Magician
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Magician

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Συγγένειες, γάμοι κτλ.

Πήγαινε κάτω 
+10
Anideos Lumidis
Morticia Goth
Andrea Inzaghi
Geo Ma
Iathen Vivalen
George Cullen
Julie Ledoux
George White
Stefan Dark
Drake Mayan
14 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

Άντρας Ηλικία : 51
Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί.
Γαλέρες : 180
Δρεπάνια : 11
Μαστίγια : -
Επιθετική Δύναμη : 219
Αμυντική Δύναμη : 208
Μαύρη Μαγεία : 54

Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Απρ 14, 2009 5:20 pm

ΣΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!

3) Τι κανετε στον ελεύθερο χρόνο σας?

Απλά συνηθισμένα πράγματα.. Σκούπισμα σγουγγάρισμ..εεεχχμμ.. Εννοώ: Μονομαχίες, Συλλογή Αντικειμένων για το μαγαζί μου, Δολοφονίες Μαγκλ, Σφαγμοί και Λεηλασίες, Ληστείες σε καλλικάντζαρους, δούλεμα της ηλι.. γκουχ γκουχ όμορφης και καλής μου αδερφούλας και των Χαφλπαφακίων (συμπεριλαμβανομένου και του ανεψιού μου White), κηδείες καλλικάντζαρων (προσφέρουν μαύρη μαγεία) και πολλά άλλα! Αλλά κακά τα ψέματα, το χόμπι μου είναι το Cruelidditch. (μια παραλλαγή του Κουίντιτς, στο οποίο νικάει η ομάδα με τις περισσότερες δολοφονίες στην κατοχή της μέχρι το τέλος του αγώνα. Cullen πάμε μία γύρα?)

Πάμε, έχεις σπίτι σου γήπεδο όμως;

4) Η πιο ακραία πράξη σας?

Να πω "πόσο σε εκτιμώ" στον George Cullen.. Άδη μου τρισκατάρατε, συγγνώμη, δεν θα ξαναμαρτάνω...

Κι εγώ σε εκτμάω και συγνώμη πρέπει να ζητήσω εγώ καλέ μου φίλε..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Drake Mayan
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Drake Mayan

Άντρας Ηλικία : 35
Ολόκληρο Όνομα : Drake Christofer Mayan.
Γαλέρες : 707
Δρεπάνια : 170
Μαστίγια : 2.465
Επιθετική Δύναμη : 1266
Αμυντική Δύναμη : 1070
Μαύρη Μαγεία : 500

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Απρ 14, 2009 6:20 pm

Geo Ma έγραψε:
Μιλάω στον πληθυντικός σε όσους αξίζουν σεβασμό.Drake εσύ δεν αξίζεις..Άντε τα είπα και ξελάφρωσα..

Και ποιός είπε ότι αξιζω, τιποτένιο τίποτα; Φόβο αξίζω, όχι δισταγμό.

Τιποτένιο τίποτα no.2 έγραψε:

ΣΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!

Αποφάσισε, τιποτένιο τίποτα νάμπερ του.. Είναι γιος σου, κολλητός σου ή αδερφός σου;

Τιποτένιο τίποτα no.2 έγραψε:
Κι εγώ σε εκτμάω και συγνώμη πρέπει να ζητήσω εγώ καλέ μου φίλε..

Πρώτη φορά ακούω να ζητάει κάποιος συγγνώμη επειδή έχασε πενήντα φορές σε μονομαχία, ρεζιλεύτηκε μπροστά σε όλους τους μάγους και έχασε όλα τα λεφτά του.. Έτσι θα κάνουν φαίνεται, στην Νιφλεροχώρα... Ώπα λάθος, δεν είναι απο εκεί η καταγωγή σου.. Απο την Χώρε του Τίποτα είσαι.. (μην σου θίξουμε την εθνικότητα..)
Julie Ledoux
Τριτοετής
Τριτοετής
Julie Ledoux

Θηλυκό Ηλικία : 29
Ολόκληρο Όνομα : Julie Ledoux
Γαλέρες : 255
Δρεπάνια : 72
Μαστίγια : 2.468
Επιθετική Δύναμη : 92
Αμυντική Δύναμη : 75
Μαύρη Μαγεία : 202

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Απρ 14, 2009 8:28 pm

μπαμπα σου μιλαω
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

Άντρας Ηλικία : 28
Ολόκληρο Όνομα : George White
Γαλέρες : 65
Δρεπάνια : 34
Επιθετική Δύναμη : 329
Αμυντική Δύναμη : 211
Μαύρη Μαγεία : 91

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Απρ 23, 2009 2:40 pm

Geo Ma έγραψε:
Μιλάω στον πληθυντικός σε όσους αξίζουν σεβασμό.Drake εσύ δεν αξίζεις..Άντε τα είπα και ξελάφρωσα..

Για σε παρακαλώ, Geo, δεν αντέχω να ακούω ότι ο κύριος Mayan δεν αξίζει σεβασμό. Αν και δεν είναι συγγενής μου, όπως λέει, τον εκτιμώ πάρα πολύ.

Α, και, κύριε Mayan, καλή παντρειά!

ΥΓ: Στη γιορτή μου σήμερα είπα να έρθω για λίγο από τη Νέα Ζηλανδία, αλλά δυστυχώς μέχρι τη δύση του ήλιου θα πρέπει να επιστρέψω για να ενισχύσω τα προστατευτικά ξόρκια των χωραφιών με μανδραγόρες, όπως επίσης και για να δημιουργήσω θερμοκήπια για τον ερχόμενο χειμώνα. Η σοδειά προς το παρόν πάει πολύ καλά.
Iathen Vivalen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Iathen Vivalen

Θηλυκό Ηλικία : 36
Ολόκληρο Όνομα : Iathen Van Vivalen
Γαλέρες : 103
Δρεπάνια : 55
Επιθετική Δύναμη : 628
Αμυντική Δύναμη : 92
Μαύρη Μαγεία : 488

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Απρ 24, 2009 7:36 pm

Σχετικά με εμένα...

Drake Mayan: Όλοι ξέρετε ότι είναι το αγόρι μου...

Μάρικ Κάλιοτ: Αδερφός της μητέρας μου. Η μητέρα μου με είχε εγκαταλείψει αμέσως μετά τη γέννησή μου. Πριν από μερικούς μήνες, ο αδερφός της πήγε να την επισκεφτεί διότι ήταν ετοιμοθάνατη. Είχαν πολλά χρόνια να μιλήσουν και δεν γνώριζε την ύπαρξή μου. Καθώς πέθαινε, η "μητέρα" μου του μίλησε για εμένα και εκείνος έψαξε να με βρει.

Pew Wiz: Ξαδέρφι μου. Γιος του αδερφού του πατέρα μου. Δεν έχω να πω πολλά γι' αυτόν. Δεν είμαστε από τα ξαδέρφια που κάνουν πράγματα μαζί, έχουμε πάντα μία απόσταση.

Victoria Rackham: Αδερφή του πατέρα μου, δηλαδή θεία μου. Έκανε το λάθος να μπει στο Γκρίφιντορ και ο πατέρας μου έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της. Μαζί του, την ξέγραψα κι εγώ. Την αντιπαθούσα θανάσιμα μέχρι που, πριν από λίγο καιρό, πήρε συνέντευξη από τον αγαπημένο μου Drake. Από τότε άρχισα να μην την αντιπαθώ και τόσο... Αλλά δεν παύει να είναι Γκρίφιντορ.
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιουν 02, 2009 7:00 pm

Καλά στέφανα, κυρία Vivalen, ή μάλλον, όπως θα πρέπει να ονομάζεστε σύμφωνα με τον Μαγκλ νόμο 121, παράγραφο 2, κυρία Mayan!
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

Άντρας Ηλικία : 46
Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi
Γαλέρες : 99999
Δρεπάνια : 167
Επιθετική Δύναμη : 99999
Αμυντική Δύναμη : 99999
Μαύρη Μαγεία : 99999

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 03, 2009 2:09 pm

Θα ήθελα να αποκαλύψω ότι ο White έχει γονείς Μαγκλ. affraid affraid Evil or Very Mad Evil or Very Mad
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 03, 2009 2:15 pm

Aποκλείεται ξέρω προσοπικά την μητέρα κάνει καταπληκτηκά μαγικά και ο πατέρας του πέθανε αλλά είναι εξήσου τέλειος μάγος..Αντίθετα με εσένα..
Julie Ledoux
Τριτοετής
Τριτοετής
Julie Ledoux

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 03, 2009 2:20 pm

εμενα 8α με παντρευτει κανεις?
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 03, 2009 2:22 pm

George Cullen έγραψε:
Aποκλείεται ξέρω προσοπικά την μητέρα κάνει καταπληκτηκά μαγικά και ο πατέρας του πέθανε αλλά είναι εξήσου τέλειος μάγος..Αντίθετα με εσένα..
Μη μιλάς σε έμενα έτσι. Όταν θα σε νικήσω στη μονομαχία μας, θα ζητάς έλεος.
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 03, 2009 2:23 pm

Αι στον Βολντεμορτ..
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 03, 2009 6:08 pm

George Cullen έγραψε:

Καλά, πάλι μέθυσες με κρασί των ξωτικών; Ζωντανοί είναι και οι δύο γονείς μου και δεν έχω δει ούτε μια φορά να πλησιάζει η μητέρα μου εσένα.
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 03, 2009 7:03 pm

George White έγραψε:
George Cullen έγραψε:

Καλά, πάλι μέθυσες με κρασί των ξωτικών; Ζωντανοί είναι και οι δύο γονείς μου και δεν έχω δει ούτε μια φορά να πλησιάζει η μητέρα μου εσένα.
Είναι ζωντανός ο Πναγιώτης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Surprised Surprised Shocked Shocked Surprised Και την Παυλίνα την ξέρω πολύ καλά..
Morticia Goth
Καθηγήτρια
Καθηγήτρια
Morticia Goth

Θηλυκό Ηλικία : 41
Τόπος : Somewhere... in a magic place...
Ολόκληρο Όνομα : Morticia Goth
Γαλέρες : 1399
Δρεπάνια : 45
Επιθετική Δύναμη : 65
Αμυντική Δύναμη : 25
Μαύρη Μαγεία : 15

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 03, 2009 9:14 pm

Julie Ledoux έγραψε:

Δεσποινίς Ledoux, είστε ακόμη πολύ μικρή για να σκέφτεστε κάτι τέτοιο! Είστε ένα πανέξυπνο παιδί... Μη χαραμίσετε τον εαυτό σας τόσο εύκολα... δεν λέω να μην κανετε οικογένεια... Αλλά να είστε πιο ώριμη όταν θα γίνει αυτό... ο γάμος έχει ευθύνες... και φαντάζεστε να μείνετε έγκυος στα 13 σας? Αυτό μπορεί μέχρι και να σας σκοτώσει!!!
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

Άντρας Ηλικία : 39
Ολόκληρο Όνομα : Anideos Van El Greco Lumidis
Γαλέρες : 310
Επιθετική Δύναμη : 127
Αμυντική Δύναμη : 156
Μαύρη Μαγεία : 143

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 04, 2009 8:42 am

Morticia Goth έγραψε:
Julie Ledoux έγραψε:

Δεσποινίς Ledoux, είστε ακόμη πολύ μικρή για να σκέφτεστε κάτι τέτοιο! Είστε ένα πανέξυπνο παιδί... Μη χαραμίσετε τον εαυτό σας τόσο εύκολα... δεν λέω να μην κανετε οικογένεια... Αλλά να είστε πιο ώριμη όταν θα γίνει αυτό... ο γάμος έχει ευθύνες... και φαντάζεστε να μείνετε έγκυος στα 13 σας? Αυτό μπορεί μέχρι και να σας σκοτώσει!!!

Θα συμφωνήσω με την κυρία συνάδελφο (και τετρακοσιοστή φορά στην ζωή της έχει δίκιο)
Εγώ είμαι ενάντια και στις σχέσεις των μικρών εφήβων.
Άλλωστε, οι νεαροί την σήμερον εποχή έχουν πιο πονηρό μυαλό απο εσάς τα κορίτσια, δεσποινίς Ledoux.
Για παράδειγμα, βλέπω τον White να σας κοιτάζει πολύ παράξενα μέσα στο μάθημα. (γιατί αυτό το παιδί για κάθε άλλο παρά για το μάθημά μου ενδιαφέρεται)
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 04, 2009 8:49 am

Συμφωνώ με τον Λουμίδη. Ο White τώρα τελευταία προσπαθεί να αποπλανήσει συμμαθητριές του.
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 04, 2009 9:58 am

George Cullen έγραψε:
George White έγραψε:
George Cullen έγραψε:

Είναι ζωντανός ο Πναγιώτης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Surprised Surprised Shocked Shocked Surprised Και την Παυλίνα την ξέρω πολύ καλά..

Ποιοι είναι αυτοί; Δε λέγονται έτσι οι γονείς μου. Ρώτησα μόλις τη μαμά μου και μου λέει ότι δε σε έχει ξαναδεί.
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 04, 2009 10:11 am

George White έγραψε:
George Cullen έγραψε:
George White έγραψε:
George Cullen έγραψε:

Ποιοι είναι αυτοί; Δε λέγονται έτσι οι γονείς μου. Ρώτησα μόλις τη μαμά μου και μου λέει ότι δε σε έχει ξαναδεί.
Μάλλον θα είσαι άλλος..Σε ευχαριστώ για τον χρώνο σου.

Παιδιά ο White είναι πολύ καλός μαθητής και δεν κοιτάζει την Τζούλι..Απλά συζητούσαν με νοήματα για το κουίντιτς.
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 04, 2009 10:23 am

Πριν λίγες ώρες μάθαμε οτι η συγχωρεμένη η γυναίκα μου ήταν αδερφή του Drake Mayan.Kαι είμαστε κουνιάδοι.Κάτσαμε,τα συζητήσαμε δίξαμε φωτογραφίες και τελικά ναί η γυναίκα μου-η Terezza Mayan-ήταν η αδε4ρφή του Drake Mayan.
Morticia Goth
Καθηγήτρια
Καθηγήτρια
Morticia Goth

Θηλυκό Ηλικία : 41
Τόπος : Somewhere... in a magic place...
Ολόκληρο Όνομα : Morticia Goth
Γαλέρες : 1399
Δρεπάνια : 45
Επιθετική Δύναμη : 65
Αμυντική Δύναμη : 25
Μαύρη Μαγεία : 15

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 04, 2009 12:42 pm

Κύριε Lumidis, χαίρομαι που τις περισσότερες φορές συμφωνούμε... Smile Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον παρεξηγήσατε... αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα είχε πέσει στην αντίληψη κι άλλων καθηγητών... εγώ, τουλάχιστον, θα το έβλεπα, πιστεύω... Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων των συναδέλφων... Ασφαλώς και τα νέα παιδιά έχουν πολύ πιο πονηρό μυαλό... Αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις... Και πιστεύω πως ο κύριος White είναι ακριβώς αυτό που λέω... Κύριος... ακόμη και στα 13 του χρόνια... Smile
Julie Ledoux
Τριτοετής
Τριτοετής
Julie Ledoux

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 05, 2009 11:06 am

Δεν εννοω να παντρευτω τωρα.... αγορι να βρω.... ξερετε απο αυτα που κανουν οι Μαγκλς... που τα λενε σχεσεις..... ειδα μια Μαγκλ ταινια χτες και ειναι τελειες αυτες οι σχσεις
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 07, 2009 5:31 pm

Ρε εσύ, Julie, νομίζεις ότι σχέσεις έχουν μόνο οι Μαγκλ; Ολόκληρο το σύμπαν έχει κοινές τις σχέσεις.
Julie Ledoux
Τριτοετής
Τριτοετής
Julie Ledoux

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 07, 2009 6:42 pm

εγω δεν εχω.....:'(
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιουν 09, 2009 9:14 pm

O Lupinus Albus είναι ο χαμένος μου αδερφός..
Lupinus Albus
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Lupinus Albus

Άντρας Ηλικία : 115
Ολόκληρο Όνομα : Lupinus Albus Mathusalas
Γαλέρες : 1
Δρεπάνια : 170
Επιθετική Δύναμη : 3
Αμυντική Δύναμη : 5
Μαύρη Μαγεία : 66

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγγένειες, γάμοι κτλ.   Συγγένειες, γάμοι κτλ. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιουν 09, 2009 9:17 pm

Είσαι στ'αλήθεια εσύ??? Ωωωωω αδερφέ μου χρόνια έψανα για σένα στα πέρατα της γης! Ώσπου πάτησα τα 90 και τα παράτησα.... Ποτέ δεν πίστευα να σε βρώ ! Τι ευτυχία!! Ακόμα και στα 99 μου!!!

Συγγένειες, γάμοι κτλ.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Magician :: Διαγώνιος Αλέα :: Πεζόδρομος Διαγώνιου Αλέας-
Μετάβαση σε: