| Γραφείο Εφόρου Dark (ΜΟΝΟ για συναλλαγές) | |
|
+8Agatha Hex Geo Ma George White Andrea Inzaghi Julie Ledoux George Cullen Lisa Simpson Stefan Dark 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Andrea Inzaghi Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 46 Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi Γαλέρες : 99999 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 99999 Αμυντική Δύναμη : 99999 Μαύρη Μαγεία : 99999
| Θέμα: Απ: Γραφείο Εφόρου Dark (ΜΟΝΟ για συναλλαγές) Πεμ Ιουλ 02, 2009 6:43 pm | |
| - Minerva Minist έγραψε:
- Χεμ χεμ...
Οι έφοροι δεν είναι υπεύθυνοι για τις μονομαχίες, αλλά για τις συναλλαγές. Παρακαλώ μην μου τους πιέζετε γιατί θα μου ζητήσουν αύξηση. - Σπόιλερ:
Επίσης δε θα ήταν καλύτερα να γίνει κάποιος χρυσούχος για να ολοκληρώνει τις μονομαχίες; Σε 2 μέρες πάλι διακοπές θα πάτε.
| |
|
| |
George Cullen Καταστηματάρχης
Ηλικία : 51 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 180 Δρεπάνια : 11 Μαστίγια : - Επιθετική Δύναμη : 219 Αμυντική Δύναμη : 208 Μαύρη Μαγεία : 54
| Θέμα: Απ: Γραφείο Εφόρου Dark (ΜΟΝΟ για συναλλαγές) Παρ Ιουλ 03, 2009 9:24 pm | |
| - Σπόιλερ:
Δίκιο έχει...Και Λουκά 500 μονομαχίες έχεις να ολοκληρώσεις...
| |
|
| |
Andrea Inzaghi Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 46 Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi Γαλέρες : 99999 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 99999 Αμυντική Δύναμη : 99999 Μαύρη Μαγεία : 99999
| Θέμα: Απ: Γραφείο Εφόρου Dark (ΜΟΝΟ για συναλλαγές) Δευ Ιουλ 06, 2009 7:39 pm | |
| Πότε θα ολοκληρωθεί η συναλλαγή μου στο "Μαγικές Προμήθειες"; | |
|
| |
George White Πρωτοετής
Ηλικία : 28 Ολόκληρο Όνομα : George White Γαλέρες : 65 Δρεπάνια : 34 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 329 Αμυντική Δύναμη : 211 Μαύρη Μαγεία : 91
| Θέμα: Απ: Γραφείο Εφόρου Dark (ΜΟΝΟ για συναλλαγές) Τρι Ιουλ 07, 2009 8:06 am | |
| Παιδιά, συγγνώμη, αλλά δεν σκέφτεστε ότι μπορεί να έχει προσωπικά προβλήματα ο κύριος Dark και δεν έρχεται στη δουλειά του; Ή ίσως να διαβάζει για να περάσει τις Μαγκλ εξετάσεις οδήγησης. - Σπόιλερ:
Από ότι μου είπε έχει τρεχάματα με τις ξένες γλώσσες και μπορεί να μπαίνει ελάχιστα.
| |
|
| |
George White Πρωτοετής
Ηλικία : 28 Ολόκληρο Όνομα : George White Γαλέρες : 65 Δρεπάνια : 34 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 329 Αμυντική Δύναμη : 211 Μαύρη Μαγεία : 91
| Θέμα: Απ: Γραφείο Εφόρου Dark (ΜΟΝΟ για συναλλαγές) Κυρ Ιουλ 26, 2009 8:00 am | |
| Α, και, κύριε Dark, έχω και ανοιχτές συναλλαγές στις "Μαγικές προμήθειες". | |
|
| |
Μάρικ Κάλιοτ Έφορος
Ηλικία : 49 Ολόκληρο Όνομα : Μάρικ Κάλιοτ Γαλέρες : 2342 Δρεπάνια : 162 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 228 Αμυντική Δύναμη : 259 Μαύρη Μαγεία : 0
| Θέμα: Απ: Γραφείο Εφόρου Dark (ΜΟΝΟ για συναλλαγές) Κυρ Ιουλ 26, 2009 5:15 pm | |
| Από το να μιλάτε με αυτόν τον τρόπο, καλύτερα να προσέξετε ότι ο καταστηματάρχης του εν λόγω καταστήματος δεν έχει απαντήσει στην παραγγελία σας. Αρα η συναλλαγή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Θα παρακαλούσα άλλη φορά να μην κάνετε συνέχεια υποδείξεις (μιλάω γενικά). Η δουλειά είναι δύσκολη και νομίζω ότι το υπουργείο έχει αναθέσει αυτή τη δουλειά στους πιο αξιόλογους μάγους! | |
|
| |
Stefan Dark Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 54 Ολόκληρο Όνομα : Stefan Van Darkerius Γαλέρες : 498 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 326 Αμυντική Δύναμη : 176 Μαύρη Μαγεία : 156
| Θέμα: Απ: Γραφείο Εφόρου Dark (ΜΟΝΟ για συναλλαγές) Δευ Ιουλ 27, 2009 7:00 am | |
| Ευχαριστώ για την παρέμβασή σας κύριε Κάλιοτ. Ελπίζω να επιστρέψετε κι εσείς σε αυτήν την δύσκολη δουλειά γιατί μόνος μου "δεν την παλεύω" που λένε και οι Μαγκλ.... - Σπόιλερ:
Εχθές ήρθα, λίγη υπομονή δεν μπορείτε να κάνετε; Σεβαστείτε τον άλλον...
| |
|
| |
Geo Ma Εκτοετής
Ηλικία : 32 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 240 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.462 Επιθετική Δύναμη : 51 Αμυντική Δύναμη : 51
| Θέμα: Απ: Γραφείο Εφόρου Dark (ΜΟΝΟ για συναλλαγές) Δευ Ιουλ 27, 2009 2:38 pm | |
| - Σπόιλερ:
Κι εγώ χθες ήρθα και σήμερα φεύγω...(μάλλον προχθές..)
Κύριε Νταρκ η κυρια Νταρκ πως ειναι; | |
|
| |
Stefan Dark Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 54 Ολόκληρο Όνομα : Stefan Van Darkerius Γαλέρες : 498 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 326 Αμυντική Δύναμη : 176 Μαύρη Μαγεία : 156
| Θέμα: Απ: Γραφείο Εφόρου Dark (ΜΟΝΟ για συναλλαγές) Πεμ Οκτ 29, 2009 7:17 pm | |
| Αγαπητοί μάγοι και μάγισσες, είμαι σε μεγάλη χαρά να σας ανακοινώσω ότι προάχθηκα σε Υπουργό Μαγείας! Θα είναι χαρά μου να σας εξυπηρετήσω για ό,τι χρειαστείτε στο νέο μου Γραφείο εδώ. Παρόλα αυτά, ο χώρος αυτός διατίθεται ακόμα για ενημερώσεις προς το πρόσωπό μου σχετικά με συναλλαγές κτλ. Να σας ενημερώσω επίσης ότι λόγω των αυξημένων μου υποχρεώσεων θα χρειαστεί ο κόσμος των Μάγων καινούριο Έφορο, αλλά και Χρυσούχους. Στείλτε μου κουκουβάγια αν επιθυμείτε την θέση. Ειλικρινώς υμετέρως, Έφορος και Υπουργός Μαγείας, Stefan Dark | |
|
| |
| Γραφείο Εφόρου Dark (ΜΟΝΟ για συναλλαγές) | |
|