Magician
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Magician

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

Θηλυκό Ηλικία : 59
Ολόκληρο Όνομα : Minerva Minist
Γαλέρες : 1274
Δρεπάνια : 170
Μαστίγια : 2.465
Επιθετική Δύναμη : 61
Αμυντική Δύναμη : 56
Μαύρη Μαγεία : 9

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 5:13 pm

Παρατήρησα ότι κάποια μέλη χρησημοποιούν εκφράσεις, οι οποίες θα θα ήταν φυσιολογικό να ειπωθούν από πραγματικούς μάγους.
Εκφράσεις όπως "είναι μέσα στα πλαίσια του rpg" ή "μπες στο chatbox" δεν θα τις χρησημοποιούσε ένας μάγος.
Παρακαλώ όσους έγραψαν τέτοιες ή παρόμοιες εκφράσεις να τις αφαιρέσουν από το φόρουμ.
Παρακαλώ, ακόμη, όλα τα μέλη να μη τις χρησημοποιούν γενικότερα.

Επιπλέον, οι μονομαχίες υποτίθεται ότι γίνονται προσωπο με πρόσωπο. Γι' αυτό μην χρησημοποιείτε εκφράσεις όπως "Στείλτε μου τις κινήσεις σας".
Οι ανθρωποι που αναλαμβάνουν να βρουν ποιος νικάει και ποιος χάνει είναι διαιτητές.
Ας αποφασίσουμε από εδώ και πέρα να λέμε "Κάντε τις κινήσεις σας" εννοόντας να τις στέλνουμε με πμ.

Επιπλέον, αντι να χρησημοποιούμε την έκφραση "στείλε μου πμ" ας λέμε "στείλε μου μία κουκουβάγια" για να ακούγεται πιο ρεαλιστικό.

Ακόμη, μη χρησημοποιείτε πραγματικές βρισιές! Μπορείτε να χρησημοποιείτε βρισιές και προσβολές των μάγων αλλά μην αποκαλείτε άλλα μέλη ονόματα ζώων ή αντικειμένων (και γενικότερα μη τα βρίζετε πραγματικά).

Τέλος, πρέπει να μπορούν όλα τα μέλη να συμμετέχουν στο φόρουμ άσχετα με το αν έχουν διαβάσει τα βιβλία Χάρι Πότερ. Οπότε προσπαθήστε να περιορίσετε όσο μπορείτε την αναφορά σε πρόσωπα από τα βιβλία,
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://magician.forumgreek.com
Anna~Maria Sayuri
Αθλήτρια Κουίντιτς
Αθλήτρια Κουίντιτς
Anna~Maria Sayuri

Θηλυκό Ηλικία : 34
Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί.
Γαλέρες : 1
Επιθετική Δύναμη : 12
Αμυντική Δύναμη : 8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ Icon_minitimeΣαβ Ιαν 31, 2009 10:59 pm

kala kala blakeies Twisted Evil
Emily Barker
Καθηγήτρια
Καθηγήτρια
Emily Barker

Ολόκληρο Όνομα : Emily Johanna Barker
Γαλέρες : 1000
Δρεπάνια : 1
Μαστίγια : 61
Επιθετική Δύναμη : 89
Αμυντική Δύναμη : 81
Μαύρη Μαγεία : 84

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ Icon_minitimeΣαβ Ιαν 31, 2009 11:05 pm

Εσενα όλα βλακειες σου φαίνονται Rolling Eyes
Marco Depp
Πεμπτοετής
Πεμπτοετής
Marco Depp

Άντρας Ηλικία : 33
Ολόκληρο Όνομα : Marcos William Depp
Γαλέρες : 301
Επιθετική Δύναμη : 12
Αμυντική Δύναμη : 35

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ Icon_minitimeΚυρ Φεβ 01, 2009 12:19 pm

σταματιστε το θεμα ME τις βλακειες ουτος ή αλλος δικιο εχει η minerva. Ε???????????? ΚΥΡΙΑ BARKER
ΔΕΝ ξερω για εσας παντως εγω δεν ειμαι σιγουρος αμα θα μπορω να συγκρατισω τα νευρα μου αμα ακουω βλακειες.
Emily Barker
Καθηγήτρια
Καθηγήτρια
Emily Barker

Ολόκληρο Όνομα : Emily Johanna Barker
Γαλέρες : 1000
Δρεπάνια : 1
Μαστίγια : 61
Επιθετική Δύναμη : 89
Αμυντική Δύναμη : 81
Μαύρη Μαγεία : 84

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ Icon_minitimeΚυρ Φεβ 01, 2009 3:36 pm

Mα κι εγω με την κ.Minerva συμφωνω k.Depp.
Morticia Goth
Καθηγήτρια
Καθηγήτρια
Morticia Goth

Θηλυκό Ηλικία : 41
Τόπος : Somewhere... in a magic place...
Ολόκληρο Όνομα : Morticia Goth
Γαλέρες : 1399
Δρεπάνια : 45
Επιθετική Δύναμη : 65
Αμυντική Δύναμη : 25
Μαύρη Μαγεία : 15

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ Icon_minitimeΚυρ Φεβ 01, 2009 6:56 pm

Συμφωνώ και θα προσπαθήσω όσο μπορώ να αποφεύγω τις εκφρασεις της πραγματικότητας...

Anna~Maria Sayuri, αν δεν σου αρέσει η παρέα μας, δεν είσαι υποχρεωμένη μπαίνεις, ούτε να μας ανέχεσαι... το να είσαι αρνητική με τους πάντες και τα πάντα δεν ωφελεί κανέναν μας και πάνω απ' όλα δεν ωφελεί εσένα την ίδια...
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

Θηλυκό Ηλικία : 59
Ολόκληρο Όνομα : Minerva Minist
Γαλέρες : 1274
Επιθετική Δύναμη : 61
Αμυντική Δύναμη : 56
Μαύρη Μαγεία : 9

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ Icon_minitimeΚυρ Φεβ 01, 2009 7:18 pm

Παιδιά, εδώ είμαστε εκτός RPG.
Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ανάγκη να μιλάμε σαν να είμαστε μάγοι. Μερικές φορές είναι απαραίτητο το αντίθετο.
Επιπλέον, εδώ δεν ανεχόμαστε αγένειες και βρισιές (ακόμη και μάγων) διότι μιλάμε ως οι εαυτοί μας κι όχι σαν κάποιον που υποδυόμαστε. Οπότε οι βρισιες εδώ πέρα είναι πραγματικές και προσβάλουν πραγματικά.
Anna~Maria Sayuri, είσαι φίλη μου στη πραγματική ζωή και ξέρω ότι και να έλεγες κάτι τέτοιο θα το έλεγες για πλάκα και δεν θα το εννοούσες. Αν ήσουν άλλη θα ήταν πολύ πιθανό να σου έκανα Ban. Ωστόσο δεν θα δεχτώ να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στην ενότητα "εκτός RPG". Την επόμενη φορά θα αποκλειστείς.
Τους υπάλοιπους σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και την υποστήριξη και ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να κάνω παρόμοιο τόπικ.
Προς το παρόν αυτό κλειδώνεται διότι σκοπός τους φόρουμ είναι να μιλάμε σαν μάγοι κι όχι ως οι εαυτοί μας Wink
https://magician.forumgreek.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Magician :: Εκτός RPG :: Ανακοινώσεις/Επιλογή ταυτότητας-
Μετάβαση σε: