| Έχετε προστάτη; | |
|
+13Τόμας Κόλτον Zoe Firebolt Anideos Lumidis Marco Depp Emily Barker Anna~Maria Sayuri Morgein Weber Iathen Vivalen Minerva Minist Morticia Goth Τζάστιν Τρόι George White Agatha Hex 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Agatha Hex Διευθύντρια
Ηλικία : 68 Ολόκληρο Όνομα : Agatha Hex Γαλέρες : 1.495 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 23 Αμυντική Δύναμη : 170 Μαύρη Μαγεία : 8
| Θέμα: Έχετε προστάτη; Πεμ Ιαν 22, 2009 5:36 pm | |
| Έχετε προστάτη; Αν ναι, ποια είναι η μορφή του;
Ο δικός μου προστάτης είναι ένας κύκνος. | |
|
| |
George White Πρωτοετής
Ηλικία : 28 Ολόκληρο Όνομα : George White Γαλέρες : 65 Δρεπάνια : 34 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 329 Αμυντική Δύναμη : 211 Μαύρη Μαγεία : 91
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Πεμ Ιαν 22, 2009 7:26 pm | |
| Ο δικός μου είναι φοίνικας. Δεν το βρήκα ιδιαίτερα δύσκολο να δημιουργήσω, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να κάνω αυτήν τη καλή σκέψη μπροστά σε Παράφρονες. | |
|
| |
Τζάστιν Τρόι Πεμπτοετής
Ηλικία : 31 Ολόκληρο Όνομα : Τζάστιν Τρόι Γαλέρες : 698 Δρεπάνια : 17 Μαστίγια : 493 Επιθετική Δύναμη : 129 Αμυντική Δύναμη : 68 Μαύρη Μαγεία : 14
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Πεμ Ιαν 22, 2009 8:22 pm | |
| Εγώ αν και με δυσκολία φτιάχνω έναν περήφανο αετό! | |
|
| |
Morticia Goth Καθηγήτρια
Ηλικία : 41 Τόπος : Somewhere... in a magic place... Ολόκληρο Όνομα : Morticia Goth Γαλέρες : 1399 Δρεπάνια : 45 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 65 Αμυντική Δύναμη : 25 Μαύρη Μαγεία : 15
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Πεμ Ιαν 22, 2009 9:09 pm | |
| Βεβαίως και έχω προστάτη! Παίρνει τη μορφή κουκουβάγιας! | |
|
| |
Minerva Minist Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 59 Ολόκληρο Όνομα : Minerva Minist Γαλέρες : 1274 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 61 Αμυντική Δύναμη : 56 Μαύρη Μαγεία : 9
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Πεμ Ιαν 22, 2009 9:15 pm | |
| | |
|
| |
Iathen Vivalen Καταστηματάρχης
Ηλικία : 36 Ολόκληρο Όνομα : Iathen Van Vivalen Γαλέρες : 103 Δρεπάνια : 55 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 628 Αμυντική Δύναμη : 92 Μαύρη Μαγεία : 488
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Πεμ Ιαν 22, 2009 9:18 pm | |
| ^^^Γιατί δεν εκπλήσομαι;
Ο δικός μου προστάτης είναι ένας μονόκερος. | |
|
| |
Morgein Weber Πεμπτοετής
Ηλικία : 31 Τόπος : Elasmira Ολόκληρο Όνομα : Morgein Elisa Weber Γαλέρες : 94 Δρεπάνια : 4 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 34 Αμυντική Δύναμη : 52 Μαύρη Μαγεία : 15
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Κυρ Ιαν 25, 2009 3:39 pm | |
| Ο δικός μου προστάτης είναι ένας λυκόγατος..... Μου ήταν αρκετά δύσκολο να τον δημιουργήσω..... | |
|
| |
Anna~Maria Sayuri Αθλήτρια Κουίντιτς
Ηλικία : 34 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 1 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 12 Αμυντική Δύναμη : 8
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Δευ Ιαν 26, 2009 1:49 pm | |
| και το δικο μου ειναι ενα λυκογουρνο χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι | |
|
| |
Emily Barker Καθηγήτρια
Ηλικία : 34 Ολόκληρο Όνομα : Emily Johanna Barker Γαλέρες : 1000 Δρεπάνια : 1 Μαστίγια : 61 Επιθετική Δύναμη : 89 Αμυντική Δύναμη : 81 Μαύρη Μαγεία : 84
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Τρι Ιαν 27, 2009 4:26 pm | |
| Μελετώ φανταστικά πλάσματα εδώ και πολλά χρόνια αλλά πρώτη φορά ακούω για λυκόγατους και λυκογούρουνα. Morgein νομιζω πως ο προστάτης σου είναι ένα Kneazle ή κάτι παρόμοιο, εσύ Anna~Maria προφανώς αστειεύεσαι. Τέλος πάντων ο δικός μου είναι ένας δράκος τύπου: Αntipodean Opaleye. | |
|
| |
Morgein Weber Πεμπτοετής
Ηλικία : 31 Τόπος : Elasmira Ολόκληρο Όνομα : Morgein Elisa Weber Γαλέρες : 94 Δρεπάνια : 4 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 34 Αμυντική Δύναμη : 52 Μαύρη Μαγεία : 15
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Τρι Ιαν 27, 2009 7:07 pm | |
| Για την ακρίβεια οι λυκόγατοι είναι πολύ ευγενή πλασματα και προφανός δεν τα έχεται ακούσει γιατί συνβιώνουν με τα ξωτικά... Επίσεις μπορεί και να έχεται συναντήσει κάποιον στα ταξίδια σας διότι οι λυκόγατι έχουν την ηκανότητα να παίρνουν την μορφή κάποιου νάνου Mugle ή κάποιου πολύ κοντου ξωτικού..... αν έχετε νιωση μια δυήσδηση στο νου σασ παρουσία κάποιου απο τους δυο προαναφερόμενους τότε προφανός έχετε συναντήσει έναν και δεν το ξέρετε... | |
|
| |
Emily Barker Καθηγήτρια
Ηλικία : 34 Ολόκληρο Όνομα : Emily Johanna Barker Γαλέρες : 1000 Δρεπάνια : 1 Μαστίγια : 61 Επιθετική Δύναμη : 89 Αμυντική Δύναμη : 81 Μαύρη Μαγεία : 84
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Τρι Ιαν 27, 2009 7:38 pm | |
| Mάλλον εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Πώς είναι δυνατόν ένα πλάσμα που όπως υποστιρίζεις είναι αρκετά γνωστό να μην αναφέρεται στα βιβλία που διδάσκουμε στο Χόγκουαρτς; | |
|
| |
Anna~Maria Sayuri Αθλήτρια Κουίντιτς
Ηλικία : 34 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 1 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 12 Αμυντική Δύναμη : 8
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Τρι Ιαν 27, 2009 10:36 pm | |
| καλα ντιπ γκιουμια ειστε????? δεν εχαιτε δει λυκογουρνο???? αν ειναι δυναμον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Morgein Weber Πεμπτοετής
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Τρι Ιαν 27, 2009 10:38 pm | |
| Mα κανείς δεν ειπε ότι είναι κάποιο γνωστό πλασμα.... μην διαστρευλώνεται τα λόγια μου και μην εξάπτεστε...... Τα μαγηκά πλασματα θα είναι πάντα ένα μυστήριο.... Τέλος πάντων δεν πρέπει να υποκρηνόμαστε ότι τα ξέρουμε όλα... Παρακολουθώ με πολλύ ενδιαφέρον το μάθημά σας γιατί θελω να μάθω.... | |
|
| |
Iathen Vivalen Καταστηματάρχης
Ηλικία : 36 Ολόκληρο Όνομα : Iathen Van Vivalen Γαλέρες : 103 Δρεπάνια : 55 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 628 Αμυντική Δύναμη : 92 Μαύρη Μαγεία : 488
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Τετ Ιαν 28, 2009 12:16 am | |
| Μπουχα χαχα χα! Λυκογατος! Μπουχα χαχα χα! Μπουχα χαχα χα! Οοοοοοοοχι! Μπουχα χαχα χα! Δεν μπορώ να συγκρατηθώ! Μπουχα χαχα χα!
Αν κατάλαβα καλά... εσύ έχεις για προστάτη κάτι που έχει τη μορφή μωρού;;; Και σου φανηκε και δύσκολο να το δημιουργήσεις;
Μπουχα χαχα χα!
Εγώ πάντως που έχω διδαχτεί σφραγισματική και διείσδυση ξέρω ότι το θύμα δεν καταλαβαίνει αν μπαινει κανείς στο μυαλό του (εκτός κι αν έχει κάνει σκληρή εξάσκηση για να το επιτύχει αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα). | |
|
| |
Marco Depp Πεμπτοετής
Ηλικία : 33 Ολόκληρο Όνομα : Marcos William Depp Γαλέρες : 301 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 12 Αμυντική Δύναμη : 35
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Παρ Ιαν 30, 2009 12:49 pm | |
| Έσυ μπέρδεψες τα λυκόγατα με τα γατοψαρα, μούσχαρε!!! Τέτοια να βρεις στις νεράιδες όχι εδώ. Ου να μου χαθείς! Όσο για το λυκογούρουνο,......άλλο τραγί απο κει! Τέλος πάντων, έχω για προστάτη μια λευκή τίγρη (για να φάει το λυκογούρουνο!!!) Επίσης, έσυ Morgein μην υσχιρίζεσαι ότι είσαι ταπεινη και ότι νομίζεις τα τα ξέρεις όλα. Σε ξέρουμε τι σουπιά είσαι, ψωνάρα! | |
|
| |
Emily Barker Καθηγήτρια
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Παρ Ιαν 30, 2009 1:15 pm | |
| - Morgein Weber έγραψε:
- Mα κανείς δεν ειπε ότι είναι κάποιο γνωστό πλασμα.... μην διαστρευλώνεται τα λόγια μου και μην εξάπτεστε...... Τα μαγηκά πλασματα θα είναι πάντα ένα μυστήριο.... Τέλος πάντων δεν πρέπει να υποκρηνόμαστε ότι τα ξέρουμε όλα... Παρακολουθώ με πολλύ ενδιαφέρον το μάθημά σας γιατί θελω να μάθω....
O κ.Newt Scamander που έγγραψε το βιβλίο "Φανταστικά Πλάσματα και που να τα Βρείτε", ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο μελετώντας μαγικά πλάσματα και καταγράφωντάς τα. Και εσύ τώρα θες να μας πείσεις ότι υπάρχει αυτό το πλάσμα χωρίς να αναφέρεται πουθενα; Η μόνο που υποκρίνεται ότι τα ξέρει όλα εισαι εσυ, όπως είπε και ο Marco. Εσυ συνεχισε να παρακολουθείς το μάθημα μου και ίσως να τα πάμε καλα(ίσως). | |
|
| |
Anideos Lumidis Καθηγητής
Ηλικία : 39 Ολόκληρο Όνομα : Anideos Van El Greco Lumidis Γαλέρες : 310 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 127 Αμυντική Δύναμη : 156 Μαύρη Μαγεία : 143
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Παρ Ιαν 30, 2009 1:24 pm | |
| - Emily Barker έγραψε:
- Morgein Weber έγραψε:
- Mα κανείς δεν ειπε ότι είναι κάποιο γνωστό πλασμα.... μην διαστρευλώνεται τα λόγια μου και μην εξάπτεστε...... Τα μαγηκά πλασματα θα είναι πάντα ένα μυστήριο.... Τέλος πάντων δεν πρέπει να υποκρηνόμαστε ότι τα ξέρουμε όλα... Παρακολουθώ με πολλύ ενδιαφέρον το μάθημά σας γιατί θελω να μάθω....
O κ.Newt Scamander που έγγραψε το βιβλίο "Φανταστικά Πλάσματα και που να τα Βρείτε", ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο μελετώντας μαγικά πλάσματα και καταγράφωντάς τα. Και εσύ τώρα θες να μας πείσεις ότι υπάρχει αυτό το πλάσμα χωρίς να αναφέρεται πουθενα; Η μόνο που υποκρίνεται ότι τα ξέρει όλα εισαι εσυ, όπως είπε και ο Marco. Εσυ συνεχισε να παρακολουθείς το μάθημα μου και ίσως να τα πάμε καλα(ίσως). Γνώρισα τον κύριο Scamander, σε μία επιδρομή μου για κηνύγι θέστραλ, και ανακάλυψα πώς είναι ίδιος με τον Γκιλτρόι Λόκχαρτ. Ένας ψεύτης που δεν διστάζει να αποκαλύψει ένα σωρό ψέματα που του είπαν άλλοι ψωροφαντασμένοι δήθεν μελετητές της μαγικής φύσης οι οποίοι ήταν ψεύτες και πολύλογοι τσιγγάνοι. Δεν βλέπω τον λόγο να εμπιστευθούμε τα λόγια κάποιου που κλέβει τις περιπλανήσεις τσιγγάνων. Ο δικός μου προστάτης είναι κόμπρα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Anideos Lumidis στις Παρ Ιαν 30, 2009 1:41 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Emily Barker Καθηγήτρια
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Παρ Ιαν 30, 2009 1:33 pm | |
| Ο Newton (‘Newt’) Artemis Fido Scamander γεννήθηκε το 1897. Τώρα ποτε τον γνώρισες εσύ; Μην νομίζεις οτι έπεισες κανέναν, δόλιο υποκείμενο της διαφθοράς. Μπορώ να καταλάβω ότι μας σηκοφαντής και ότι πας να μας ψαρέψεις. Όλο βλακείες είσαι. | |
|
| |
Marco Depp Πεμπτοετής
Ηλικία : 33 Ολόκληρο Όνομα : Marcos William Depp Γαλέρες : 301 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 12 Αμυντική Δύναμη : 35
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Παρ Ιαν 30, 2009 1:37 pm | |
| Κάλα σου λέει η Emily. O ανθρωπος έχει πεθάνει και εσύ πας για κηνύγι μαζί του. Που τα πουλας αυτά; Υπάρχουν 2 ενδεχόμενα. Ή πήγες μαζί του στην προηγούμενη ζωή σου που ήσουν εγγονός του, ή μας δουλεύεις όλους ψηλό γαζί για να το παίξεις έξυπνος και όπως είναι πιο λογικό, το πρώτο δεν μπορεί να εγινε άρα πήγαινε να δουλέψεις κανέναν άλλο, γιατί σε μας δεν περνάν αυτά! | |
|
| |
Ηλικία : 39 Ολόκληρο Όνομα : Anideos Van El Greco Lumidis Γαλέρες : 310 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 127 Αμυντική Δύναμη : 156 Μαύρη Μαγεία : 143
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Παρ Ιαν 30, 2009 1:42 pm | |
| Έχω γνωρίσει τον εγγονό του κυρίου Scamander, κύριο Newton Scamander Jr. και μπορώ να σας το αποδείξω φέρνοντάς τον εδώ. | |
|
| |
Marco Depp Πεμπτοετής
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Παρ Ιαν 30, 2009 1:46 pm | |
| Εσυ προηγουμένος είπες ότι πήγες με τον μακαρήτη. Και ο μακαρήτης δεν έχει παιδιά, ούτε ειχε. Αξιολύπητο κολασμένο ανθρωπάκι. Δεν μας δουλευεις εμάς, μπορει να το ειδες σε όνειρο, αλλά τα όνειρα δεν πρέπει να τα πιστεύεις. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Παρ Ιαν 30, 2009 1:53 pm | |
| Αξιολύπητος είσαι και φαίνεσαι, πού βρίζεις τον καθηγητή σου πιστεύοντας ότι λέει ψέματα.
Ο Newton Scamander, αυτός ο γελοίος ψεύτης που συνεργάστηκε με τσιγγάνους πιστεύοντας ότι μπορεί να ξεγελάσει τους πάντες με ψέματα για πλάσματα όπως το βεζούβιο ιμπ, που έχει αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει. Ή μήπως εσείς, μικρέ και άμαθε Ντεπ, δεν έχετε περάσει απο την τετάρτη τάξη, όπου στο μάθημα της φροντίδας μαγικών πλασμάτων ξεκάθαρα μαθαίνετε για τα ψέματα του κυρίου Scamander, του δήθεν επιστήμονα, ο οποιός , επαναλμβάνω είναι ένας τσιγγανόφιλος ΨΕΥΤΗΣ που μετέδωσε τον χαρακτήρα του στους απογόνους του; Δεν μάθατε στην τετάρτη τάξη, πώς ο Scamander απαγχονίστηκε επειδή τρομοκράτησε τους πάντες με ψέματα περί ενός δήθεν σαρκοφάγου φυτού του βεζούβιου ιμπ που κατοικούσε στην Ιταλία; Δεν το μάθατε κύριε Ντεπ ΚΑΙ στην Φροντίδα Μαγικών Πλασμάτων ΚΑΙ στην Βοτανολογία ΚΑΙ στην Ιστορία της Μαγείας; | |
|
| |
Marco Depp Πεμπτοετής
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Παρ Ιαν 30, 2009 2:00 pm | |
| Τι λετε κύριος; Αυτο δεν μου το δίδαξαν. και πάλι δεν σας πιστεύω, εγώ θα εμπιστευθώ μια άλλη καθηγήτρια που θα μου πει την αλήθεια και θα ρωτήσω και την διευθήντρια. Όσο για το αξιολήπητος, είναι απλά μια έκφραση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Παρ Ιαν 30, 2009 2:07 pm | |
| Σε διαβεβαιώ πώς το έχετε μάθει-πιθανόν να μην δίνατε σημασία σε εκείνα τα μαθήματα. Θα σας παραπέμψω σε μερικά βιβλία για να μου πείτε αν έχω δίκιο ή όχι. Αν με διαψεύσετε, θα δεχτείτε τα συγχαρητήριά μου.
1. Φανταστικά Πλάσματα και Πού θα τα βρείτε του ίδιου του Scamander, σελίδα 134 παράγραφος 24. 2. Ενυδρίδες και Δρυάδες της Daderh Morah κεφάλαιο 23 (αναφορά στο βεζούβιο ιμπ) 3. Πτερωτά Άλογα: Αλήθεια ή μύθος; της Daderh Morah κεφάλαιο 12 (σύγκριση του Πήγασου με τα άλλα πτερωτά όντα, όπως το λυκογούρουνο που ΔΕΝ υπάρχει) 4.Μαγικά Πλάσματα: Οδηγοί θρέψης , των Mariah Tones, Celine Modoh, Daderh Morah, Eldoe Mister, Albus Dubledore και Spyrus El Doran, τόμοι 1, 2 και 7.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Anideos Lumidis στις Παρ Ιαν 30, 2009 2:08 pm, 1 φορά | |
|
| |
Emily Barker Καθηγήτρια
| Θέμα: Απ: Έχετε προστάτη; Παρ Ιαν 30, 2009 2:08 pm | |
| Λοιπόν αγαπητέ μου Depp, έχεις δίκιο, ο κ.Νewt 1) δεν συνεργάστηκε με τσιγγάνους 2) είναι ένας απ τους σημαντηκότερους μάγους στην ιστορία της μαγείας και σίγουρα όχι ψευτης και 3) δεν ισχυρίστικε ότι υπαρχουν τα παραπάνω πλάσματα ουτε βέβαια και απαγχονίστηκε. Καλητερο ο Lumidis να ασχοληθει με το δικό του μάθημα και να μην προσπαθεί να κάνει πλήση εγκεφάλου στους μαθητές μας | |
|
| |
| Έχετε προστάτη; | |
|