| Συγγένειες, γάμοι κτλ. | |
|
+10Anideos Lumidis Morticia Goth Andrea Inzaghi Geo Ma Iathen Vivalen George Cullen Julie Ledoux George White Stefan Dark Drake Mayan 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Drake Mayan Καταστηματάρχης
Ηλικία : 35 Ολόκληρο Όνομα : Drake Christofer Mayan. Γαλέρες : 707 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 1266 Αμυντική Δύναμη : 1070 Μαύρη Μαγεία : 500
| Θέμα: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Πεμ Απρ 09, 2009 5:07 pm | |
| Μήπως υπάρχουν συγγένειες μεταξύ μας; (ναι, έχω επηρεαστεί απο την άφιξη της αδερφής μου)
Για εμένα υπάρχουν οι εξής συγγέννειες: (προς το παρόν)
Alice Mayan: Αδερφή μου, και άσπρο πρόβατο της σκοτεινής οικογένειας των Mayan. Ο πατέρας μου την είχε διώξει απο το σπίτι σε ηλικία 4 μηνών, γιατί η πρώτη της λέξη ήταν "Ανιχνευτικός", ενώ στο σπίτι μας απαγορεύοταν η κάθε προφορά άλλης ελληνικής ομάδας Κουίντιτς εκτός απο τον "Βαμπιριακό".
George White: Ήρθε ώρα να το αποκαλύψω.. Ώπως ίσως ξέρετε, εκτός απο την Alice, έχω και μία μεγαλύτερη αδερφή. Αυτή λοιπόν είχε παντρευτεί έναν αλητάμπουρα, και μαζί έκαναν δύο παιδιά. Επειδή το ένα ήταν άσχημο, το έδωσαν για υιοθεσία. Αυτό το παιδί λεγόταν.. George Mayan... Το υιοθέτησε μία οικογένεια φυτουλ..εεε.. καλών ανθρώπων, που ονομάζοταν White. Και έτσι το παιδί αυτό σήμερα είναι ο γνωστός καθυστερ...εεε... έξυπνος George White. Και ναι, δυστυχώς πρόκειται για τον ανιψιό μου.. (μπου χου χου, συγκινητική ιστορίααααα...)
Stefan Dark: Δεν θέλει να το παραδεχτεί, αλλά πρόκειται για παλιό μου φιλο.. Δεν ήταν πάντα έτσι νίφλερ, τώρα έγινε καλός άνθρωπος... Όταν εγώ και η παρέα μου είμασταν ακόμα δεκάχρονο και αυτός 28αρης αλήτης, μας έβαλε σε μία οργάνωση που ονομαζόταν "Θανατοφάγοι". Εκεί συνεργαζόμασταν με κάποιον ασχημομούρη που ονομαζόταν Βόλντι-κάτι. Δολοφονήσαμε κάτι άσχετους, αλλά δεν θυμάμαι και πολλά... Τώρα ο κύριος Dark έχει αλλάξει... (προς το κακό κατά την ταπεινή μου άποψη)
Μετά απο αυτές τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, ανυπομονώ να μάθω και τις δικές σας συγγένειες... | |
|
| |
Stefan Dark Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 54 Ολόκληρο Όνομα : Stefan Van Darkerius Γαλέρες : 498 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 326 Αμυντική Δύναμη : 176 Μαύρη Μαγεία : 156
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Πεμ Απρ 09, 2009 5:15 pm | |
| | |
|
| |
George White Πρωτοετής
Ηλικία : 28 Ολόκληρο Όνομα : George White Γαλέρες : 65 Δρεπάνια : 34 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 329 Αμυντική Δύναμη : 211 Μαύρη Μαγεία : 91
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Πεμ Απρ 09, 2009 6:16 pm | |
| Δεν είμαι συγγενής σας κύριε Mayan. Έχω έναν μαγικό τάπητα στο σπίτι μου που λέει το οικογενειακό μου δέντρο και δε λέει ποτέ ψέματα. Δεν ξεγελιέται από ξόρκια και κατάρες. | |
|
| |
Julie Ledoux Τριτοετής
Ηλικία : 29 Ολόκληρο Όνομα : Julie Ledoux Γαλέρες : 255 Δρεπάνια : 72 Μαστίγια : 2.468 Επιθετική Δύναμη : 92 Αμυντική Δύναμη : 75 Μαύρη Μαγεία : 202
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Πεμ Απρ 09, 2009 6:44 pm | |
| Εγω ειμαι μονη σ'αυτον τον ερημο κοσμο.... | |
|
| |
George Cullen Καταστηματάρχης
Ηλικία : 51 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 180 Δρεπάνια : 11 Μαστίγια : - Επιθετική Δύναμη : 219 Αμυντική Δύναμη : 208 Μαύρη Μαγεία : 54
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Κυρ Απρ 12, 2009 1:32 pm | |
| Geo Ma: Mε το Χαφλπαφλακι..Ναί αυτο το το το..υποκείμενο είναι υιός μου..Και θέλει να κόψει και το όνομα του..έχουμε και τό ίδιο αλλά επίθετο του έδωσα άλλο..Απαπαπαπα..δεν το θέλω..Κύριε Mayan εσείς περνάτε χειρότερα σας καταλαβαίνω..
Julie LedouxΕίναι (δυστηχώς) παιδί μου το έδωσα όταν πέθανε η γυναίκα μου και πήγε στην πασίγνωστη οικογένια των Ledoux ώσπου έμαθα πως μπήκα Χάφλπαφλ..Τότε έπαψα να νιάζομαι για εκείνη μα ακόμα και τώρα δεν έχω με τί να τα αναθρέψω.Και τ 2 παιδιά θα έρθουν στο σπίτι το πάσχα και δεν έχω λεφτά να τους πάρω τίποτα..Άσχετα που είμαι ένας καταστηματάρχης είμαι και φτωχός..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την George Cullen στις Δευ Απρ 13, 2009 10:12 am, 1 φορά | |
|
| |
Julie Ledoux Τριτοετής
Ηλικία : 29 Ολόκληρο Όνομα : Julie Ledoux Γαλέρες : 255 Δρεπάνια : 72 Μαστίγια : 2.468 Επιθετική Δύναμη : 92 Αμυντική Δύναμη : 75 Μαύρη Μαγεία : 202
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Κυρ Απρ 12, 2009 8:19 pm | |
| ο Geo Ma ειναι αδερφος μου αρα εσυ εισαι πατερας μου.....μπαμπα.... | |
|
| |
Iathen Vivalen Καταστηματάρχης
Ηλικία : 36 Ολόκληρο Όνομα : Iathen Van Vivalen Γαλέρες : 103 Δρεπάνια : 55 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 628 Αμυντική Δύναμη : 92 Μαύρη Μαγεία : 488
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Κυρ Απρ 12, 2009 10:39 pm | |
| Cullen, στα 5 σου τον έκανες? Που τα πουλάς αυτά?! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Ολόκληρο Όνομα : Drake Christofer Mayan. Γαλέρες : 707 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 1266 Αμυντική Δύναμη : 1070 Μαύρη Μαγεία : 500
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Κυρ Απρ 12, 2009 11:03 pm | |
| - Iathen Vivalen έγραψε:
- Cullen, στα 5 σου τον έκανες?
Που τα πουλάς αυτά?! Μάλλον μας κρύβει χρόνια, Iathen.. Ή μάλλον θα είχε τραυματικές εμπειρίες όταν ήταν μικρός.. Πιθανών τον βίασε καποιά μικρή η οποία έμεινε έγκυος στα πέντε της.. | |
|
| |
Ηλικία : 36 Ολόκληρο Όνομα : Iathen Van Vivalen Γαλέρες : 103 Δρεπάνια : 55 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 628 Αμυντική Δύναμη : 92 Μαύρη Μαγεία : 488
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Κυρ Απρ 12, 2009 11:06 pm | |
| Μπουχα χαχα χαχα χα! Αχ, Drake μου! Είσαι φοβερός!
Εδώ έχω να πω ότι ο Drake είναι το αγόρι μου, για όσους δεν το έχουν καταλάβει. Θα σας αποκαλύψω και άλλα στοιχεία για το γενεαλογικό δέντρο κάποια άλλη στιγμή. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Κυρ Απρ 12, 2009 11:12 pm | |
- Μπουχα χαχα χαχα χα!
Αχ, Drake μου! Είσαι φοβερός!
Εδώ έχω να πω ότι ο Drake είναι το αγόρι μου, για όσους δεν το έχουν καταλάβει. Θα σας αποκαλύψω και άλλα στοιχεία για το γενεαλογικό δέντρο κάποια άλλη στιγμή. Επιτέλους το είπες να ξαλαφρώσεις.. Δεν χρειαζόταν να έχεις άλλους δισταγμούς... Με την Iathen, λοιπόν, όπως είπα και παραπάνω, είμαστε ζευγάρι εδώ και καιρό.. Ως κοινοί χαρακτήρες (σατανικοτάτοι και οι δύο), ταιριάξαμε αμέσως... | |
|
| |
Stefan Dark Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 54 Ολόκληρο Όνομα : Stefan Van Darkerius Γαλέρες : 498 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 326 Αμυντική Δύναμη : 176 Μαύρη Μαγεία : 156
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Κυρ Απρ 12, 2009 11:22 pm | |
| - Drake Mayan έγραψε:
- Iathen Vivalen έγραψε:
- Μπουχα χαχα χαχα χα!
Εδώ έχω να πω ότι ο Drake είναι το αγόρι μου, για όσους δεν το έχουν καταλάβει. Θα σας αποκαλύψω και άλλα στοιχεία για το γενεαλογικό δέντρο κάποια άλλη στιγμή. Επιτέλους το είπες να ξαλαφρώσεις.. Δεν χρειαζόταν να έχεις άλλους δισταγμούς...
Με την Iathen, λοιπόν, όπως είπα και παραπάνω, είμαστε ζευγάρι εδώ και καιρό.. Ως κοινοί χαρακτήρες (σατανικοτάτοι και οι δύο), ταιριάξαμε αμέσως... Να ζήσετε, παιδιά μου.. Δεσποινίς Vivalen, βάλτε του μυαλό, ή μάλλον βγάλτε του το, γιατί λέει πολλά που δεν με συμφέρουν.. Εχμμ.. Δυσφημίζεται η φήμη μου και.. καταλαβαίνετε... Τέλως πάντων, στο δικό μου οικογενειακό δέντρο το μόνο αξιόλογο είναι ο αδερφός μου, ο Τόμας Κόλτον.. Μην παρεξενεύεστε, είμαστε ετεροθαλή αδέρφια.. Απο την ίδια μητέρα, αλλά απο διαφορετικό πατέρα.. Την οικογένειά μας συνδέει ένα πέπλο μυστηρίου που δεν μπορώ να αποκαλυψω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Δευ Απρ 13, 2009 10:14 am | |
| - Stefan Dark έγραψε:
- Drake Mayan έγραψε:
- Iathen Vivalen έγραψε:
- Μπουχα χαχα χαχα χα!
Εδώ έχω να πω ότι ο Drake είναι το αγόρι μου, για όσους δεν το έχουν καταλάβει. Θα σας αποκαλύψω και άλλα στοιχεία για το γενεαλογικό δέντρο κάποια άλλη στιγμή. Επιτέλους το είπες να ξαλαφρώσεις.. Δεν χρειαζόταν να έχεις άλλους δισταγμούς...
Με την Iathen, λοιπόν, όπως είπα και παραπάνω, είμαστε ζευγάρι εδώ και καιρό.. Ως κοινοί χαρακτήρες (σατανικοτάτοι και οι δύο), ταιριάξαμε αμέσως... Να ζήσετε, παιδιά μου.. Δεσποινίς Vivalen, βάλτε του μυαλό, ή μάλλον βγάλτε του το, γιατί λέει πολλά που δεν με συμφέρουν.. Εχμμ.. Δυσφημίζεται η φήμη μου και.. καταλαβαίνετε...
Τέλως πάντων, στο δικό μου οικογενειακό δέντρο το μόνο αξιόλογο είναι ο αδερφός μου, ο Τόμας Κόλτον.. Μην παρεξενεύεστε, είμαστε ετεροθαλή αδέρφια.. Απο την ίδια μητέρα, αλλά απο διαφορετικό πατέρα.. Την οικογένειά μας συνδέει ένα πέπλο μυστηρίου που δεν μπορώ να αποκαλυψω... Μην ανησυχείτε, κύριε Dark, δεν θα αποκαλύψω περαιτέρω μυστικά σας. | |
|
| |
Ηλικία : 51 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 180 Δρεπάνια : 11 Μαστίγια : - Επιθετική Δύναμη : 219 Αμυντική Δύναμη : 208 Μαύρη Μαγεία : 54
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Δευ Απρ 13, 2009 10:16 am | |
| - Julie Ledoux έγραψε:
- ο Geo Ma ειναι αδερφος μου αρα εσυ εισαι πατερας μου.....μπαμπα....
Εντά,εντάξη την είχα δώσει αυτή..αλλά μολις μπήκε χαφλπαφλ την αποκλήρωσα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Δευ Απρ 13, 2009 10:22 am | |
| - George Cullen έγραψε:
- Julie Ledoux έγραψε:
Εντά,εντάξη την είχα δώσει αυτή..αλλά μολις μπήκε χαφλπαφλ την αποκλήρωσα.. Δεν μας απάντησες στο κρίσιμο ερώτημα.. Στα πέντε σου τον έκανες; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Δευ Απρ 13, 2009 10:26 am | |
| - Drake Mayan έγραψε:
- George Cullen έγραψε:
- Julie Ledoux έγραψε:
Εντά,εντάξη την είχα δώσει αυτή..αλλά μολις μπήκε χαφλπαφλ την αποκλήρωσα.. Δεν μας απάντησες στο κρίσιμο ερώτημα..
Στα πέντε σου τον έκανες; Είμαι 35 και 35-16=19 | |
|
| |
Julie Ledoux Τριτοετής
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Δευ Απρ 13, 2009 11:06 am | |
| ρε μπαμπα εγω ηθελα να μπω σλιθεριν αλλα ο αδερφος μου δεν με αφησε....ασε που δεν ηξερα οτι εισαι μπαμπας μου.....δεν θελω να με αποκληρωσεις...... | |
|
| |
Geo Ma Εκτοετής
Ηλικία : 32 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 240 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.462 Επιθετική Δύναμη : 51 Αμυντική Δύναμη : 51
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Δευ Απρ 13, 2009 11:15 am | |
| Τι λες κοπέλα μου το καπέλα διαλέγει κοιτόνα είσαι σοβαρή;;;;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Δευ Απρ 13, 2009 12:08 pm | |
| Τελικά μας έκρυβε χρόνια Drake! | |
|
| |
Geo Ma Εκτοετής
Ηλικία : 32 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 240 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.462 Επιθετική Δύναμη : 51 Αμυντική Δύναμη : 51
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Δευ Απρ 13, 2009 12:15 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Δευ Απρ 13, 2009 5:06 pm | |
| Ναι, ο μπαμπάκας σου. Έλεγε ότι ήταν 21 αλλά τώρα μας τα αλλάζει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Δευ Απρ 13, 2009 7:12 pm | |
- Ναι, ο μπαμπάκας σου.
Έλεγε ότι ήταν 21 αλλά τώρα μας τα αλλάζει... Τί να πεις Iathen... Μπορεί να ήπιε φίλτρο γήρανσης το παλικάρι... | |
|
| |
Julie Ledoux Τριτοετής
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Τρι Απρ 14, 2009 10:17 am | |
| αδερφουλη επειδη το καπελο με ειδε 8εα με ρωτησε αν θελ να μπω σλιθεριν η χαφλπαφ και επειδη εσυ ο μπουφος ειχες μπει χαφλ μπηκα και εγω....μπαμπα μην με αποκλειρωσεις.... | |
|
| |
Geo Ma Εκτοετής
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Τρι Απρ 14, 2009 10:17 am | |
| - Drake Mayan έγραψε:
- Iathen Vivalen έγραψε:
Που τα πουλάς αυτά?! Μάλλον μας κρύβει χρόνια, Iathen.. Ή μάλλον θα είχε τραυματικές εμπειρίες όταν ήταν μικρός.. Πιθανών τον βίασε καποιά μικρή η οποία έμεινε έγκυος στα πέντε της.. Εσυ ποτε εκανες το White?Στα 8; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Τρι Απρ 14, 2009 1:28 pm | |
| - Geo Ma έγραψε:
- Drake Mayan έγραψε:
- Iathen Vivalen έγραψε:
Που τα πουλάς αυτά?! Μάλλον μας κρύβει χρόνια, Iathen.. Ή μάλλον θα είχε τραυματικές εμπειρίες όταν ήταν μικρός.. Πιθανών τον βίασε καποιά μικρή η οποία έμεινε έγκυος στα πέντε της.. Εσυ ποτε εκανες το White?Στα 8; Εμένα θα μου μιλάς στον πληθυντικό, Χαφλπαφάκι. Ο White δεν είναι γίος μου, αλλά ανιψιός μου, όπως πολύ καλά έχω διευκρινήσει. Προφανώς δεν σας μάθανε ακόμα ανάγνωση... | |
|
| |
Geo Ma Εκτοετής
| Θέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ. Τρι Απρ 14, 2009 5:18 pm | |
| - Drake Mayan έγραψε:
- Geo Ma έγραψε:
- Drake Mayan έγραψε:
- Iathen Vivalen έγραψε:
Που τα πουλάς αυτά?! Μάλλον μας κρύβει χρόνια, Iathen.. Ή μάλλον θα είχε τραυματικές εμπειρίες όταν ήταν μικρός.. Πιθανών τον βίασε καποιά μικρή η οποία έμεινε έγκυος στα πέντε της.. Εσυ ποτε εκανες το White?Στα 8; Εμένα θα μου μιλάς στον πληθυντικό, Χαφλπαφάκι.
Ο White δεν είναι γίος μου, αλλά ανιψιός μου, όπως πολύ καλά έχω διευκρινήσει. Προφανώς δεν σας μάθανε ακόμα ανάγνωση... Μιλάω στον πληθυντικός σε όσους αξίζουν σεβασμό.Drake εσύ δεν αξίζεις..Άντε τα είπα και ξελάφρωσα.. | |
|
| |
| Συγγένειες, γάμοι κτλ. | |
|