Magician
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Magician

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Αναζήτηση Διαχειριστή

Πήγαινε κάτω 
+4
Andrea Inzaghi
Τόμας Κόλτον
Stefan Dark
Minerva Minist
8 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

Θηλυκό Ηλικία : 59
Ολόκληρο Όνομα : Minerva Minist
Γαλέρες : 1274
Δρεπάνια : 170
Μαστίγια : 2.465
Επιθετική Δύναμη : 61
Αμυντική Δύναμη : 56
Μαύρη Μαγεία : 9

Αναζήτηση Διαχειριστή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΣαβ Σεπ 26, 2009 5:21 pm

Γεια σας,

Ελπίζω να περάσατε καλά στις καλοκαιρινές σας διακοπές!
Δυστυχώς, όμως, το καλοκαίρι πέρασε και πολύ φοβάμαι ότι φέτος δεν μπορώ να αναλάβω το φόρουμ. Έχω πολλά μαθήματα στο σχολείο, το φροντηστήριο και το ωδείο και απ' ό,τι φαίνεται θα έχω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Και θα ήθελα να αξιοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ, κι όχι να αναλάβω μία επιπλέον ευθύνη. Γι' αυτό και θα χρειαστεί να αφήσω κάποιον άλλον στη θέση μου. Παρακαλώ όσους ενδιαφέρονται για τη θέση του διαχειριστή να μου στείλουν πμ. Θα ήθελα να αναφέρετε την ηλικία σας, για ποιον λόγο θέλετε αυτή τη θέση και ποια θα είναι η τακτική σας (τι θα κάνατε αν κάποιο μέλος θέλει βοήθεια ή δεν ξέρει τους κανόνες, ή αν κάποιο μέλος τους παραβλέπει συστηματικά). Επιπλέον, μη παραλείψετε να μου πείτε αν έχετε παλαιότερη εμπειρία σε διαχείριση φόρουμ (και αν ναι, σε ποια εταιρία ήταν κατοχυρωμένο).

Λυπάμαι ειλικρινά που δεν μπορώ να συνεχίσω με το φόρουμ και ελπίζω κάποιος να ενδιαφερθεί για τη θέση του διαχειριστή, ειδάλως το φόρουμ θα κλείσει οριστικά.

Με εκτίμηση,
Αθηνά.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://magician.forumgreek.com
Stefan Dark
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Stefan Dark

Άντρας Ηλικία : 54
Ολόκληρο Όνομα : Stefan Van Darkerius
Γαλέρες : 498
Επιθετική Δύναμη : 326
Αμυντική Δύναμη : 176
Μαύρη Μαγεία : 156

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΤρι Σεπ 29, 2009 6:38 am

Αχ βρε Αθηνά... Τουλάχιστον δεν μας παράτησες χωρίς καμιά κουβέντα.. Ευχαριστούμε που μας ειδοποίησες...
Τέσπα, εγώ προτείνω, μιας που έχουμε όλοι τα ίδια προβλήματα με το σχολείο κτλ., να βάλουμε όχι έναν, αλλά τρεις διαχειριστές...
Τόμας Κόλτον
Υποδιευθυντής
Υποδιευθυντής
Τόμας Κόλτον

Άντρας Ηλικία : 60
Ολόκληρο Όνομα : Τόμας Κόλτον
Γαλέρες : 1300
Δρεπάνια : 19
Επιθετική Δύναμη : 110
Αμυντική Δύναμη : 64
Μαύρη Μαγεία : 64

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΤρι Σεπ 29, 2009 3:38 pm

Πάρα πολύ καλή ιδέα!
Αν γίνει αυτό θα ήθελα πολύ να βοηθήσω κι εγώ!
Αλλά δεν μπορώ να πω ότι θέλω να γίνω διαχειριστής μόνος μου, γι αυτό δεν στέλνω και πμ!
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

Άντρας Ηλικία : 46
Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi
Γαλέρες : 99999
Δρεπάνια : 167
Επιθετική Δύναμη : 99999
Αμυντική Δύναμη : 99999
Μαύρη Μαγεία : 99999

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΤρι Σεπ 29, 2009 4:02 pm

Εγώ έστειλα ήδη αίτηση. Και νομίζω ότι η λύση που προτείνει ο Stefan Dark είναι πολύ καλή. Όλοι θέλουμε να αφιερώσουμε κάποιο χρόνο στο διάβασμα.
Geo Ma
Εκτοετής
Εκτοετής
Geo Ma

Άντρας Ηλικία : 32
Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί.
Γαλέρες : 240
Μαστίγια : 2.462
Επιθετική Δύναμη : 51
Αμυντική Δύναμη : 51

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΤρι Σεπ 29, 2009 8:42 pm

Χμ...Θα συμφωνούσα αλλά εφ όσον έχουν φύγει ορισμένα μέλοι είμαστε πολλοί λίγοι. Έτσι θα είμαστε όλοι διαχειριστές.

Αθηνά μου να ξέρεις ένα πράγμα.
Επειδή σου έστειλα την αίτηση δεν συμένει οτι θα απογοτευθώ αν δεν γίνω.Απλώς θα ήθελα να γίνει κάποιος που αξίζει. Δεν ξέρω αν εγώ αξίζω. Πάντως θα ήθελα να μπεί κάποιος που θα ενδιαφερθεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ για το φόρουμ γιατί πραγματικά είναι πολύ καλό. Στο λέω γιατί μου είχαν πεί οτι ''κυνηγάω'' όλο θέσεις κι η είχα προβληθεί. Λοιπόν αυτά απο μένα.

Να περνάς μια πολύ ωραία περίοδο μάθησης.

Γειά σου!!!
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΤετ Σεπ 30, 2009 1:00 pm

Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι για το φόρουμ. Και θα προσπαθήσω να ενταχθούν κι άλλα μέλη.

P.S. Και καλό θα ήταν να γίνει αλλαγή σύντομα μιας και δεν πρέπει το φόρουμ να βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο.
Stefan Dark
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Stefan Dark

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΠαρ Οκτ 02, 2009 8:02 am

Αχ ρε παιδιά, όμως κανένας δεν θα μπορέσει να δοιηκήσει το forum σαν την Αθηνά...

(btw. εγώ δεν δηλώνω γιατί δεν πιστεύω ότι είμαι άξιος της θέσης, και επίσης δεν θα έχω ΚΑΘΟΛΟΥ χρόνο ούτε κι εγώ φέτος, οπότε μου αρκούν μερικά μαθήματα φίλτρων που θα παραδίδω απο Νοέμβρη Razz)
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

Άντρας Ηλικία : 28
Ολόκληρο Όνομα : George White
Γαλέρες : 65
Δρεπάνια : 34
Επιθετική Δύναμη : 329
Αμυντική Δύναμη : 211
Μαύρη Μαγεία : 91

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΠαρ Οκτ 02, 2009 9:17 am

Με λένε Τζακ Αντεροβγάλτη, είμαι 20000 και 1 ετών, είμαι ζόμπι σίριαλ κίλερ και θέλω το forum για να το διαλύσω με το αλυσοπρίονο!
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

Άντρας Ηλικία : 51
Γαλέρες : 180
Δρεπάνια : 11
Μαστίγια : -
Επιθετική Δύναμη : 219
Αμυντική Δύναμη : 208
Μαύρη Μαγεία : 54

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΠαρ Οκτ 02, 2009 12:28 pm

Stefan Dark έγραψε:
Αχ ρε παιδιά, όμως κανένας δεν θα μπορέσει να δοιηκήσει το forum σαν την Αθηνά...

(btw. εγώ δεν δηλώνω γιατί δεν πιστεύω ότι είμαι άξιος της θέσης, και επίσης δεν θα έχω ΚΑΘΟΛΟΥ χρόνο ούτε κι εγώ φέτος, οπότε μου αρκούν μερικά μαθήματα φίλτρων που θα παραδίδω απο Νοέμβρη Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_razz)
Στο οτι δεν θα διοικήσει κανείς σαν την Αθηνά έχεις δίκιο. Αθηνά δωσ'του ένα χαστούκι...Που δεν είσαι άξιος...Ακουσ'εκεί!!
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΣαβ Οκτ 03, 2009 2:24 pm

Εγώ πιστεύω ότι είμαι άξιος να συνεχίσω την εξαιρετική δουλειά της Αθηνάς.
Geo Ma
Εκτοετής
Εκτοετής
Geo Ma

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΣαβ Οκτ 03, 2009 7:14 pm

Κανείς δεν είναι πιο άξιος απο την Αθηνά.
Connie Cullen

Connie Cullen

Θηλυκό Ηλικία : 31
Γαλέρες : 85

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΤετ Οκτ 07, 2009 3:45 pm

γτ δεν κανετε εναν μοντ?
Geo Ma
Εκτοετής
Εκτοετής
Geo Ma

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΠεμ Οκτ 08, 2009 2:04 pm

Kόνυ έχουμε...
Είμαι ο Ξέρεις-ποιός(όχι ο Βόλντεμορντ πάντως)
Connie Cullen

Connie Cullen

Θηλυκό Ηλικία : 31
Γαλέρες : 85

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΠεμ Οκτ 08, 2009 4:48 pm

^σιγουρα. μην το πεις αλλα...

Σπόιλερ:

εφ οσον εχετε ποιος ο λογος να βρειτε καποιον? καντε αντμιν τον μοντ που εχετε (αν εχετε πολλους, διαξεχτε τον καλυτερον) και αν χρειαζεστε και αλλο μοντ, υπαρχω και γω... λολ
πλακα κανω. βρειτε και αλλον. απλα.
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

Θηλυκό Ηλικία : 59
Ολόκληρο Όνομα : Minerva Minist
Γαλέρες : 1274
Επιθετική Δύναμη : 61
Αμυντική Δύναμη : 56
Μαύρη Μαγεία : 9

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΣαβ Οκτ 17, 2009 8:08 pm

Διάβασα τις αιτήσεις, οι οποίες δυστυχώς ήταν μόνο δύο και κατέληξα.
Ο Andrea Inzaghi θα αναλάβει τη θέση του διαχειριστή (είσαι διαχειριστής και στο φόρουμ υποστήριξης). Γιώργο λυπαμαι αλλά νομίζω ότι δεν είσαι αρκετά έτοιμος ακόμα για να αναλάβεις αυτή τη θέση. Λουκά, θα μου άρεσε πολύ να γινόσουν κι εσύ διαχειριστής. Σε παρακαλώ ενημέρωσέ με για την τελική σου απόφαση.

Παιδιά, λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να συνεχίσω αλλά πραγματικά δεν έχω καθόλου χρόνο (πολλές φορές ούτε για να κοιμηθώ όπως πρέπει). Θα προσπαθήσω να συνδέομαι έστω και για λίγο κάθε βδομάδα ή κάθε δεκαπέντε μέρες. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα που δεν μπορείτε να λύσετε, στείλτε μου πμ. Εννοείται ότι αν δεν θεωρείτε σωστή τη συμπεριφορά του νέου διαχειριστή (ή των νέων διαχειριστων αν δεχτεί τη θέση ο Λουκάς) μπορείτε να μου στείλετε πμ και να μου αναφέρετε τι ακριβώς συνέβει -προτειμότερο θα ήταν πρώτα να στείλετε πμ στον αντίστοιχο διαχειριστή διότι ίσως πρόκειται για παρεξήγηση και καταφέρετε να το λύσετε μόνοι σας το θέμα.

Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να κάνουν κάποιους συντονιστές για να τους βοηθάνε. Θα μου άρεσε να με ειδοποιούσατε πριν κάνετε κάτι τέτοιο, αν και δεν είναι απαραίτητο.

Ελπίζω να τα περνάτε κάλα.

Με εκτίμηση,
Αθηνά
https://magician.forumgreek.com
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΠεμ Οκτ 22, 2009 8:28 pm

Αντιό. Ελπίζω το φόρουμ να συνεχίσει την καλή του και ανοδική πορεία. Θα ξεκινήσω από αύριο τη δουλειά.
Τόμας Κόλτον
Υποδιευθυντής
Υποδιευθυντής
Τόμας Κόλτον

Άντρας Ηλικία : 60
Ολόκληρο Όνομα : Τόμας Κόλτον
Γαλέρες : 1300
Δρεπάνια : 19
Επιθετική Δύναμη : 110
Αμυντική Δύναμη : 64
Μαύρη Μαγεία : 64

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΣαβ Οκτ 24, 2009 2:48 pm

Πολύ καλά...!!!
Μακάρι να αρχίσουμε!!
Σαν καθηγητής είμαι έτοιμος να διδάξω όταν μου πείτε!!
Stefan Dark
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Stefan Dark

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΚυρ Οκτ 25, 2009 2:31 pm

Το σκέφτηκα και αποφάσισα να βοηθήσω τον Andrea... Με τιμάει άλλωστε η πρότασή σου Αθηνά.. Τα λέμε...
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΚυρ Οκτ 25, 2009 5:23 pm

Κύριε Κόλτον τα μαθήματα θα αρχίσουν εντός των ημερών.
Stefan Dark
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Stefan Dark

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναζήτηση Διαχειριστή   Αναζήτηση Διαχειριστή Icon_minitimeΠεμ Οκτ 29, 2009 7:21 pm

Οι διαχειριστές βρεθήκαμε, άρα το τόπικ δεν χρειάζεται να μείνει πλέον ανοικτό. Ας αποφύγουμε το spam. Ας ανθίσει μία νέα εποχή στο Magician. Αθηνά, σου υπόσχομαι ότι θα ανταπεξέλθω στην πίστη σου σε εμένα.

LOCK

Αναζήτηση Διαχειριστή
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Magician :: Εκτός RPG :: Ανακοινώσεις/Επιλογή ταυτότητας-
Μετάβαση σε: