Παρατήρησα ότι κάποια μέλη χρησημοποιούν εκφράσεις, οι οποίες θα θα ήταν φυσιολογικό να ειπωθούν από πραγματικούς μάγους.
Εκφράσεις όπως "είναι μέσα στα πλαίσια του rpg" ή "μπες στο chatbox" δεν θα τις χρησημοποιούσε ένας μάγος.
Παρακαλώ όσους έγραψαν τέτοιες ή παρόμοιες εκφράσεις να τις αφαιρέσουν από το φόρουμ.
Παρακαλώ, ακόμη, όλα τα μέλη να μη τις χρησημοποιούν γενικότερα.
Επιπλέον, οι μονομαχίες υποτίθεται ότι γίνονται προσωπο με πρόσωπο. Γι' αυτό μην χρησημοποιείτε εκφράσεις όπως "Στείλτε μου τις κινήσεις σας".
Οι ανθρωποι που αναλαμβάνουν να βρουν ποιος νικάει και ποιος χάνει είναι διαιτητές.
Ας αποφασίσουμε από εδώ και πέρα να λέμε "Κάντε τις κινήσεις σας" εννοόντας να τις στέλνουμε με πμ.
Επιπλέον, αντι να χρησημοποιούμε την έκφραση "στείλε μου πμ" ας λέμε "στείλε μου μία κουκουβάγια" για να ακούγεται πιο ρεαλιστικό.
Ακόμη, μη χρησημοποιείτε πραγματικές βρισιές! Μπορείτε να χρησημοποιείτε βρισιές και προσβολές των μάγων αλλά μην αποκαλείτε άλλα μέλη ονόματα ζώων ή αντικειμένων (και γενικότερα μη τα βρίζετε πραγματικά).
Τέλος, πρέπει να μπορούν όλα τα μέλη να συμμετέχουν στο φόρουμ άσχετα με το αν έχουν διαβάσει τα βιβλία Χάρι Πότερ. Οπότε προσπαθήστε να περιορίσετε όσο μπορείτε την αναφορά σε πρόσωπα από τα βιβλία,