Magician
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Magician

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Έχετε προστάτη;

Πήγαινε κάτω 
+13
Τόμας Κόλτον
Zoe Firebolt
Anideos Lumidis
Marco Depp
Emily Barker
Anna~Maria Sayuri
Morgein Weber
Iathen Vivalen
Minerva Minist
Morticia Goth
Τζάστιν Τρόι
George White
Agatha Hex
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

Άντρας Ηλικία : 39
Ολόκληρο Όνομα : Anideos Van El Greco Lumidis
Γαλέρες : 310
Δρεπάνια : 167
Μαστίγια : 2.465
Επιθετική Δύναμη : 127
Αμυντική Δύναμη : 156
Μαύρη Μαγεία : 143

Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:09 pm

Κυρία Barker παρακαλώ να κάνετε και εσείς την έρευνα που συνίστησα στον μαθητή.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Emily Barker
Καθηγήτρια
Καθηγήτρια
Emily Barker

Θηλυκό Ηλικία : 34
Ολόκληρο Όνομα : Emily Johanna Barker
Γαλέρες : 1000
Δρεπάνια : 1
Μαστίγια : 61
Επιθετική Δύναμη : 89
Αμυντική Δύναμη : 81
Μαύρη Μαγεία : 84

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:11 pm

Anideos Lumidis έγραψε:
Σε διαβεβαιώ πώς το έχετε μάθει-πιθανόν να μην δίνατε σημασία σε εκείνα τα μαθήματα. Θα σας παραπέμψω σε μερικά βιβλία για να μου πείτε αν έχω δίκιο ή όχι. Αν με διαψεύσετε, θα δεχτείτε τα συγχαρητήριά μου.

1. Φανταστικά Πλάσματα και Πού θα τα βρείτε του ίδιου του Scamander, σελίδα 134 παράγραφος 24.
2. Ενυδρίδες και Δρυάδες της Daderh Morah κεφάλαιο 23 (αναφορά στο βεζούβιο ιμπ)
3. Πτερωτά Άλογα: Αλήθεια ή μύθος; της Daderh Morah κεφάλαιο 12 (σύγκριση του Πήγασου με τα άλλα πτερωτά όντα, όπως το λυκογούρουνο που ΔΕΝ υπάρχει)
4.Μαγικά Πλάσματα: Οδηγοί θρέψης , των Mariah Tones, Celine Modoh, Daderh Morah, Eldoe Mister, Albus Dubledore και Spyrus El Doran, τόμοι 1, 2 και 7.

Δεν υπάρχει τέτοια αναφορά στα Φανταστικά Πλάσματα, το ξέρω γιατι με αυτό το βιβλίο ασχολούμε εδω και πολύ καιρο και αυτό διδάσκω.
Τα υπόλοιπα βιβλία δεν τα έχουν διδαχθεί οι μαθητές μας
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:12 pm

Δεν είναι αναφορά, κοιτάξτε την παραπομπή ξανά και θα καταλάβετε.
Zoe Firebolt
Αθλήτρια Κουίντιτς
Αθλήτρια Κουίντιτς
Zoe Firebolt

Θηλυκό Ηλικία : 30
Ολόκληρο Όνομα : Zoe Firebolt
Γαλέρες : 18
Δρεπάνια : 170
Επιθετική Δύναμη : 11
Αμυντική Δύναμη : 7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:13 pm

Anideos Lumidis έγραψε:
Σε διαβεβαιώ πώς το έχετε μάθει-πιθανόν να μην δίνατε σημασία σε εκείνα τα μαθήματα. Θα σας παραπέμψω σε μερικά βιβλία για να μου πείτε αν έχω δίκιο ή όχι. Αν με διαψεύσετε, θα δεχτείτε τα συγχαρητήριά μου.

1. Φανταστικά Πλάσματα και Πού θα τα βρείτε του ίδιου του Scamander, σελίδα 134 παράγραφος 24.
2. Ενυδρίδες και Δρυάδες της Daderh Morah κεφάλαιο 23 (αναφορά στο βεζούβιο ιμπ)
3. Πτερωτά Άλογα: Αλήθεια ή μύθος; της Daderh Morah κεφάλαιο 12 (σύγκριση του Πήγασου με τα άλλα πτερωτά όντα, όπως το λυκογούρουνο που ΔΕΝ υπάρχει)
4.Μαγικά Πλάσματα: Οδηγοί θρέψης , των Mariah Tones, Celine Modoh, Daderh Morah, Eldoe Mister, Albus Dubledore και Spyrus El Doran, τόμοι 1, 2 και 7.

Και που ξέρουμε εμείς ότι όλα αυτά δεν είναι απλά μια προσπάθεια σας, αγαπητέ κύριε lumidi, να μας καθυστερήσετε μέχρι να δημιουργήσετε άλλα πλαστά στοιχεία;
Emily Barker
Καθηγήτρια
Καθηγήτρια
Emily Barker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:15 pm

Ειληκρινα δεν καταλαβαίνω που το είδατε εσεις αυτό. Θα συνηστούσα να ασχολήστε με το δικό σας μάθημα και να αφήσεται τον Marco στην ησυχία του.
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:15 pm

Zoe Firebolt έγραψε:
Anideos Lumidis έγραψε:

Και που ξέρουμε εμείς ότι όλα αυτά δεν είναι απλά μια προσπάθεια σας, αγαπητέ κύριε lumidi, να μας καθυστερήσετε μέχρι να δημιουργήσετε άλλα πλαστά στοιχεία;

Μήπως θα θέλατε και εσείς να κάνετε την έρευνα;

Δεν είμαι ειδικός στα μαγικά πλάσματα, αλλά έχω γνωρίσει τον εγγονό του "κυρίου" Scamander και τυχαίνει να ξέρω περισσότερα απο όσα έχουν γραφτεί για αυτόν.
Emily Barker
Καθηγήτρια
Καθηγήτρια
Emily Barker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:16 pm

Εφόσον δεν είστε ειδικός μην προσπαθήτε να το παίξετε
Zoe Firebolt
Αθλήτρια Κουίντιτς
Αθλήτρια Κουίντιτς
Zoe Firebolt

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:17 pm

Anideos Lumidis έγραψε:
Zoe Firebolt έγραψε:
Anideos Lumidis έγραψε:

Μήπως θα θέλατε και εσείς να κάνετε την έρευνα;

Δεν είμαι ειδικός στα μαγικά πλάσματα, αλλά έχω γνωρίσει τον εγγονό του "κυρίου" Scamander και τυχαίνει να ξέρω περισσότερα απο όσα έχουν γραφτεί για αυτόν.

Μήπως κύριε Lumidi έχετε κάτι προσωπικό με αυτή την οικογένεια και για αυτό προσπαθείτε να λασπολογήσετε εναντίον της;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Zoe Firebolt στις Παρ Ιαν 30, 2009 2:18 pm, 1 φορά
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:17 pm

Κυρία Barker, δεν αμφισβητώ την εμπειρία σας και τον τομέα σας, απλή συζήτηση κάνουμε. Λέω απλά τί έχω ακούσει και ζήσει και δεν με ενδιαφέρει αν θα με αμιφσβητήσει κάποιος. Ελπίζω να το κατανοείτε εσείς, μία διακεκριμένη επιστήμονας.
Emily Barker
Καθηγήτρια
Καθηγήτρια
Emily Barker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:19 pm

Μην προσπαθετε να με καλοπιασετε τωρα. Αυτα που είπατε δείχνουν το τι πιστεύεται. Μηπως έχει δικιο η k. Firebolt;
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:21 pm

Δεν έχω κάτι με την οικογένεια Scamander.
Zoe Firebolt
Αθλήτρια Κουίντιτς
Αθλήτρια Κουίντιτς
Zoe Firebolt

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:23 pm

Anideos Lumidis έγραψε:
Δεν έχω κάτι με την οικογένεια Scamander.

Προς τι λοιπόν, όλη αυτή η κακία προς το πρόσωπο του κ. Σκάμαντερ;
Emily Barker
Καθηγήτρια
Καθηγήτρια
Emily Barker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:23 pm

Τότε γιατι όλα αυτά τα αισχρά λόγια ενεντίον του κ.Scamander;
Zoe Firebolt
Αθλήτρια Κουίντιτς
Αθλήτρια Κουίντιτς
Zoe Firebolt

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:26 pm

Emily Barker έγραψε:
Τότε γιατι όλα αυτά τα αισχρά λόγια ενεντίον του κ.Scamander;

Τηλεπάθεια έχουμε, αγαπητή κ. Έμιλι; Very Happy
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:27 pm

Γιατί υποστηρίζω την αλήθεια κυρεία Firebolt. Και ξέρω πώς όλα τα πλάσματα που παρουσιάζει ο κύριος Scamander στο βιβλίο του είναι ψεύτικα. Το λυκογούρουνο που ανέφερε η κυρία Sauyri για προστάτη της είναι ψευδές, όπως και ο λυκόγατος και πολλά άλλα. Ο Newton, όπως πολλάκις έχει πει η κυρία Barker στα μαθήματά της είναι εξαίρετος επιστήμονας αλλά ΨΕΥΤΗΣ, κάτι που φυσικά αναιρεί το "εξαίρετος". Υπάρχουν τόσοι σπουδαίοι επιστήμονες, όπως ο Albus Dubledore, ο Elphias Dodge και πολλοί άλλοι που έχουν κάνει τρομερά πράγματα. Δεν βλέποω τον λόγο να ασσχολούμεθα με τον Scamander, ο οποίος δεν έχει αποδείξει ποτέ ότι τα πλάσματα που περιγράφει είναι αληθή.
Emily Barker
Καθηγήτρια
Καθηγήτρια
Emily Barker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:52 pm

Πολυ πιθανον καλη μου Zoe.
Κ. Lumidi θελετε να πειτε ότι δεν υπάρχουν λυκάνθρωποι και δράκοι; Γιατί αυτα τα πλάσματα αναφέρονται στο βιβλίο του. Η Anna~Maria ανέφερε το λυκογούρουνο για πλάκα και όπως είπα κι εγώ κι άλλοι δεν υπάρχει λυκόγατος ούτε και αναφέρεται στο βιβλίο του κ. Scamander.
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 2:55 pm

ΟΚ, σε αυτό έχετε3 δίκιο. Ίσως σε μερικά ζητήματα να γράφει την αλήθεια.
Emily Barker
Καθηγήτρια
Καθηγήτρια
Emily Barker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 5:19 pm

Ουφ, καλά είναι κι αυτό μια αρχή....Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια αντιπάθεια με τον κ.Scamander.
Τόμας Κόλτον
Υποδιευθυντής
Υποδιευθυντής
Τόμας Κόλτον

Άντρας Ηλικία : 60
Ολόκληρο Όνομα : Τόμας Κόλτον
Γαλέρες : 1300
Δρεπάνια : 19
Επιθετική Δύναμη : 110
Αμυντική Δύναμη : 64
Μαύρη Μαγεία : 64

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 7:37 pm

Λοιπόν αγαπητοί μου συνάδελφοι ακι αγαπητοί μου μαθητές,
Μάλλον έχουμε χάσει τα όρια, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αμφισφητούμε επιστήμονες τους οποίους έχει εγκρίνει το Υπουργείο να διδάσκονται στα παιδιά. Επίσης ακόμα και ο Αλμπους Ντάμπλντορ έχει επαινέσει την προσπάθειά του.
Επιπλέον, θεωρώ απαράδεκτο ένας μαθητής να μιλάει έτσι σε έναν καθηγητή του. Το Χόγκουαρτς είναι η μεγαλύτερη σχολή Μαγείας και ξορκιών, και τώρα με τέτοιου είδους περιστατικά είναι σαν να προσβάλουμε μεγάλους μάγους και μάγισσες που πέρασαν από εδώ και πρώτα από όλα τους 4 μεγάλους ιδρυτές και την διευθύντριά μας.
Σας παρακαλώ να προσειλωθούμε όλοι στα πλαίσια μιας σωστής εκπαίδευσης και σωστής συμπεριφοράς. Αυτό ισχύει για όλους. Πρέπει να δείχνουμε τον πρέποντα σεβασμό και να σκεφτόμαστε καλά τι θα πούμε πριν το πούμε.
Είμαι πολύ πικραμένος με την εικόνα τσακωμού και μάλλον τα αίτια είναι δύο: η επιμονή και η ανωριμότητα.

Συγγνώμη αν πρόσβαλα ή αν έφερα σε δύσκολη θέση, αλλά ας γυρίσουμε όλοι στο έργο μας. Ωστε για την διαφωνία σας, ας τα βρείτε μόνοι σας οι συνάδελφοι (μάλλον θα μιλήσουν τα ραβδιά)
Morgein Weber
Πεμπτοετής
Πεμπτοετής
Morgein Weber

Θηλυκό Ηλικία : 31
Τόπος : Elasmira
Ολόκληρο Όνομα : Morgein Elisa Weber
Γαλέρες : 94
Δρεπάνια : 4
Επιθετική Δύναμη : 34
Αμυντική Δύναμη : 52
Μαύρη Μαγεία : 15

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 10:27 pm

ο κύριος Lumidis Έγρεψε:

"Γνώρισα τον κύριο Scamander, σε μία επιδρομή μου για κηνύγι θέστραλ, και ανακάλυψα πώς είναι ίδιος με τον Γκιλτρόι Λόκχαρτ. Ένας ψεύτης που δεν διστάζει να αποκαλύψει ένα σωρό ψέματα που του είπαν άλλοι ψωροφαντασμένοι δήθεν μελετητές της μαγικής φύσης οι οποίοι ήταν ψεύτες και πολύλογοι τσιγγάνοι. Δεν βλέπω τον λόγο να εμπιστευθούμε τα λόγια κάποιου που κλέβει τις περιπλανήσεις τσιγγάνων"

Και έπιτα:
"Δεν είμαι ειδικός στα μαγικά πλάσματα, αλλά έχω γνωρίσει τον εγγονό του "κυρίου" Scamander και τυχαίνει να ξέρω περισσότερα απο όσα έχουν γραφτεί για αυτόν."

Μήπως κ.καθηγητά δεν ξερετε τι λέτε..../???
Τζάστιν Τρόι
Πεμπτοετής
Πεμπτοετής
Τζάστιν Τρόι

Άντρας Ηλικία : 31
Ολόκληρο Όνομα : Τζάστιν Τρόι
Γαλέρες : 698
Δρεπάνια : 17
Μαστίγια : 493
Επιθετική Δύναμη : 129
Αμυντική Δύναμη : 68
Μαύρη Μαγεία : 14

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 10:50 pm

Μάλλον δεν μπόρεσε ο καθηγητής Κόλτον να μας πείσει να σταματήσουμε με αυτό το θέμα. Ακόμα και εγώ λυπάμαι όταν βλέπω τέτοιες κουβέντες. Και θα κρατήσω ένα πράγμα από το λογο του καθηγητή μας Morgein, ότι δύο πράγματα είναι τα αίτια αυτής της κατάστασης: η επιμονή και η ανωριμότητα. Θα συνεχίσουμε λοιπόν να κάνουμε τα ίδια;;
Ας πούμε ότι τελείωσε. Οι καθηγητές ας ξεκαθαρίσουν μόνοι τους. Είναι δικό τους πρόβλημα. Φτάνουν οι προσβολές...
Morgein Weber
Πεμπτοετής
Πεμπτοετής
Morgein Weber

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 30, 2009 10:52 pm

Επίσεις Marco προσέξε τι λες όταν μηλάς για εμένα.....
Δεν σου έχω δώσει κανένα λόγο για να εκφράζεσαι για εμένα με λέξεις του τύπου "ψωνάρα"....
Αν θες να τα πάμε καλά....
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Ιαν 31, 2009 11:21 am

Ο κύριος Κόλτον έχει δίκιο. Ας σταματήσουμε τις διαφορές εδώ.
Morgein Weber
Πεμπτοετής
Πεμπτοετής
Morgein Weber

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Φεβ 02, 2009 10:46 am

Ποιός είναι ο κύριος Κόλτον.....??????
Iathen Vivalen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Iathen Vivalen

Θηλυκό Ηλικία : 36
Ολόκληρο Όνομα : Iathen Van Vivalen
Γαλέρες : 103
Δρεπάνια : 55
Επιθετική Δύναμη : 628
Αμυντική Δύναμη : 92
Μαύρη Μαγεία : 488

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχετε προστάτη;   Έχετε προστάτη; - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Φεβ 02, 2009 12:52 pm

Καθηγητής σου είναι. Αχ... πώς φαίνεται ότι είσαι Χάφλπαφλ!

Αλλά ας σταματήσουμε εδώ. Εγώ θέλω να μάθω τι προστάτη έχετε, δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά σας.
Πραγματικά, είναι πολύ ενδιαφέρον να μαθαίνεις ποιοι είναι οι προστάτες των άλλων. Μερικοί έχουν τόσο γελοίους προστάτες! Μπούχα χαχα χαχα χα.

Έχετε προστάτη;
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Έχετε άλλες μαγικές ιδιότητες;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Magician :: Διαγώνιος Αλέα :: Πεζόδρομος Διαγώνιου Αλέας-
Μετάβαση σε: