιτήσεις, οι οποίες δυστυχώς ήταν μόνο δύο και κατέληξα. Ο Andrea Inzaghi θα αναλάβει τη θέση του διαχειριστή (είσαι διαχειριστής και στο φόρουμ υποστήριξης). Γιώργο λυπαμαι αλλά νομίζω ότι δεν είσαι αρκετά έτοιμος ακόμα για να αναλάβεις αυτή τη θέση. Λουκά, θα μου άρεσε πολύ να γινόσουν κι εσύ διαχειριστής. Σε παρακαλώ ενημέρωσέ με για την τελική σου απόφαση.
Παιδιά, λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να συνεχίσω αλλά πραγματικά δεν έχω καθόλου χρόνο (πολλές φορές ούτε για να κοιμηθώ όπως πρέπει). Θα προσπαθήσω να συνδέομαι έστω και για λίγο κάθε βδομάδα ή κάθε δεκαπέντε μέρες. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα που δεν μπορείτε να λύσετε, στείλτε μου πμ. Εννοείται ότι αν δεν θεωρείτε σωστή τη συμπεριφορά του νέου διαχειριστή (ή των νέων διαχειριστων αν δεχτεί τη θέση ο Λουκάς) μπορείτε να μου στείλετε πμ και να μου αναφέρετε τι ακριβώς συνέβει -προτειμότερο θα ήταν πρώτα να στείλετε πμ στον αντίστοιχο διαχειριστή διότι ίσως πρόκειται για παρεξήγηση και καταφέρετε να το λύσετε μόνοι σας το θέμα.
Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να κάνουν κάποιους συντονιστές για να τους βοηθάνε. Θα μου άρεσε να με ειδοποιούσατε πριν κάνετε κάτι τέτοιο, αν και δεν είναι απαραίτητο.
Ελπίζω να τα περνάτε κάλα.
Με εκτίμηση, Αθηνά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Πεμ Οκτ 22, 2009 8:28 pm | |
| Αντιό. Ελπίζω το φόρουμ να συνεχίσει την καλή του και ανοδική πορεία. Θα ξεκινήσω από αύριο τη δουλειά. | |
|
| |
Τόμας Κόλτον Υποδιευθυντής
Ηλικία : 60 Ολόκληρο Όνομα : Τόμας Κόλτον Γαλέρες : 1300 Δρεπάνια : 19 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 110 Αμυντική Δύναμη : 64 Μαύρη Μαγεία : 64
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Σαβ Οκτ 24, 2009 2:48 pm | |
| Πολύ καλά...!!! Μακάρι να αρχίσουμε!! Σαν καθηγητής είμαι έτοιμος να διδάξω όταν μου πείτε!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Κυρ Οκτ 25, 2009 2:31 pm | |
| Το σκέφτηκα και αποφάσισα να βοηθήσω τον Andrea... Με τιμάει άλλωστε η πρότασή σου Αθηνά.. Τα λέμε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Κυρ Οκτ 25, 2009 5:23 pm | |
| Κύριε Κόλτον τα μαθήματα θα αρχίσουν εντός των ημερών. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή Πεμ Οκτ 29, 2009 7:21 pm | |
| Οι διαχειριστές βρεθήκαμε, άρα το τόπικ δεν χρειάζεται να μείνει πλέον ανοικτό. Ας αποφύγουμε το spam. Ας ανθίσει μία νέα εποχή στο Magician. Αθηνά, σου υπόσχομαι ότι θα ανταπεξέλθω στην πίστη σου σε εμένα.
LOCK | |
|
| |
| Αναζήτηση Διαχειριστή | |
|