Magician
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Magician

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Kαλώς σας Βρήκα...

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
creature

creature

Άντρας Ηλικία : 41
Ολόκληρο Όνομα : Black Creature
Γαλέρες : 85
Δρεπάνια : 170
Μαστίγια : 2.465

Kαλώς σας Βρήκα... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Kαλώς σας Βρήκα...   Kαλώς σας Βρήκα... Icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 6:08 am

Γειά σας,
χαίρομαι πολύ που είμαι στην παρέα σας, αν και βέβαια, έχω μπερδευτεί πολύ, ως προς τη σκοπιμότητα αυτού του φόρουμ!
Είμαι ο creature και ασχολούμαι με την πραγματική μαγεία εδώ και 16 χρόνια.. Έκανα την εγγραφή μου στο φόρουμ σας, επειδή πίστευα οτι αποσκοπεί στη μαγεία και πως απαρτίζεται απο μάγους.. Βέβαια, αν κατάλαβα καλά, δε πρόκειται για κάτι τέτοιο. Μπορείτε να μου πείτε, τι ακριβώς κάνετε σε αυτό το φόρουμ, ετσι ώστε, αν με αντιπροσωπεύει να μείνω, κι αν όχι, να μη σας ενοχλώ με την παρουσία μου;

Αν τελικά έχω κάνει κάποιο λάθος και ασχολείστε με τη μαγεία, θα ήταν χαρά μου να σας περάσω πολλές απο τις γνώσεις μου πάνω στο θέμα αυτής της πανάρχαιας τέχνης, της οποίας η εμφάνιση χρονολογείται πριν απο 25.000 χρόνια περίπου. Σας ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε διαβάζοντας το μήνυμά μου και περιμένω εν αγωνίως την απάντησή σας!

Εύχομαι να έχετε όλοι σας την εύνοια του σύμπαντος,
Με σεβασμό, αγάπη και εκτίμηση,
Creature.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Kαλώς σας Βρήκα...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Magician :: Εκτός RPG :: Απορίες/Προβλήματα-
Μετάβαση σε: