Stefan Dark Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 54 Ολόκληρο Όνομα : Stefan Van Darkerius Γαλέρες : 498 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 326 Αμυντική Δύναμη : 176 Μαύρη Μαγεία : 156
| Θέμα: Υπουργικό Γραφείο Stefan Dark Πεμ Οκτ 29, 2009 7:13 pm | |
| Αγαπητοί Μάγοι και Μάγισσες, Ω ναι, είναι μεγάλη μου χαρά να σας ανακοινώσω ότι επιτέλους ο αγαπημένος σας καλλικάντζαρος (όπως με αποκαλεί και ο κύριος Mayan) κατάφερε να προαχθεί σε Δεύτερο Υπουργό Μαγείας! Και ναι, αυτός είμαι εγώ! Σε συνεργασία με τον αγαπητό συνάδελφο κύριο Inzaghi, θα προσπαθήσουμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, να σας βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείτε, να λύσουμε απορίες και ό,τι άλλο θελήσετε. Εμένα προσωπικά μπορείτε εδώ να με ρωτάτε ότι χρειάζεστε σχετικά με τον κόσμο μας. Προς στιγμήν μπορώ να τα καταφέρω μόνος μου, αλλά ο κόσμος μας γενικότερα χρειάζεται Χρυσούχους αλλά και Έφορους. Για αυτό μην διστάσετε να μου στείλετε κουκουβάγια αν θέλετε αυτήν την θέση. Ελπίζω να τα πάμε καλά! Υ.Γ. Το παλαιό μου γραφείο παραμένει ακόμα ανοικτό για να με ενημερώνετε για συναλλαγές κτλ. Ειλικρινώς υμετέρως, Έφορος και Υπουργός Μαγείας, Stefan Dark. | |
|
George Cullen Καταστηματάρχης
Ηλικία : 51 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 180 Δρεπάνια : 11 Μαστίγια : - Επιθετική Δύναμη : 219 Αμυντική Δύναμη : 208 Μαύρη Μαγεία : 54
| Θέμα: Απ: Υπουργικό Γραφείο Stefan Dark Κυρ Νοε 08, 2009 12:58 pm | |
| | |
|
Stefan Dark Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 54 Ολόκληρο Όνομα : Stefan Van Darkerius Γαλέρες : 498 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 326 Αμυντική Δύναμη : 176 Μαύρη Μαγεία : 156
| Θέμα: Απ: Υπουργικό Γραφείο Stefan Dark Πεμ Νοε 12, 2009 1:22 pm | |
| Σε ευχαριστώ πολύ κύριε Cullen | |
|
Ηλικία : 51 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 180 Δρεπάνια : 11 Μαστίγια : - Επιθετική Δύναμη : 219 Αμυντική Δύναμη : 208 Μαύρη Μαγεία : 54
| Θέμα: Απ: Υπουργικό Γραφείο Stefan Dark Πεμ Νοε 12, 2009 2:48 pm | |
| Τίποτα. Την λάβατε την κουκουβάγια μου ε; Είδα τον γύψο. - Σπόιλερ:
Το πήρες;
| |
|
| Θέμα: Απ: Υπουργικό Γραφείο Stefan Dark Τρι Νοε 17, 2009 6:05 pm | |
| Πότε θα βγούν τα αποτελέσματα; | |
|
Geo Ma Εκτοετής
Ηλικία : 32 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 240 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.462 Επιθετική Δύναμη : 51 Αμυντική Δύναμη : 51
| Θέμα: Απ: Υπουργικό Γραφείο Stefan Dark Πεμ Δεκ 24, 2009 3:36 pm | |
| - Σπόιλερ:
Παιδιά έλεος. Συγγνώμη κι όλας αλλά τόσο καιρό να ψάχνετε...έστω να βάλετε έναν αναπληρωματριό για λίγο!!!
| |
|