| Συνέντευξη: Minerva Minist | |
|
+7Morticia Goth George Cullen Iathen Vivalen George White Agatha Hex Anideos Lumidis Victoria Rackham 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Victoria Rackham Δημοσιογράφος
Ηλικία : 47 Ολόκληρο Όνομα : Victoria Gabriella Rackham Γαλέρες : 1305 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 9 Αμυντική Δύναμη : 19
| Θέμα: Συνέντευξη: Minerva Minist Παρ Φεβ 27, 2009 4:26 pm | |
| Η κυρία Minist μας έκανε την τιμή να δώσει την πρώτη συνέντευξη του Μαγικού Τελάλη!
Πως κυλά μια συνηθισμένη μέρα για εσας?
Ξυπνάω το πρωί και πηγαίνω στο γραφείο. Εκεί ασκώ το δύσκολο και άκρως σημαντικό επάγγελμα της υπουργού μαγείας. Όταν σχολάσω πάω για ένα ποτό με τα φιλαράκια μου, ή και χωρίς αυτά.
Τι κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας?
Μεθάω πίνοντας όσα περισσότερα ποτά μπορώ.
Ποιες είναι οι βασικές αρχές σας σαν άνθρωπος?
Έχω πολλές αρχές αλλά η βασικότερή μου είναι μία: "Ποτέ μην πιεις νερό, το χρειάζεσαι για το μπάνιο, την μπουγάδα, κλπ. Αντί για νερό πιες ουίσκι. Θα σε κάνει να δεις τη ζωή με άλλο μάτι".
Ποια είναι τα καθήκοντά σας ως υπουργός?
Επειδή δεν έχουμε άλλους υπαλλήλους στο υπουργείο εκτός από έναν έφορο πρέπει να κάνω τα πάντα. Να ολοκληρώνω τις συναλλαγές στα μαγαζιά, να δίνω τους μισθούς, να καθοδηγώ τους νέους επαγγελματίες -μερικές φορές και τους παλιούς, να είμαι διαιτητής στους αγώνες κουίντιτς και ό,τι άλλο προκείψει.
Ποια είναι η πιο ακραία κίνηση που έχετε κάνει μέχρι τώρα, είτε σαν γυναίκα είτε σαν επαγγελματίας?
Ως γυναίκα... Πήγα με τον άντρα της καλύτερής μου φίλης και για να μην το καταλάβει φλέρταρα ασυστόλως την καλύτερή της φίλη. Απροσδόκητα εκείνη ενέδωσε κι εγώ αναγκάστηκα να πάω σπίτι της για ένα ρομαντικό δείπνο. Προσπαθούσα να την ξενερώσω αλλά εκείνη δεν ήθελε κι έτσι αναγκάστηκα να της πω την αλήθεια. Τελικά μου ήρθε τασάκι στο κεφάλι, πήγα να διακτινιστώ και μου έμεινε ένα πόδι πίσω. Η κακούργα! Μου το κατακρεούργησε αλλά τελικά κατάφερα να το πάρω πίσω και να το ξαναβάλω στο σώμα μου. Ως επαγγελματίας... Δεν θυμάμαι... Σπάνια είμαι νηφάλια στην δουλειά...
Με τι ασχολιόσασταν πριν γίνετε υπουργός?
Ήμουν σερβιτόρα σε μία τρώγλη αλλά επειδή έπινα όλα τα ποτά με απέλυσαν. Τελικά έπεσα στα πόδια του μπαμπά και αυτός με έκανε υπουργό.
Έχετε κάποιον σημαντικό στόχο αυτό τον καιρό?
Αχ, με πιάσατε! Έχω βάλει στόχο να σπάσω το παγκόσμιο μαγκλ-ρεκόρ για κατανάλωση ουίσκι σε έξι ώρες. Μακάρι να τα καταφέρω!!! | |
|
| |
Anideos Lumidis Καθηγητής
Ηλικία : 39 Ολόκληρο Όνομα : Anideos Van El Greco Lumidis Γαλέρες : 310 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 127 Αμυντική Δύναμη : 156 Μαύρη Μαγεία : 143
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Minerva Minist Παρ Φεβ 27, 2009 5:59 pm | |
| Ενδιαφέρουσα η συνέντευξη της Υπουργού μας! Τολμώ να πω ότι έχουμε ένα κοινό, αφού και εγώ πίνω πολύ ουίσκι της φωτιάς | |
|
| |
Agatha Hex Διευθύντρια
Ηλικία : 68 Ολόκληρο Όνομα : Agatha Hex Γαλέρες : 1.495 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 23 Αμυντική Δύναμη : 170 Μαύρη Μαγεία : 8
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Minerva Minist Παρ Φεβ 27, 2009 7:22 pm | |
| Ποποπο.... Έχω χρόνια να δω αυτή τη γυναίκα νηφάλια. Όλη την ώρα μεθάει και λέει (αλλά και κάνει) ανοησίες! | |
|
| |
George White Πρωτοετής
Ηλικία : 28 Ολόκληρο Όνομα : George White Γαλέρες : 65 Δρεπάνια : 34 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 329 Αμυντική Δύναμη : 211 Μαύρη Μαγεία : 91
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Minerva Minist Παρ Φεβ 27, 2009 8:38 pm | |
| Λίγα τα λόγια σας για την κυρία Minist. Είναι πολύ καλή υπουργός. | |
|
| |
Iathen Vivalen Καταστηματάρχης
Ηλικία : 36 Ολόκληρο Όνομα : Iathen Van Vivalen Γαλέρες : 103 Δρεπάνια : 55 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 628 Αμυντική Δύναμη : 92 Μαύρη Μαγεία : 488
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Minerva Minist Παρ Φεβ 27, 2009 8:56 pm | |
| Σταμάτα να τους γλύφεις όλους Χαφλπαφλάκι! Η γυναίκα είναι εξαρτημένη λέμε! | |
|
| |
George Cullen Καταστηματάρχης
Ηλικία : 51 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 180 Δρεπάνια : 11 Μαστίγια : - Επιθετική Δύναμη : 219 Αμυντική Δύναμη : 208 Μαύρη Μαγεία : 54
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Minerva Minist Σαβ Φεβ 28, 2009 9:30 am | |
| Eμα.......καλά λέει η Iathen Vivalen.. | |
|
| |
Morticia Goth Καθηγήτρια
Ηλικία : 41 Τόπος : Somewhere... in a magic place... Ολόκληρο Όνομα : Morticia Goth Γαλέρες : 1399 Δρεπάνια : 45 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 65 Αμυντική Δύναμη : 25 Μαύρη Μαγεία : 15
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Minerva Minist Σαβ Φεβ 28, 2009 12:13 pm | |
| Παρ' όλα αυτά δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο... πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη... | |
|
| |
Minerva Minist Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 59 Ολόκληρο Όνομα : Minerva Minist Γαλέρες : 1274 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 61 Αμυντική Δύναμη : 56 Μαύρη Μαγεία : 9
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Minerva Minist Κυρ Μαρ 01, 2009 12:03 am | |
| Καλά, το έχω το λέγειν! Έτσι δεν είναι;! | |
|
| |
Anideos Lumidis Καθηγητής
Ηλικία : 39 Ολόκληρο Όνομα : Anideos Van El Greco Lumidis Γαλέρες : 310 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 127 Αμυντική Δύναμη : 156 Μαύρη Μαγεία : 143
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Minerva Minist Κυρ Μαρ 01, 2009 10:45 am | |
| - Παράθεση :
- Λίγα τα λόγια σας για την κυρία Minist. Είναι πολύ καλή υπουργός.
Ε άι στον Βόλντεμορτ Χαφλπαφάκι! Τόσο γλείψιμο ούτε οι οπισθοεκρηκτικές σκουληκαντέρες... | |
|
| |
Arya Mascagni Καταστηματάρχης
Ηλικία : 34 Ολόκληρο Όνομα : Arya Anzella Mascagni Γαλέρες : 147 Δρεπάνια : 175 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 27 Αμυντική Δύναμη : 22 Μαύρη Μαγεία : 13
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Minerva Minist Παρ Μαρ 06, 2009 1:40 pm | |
| Μάλιστα.... Αφού προσπαθεί να σπάσει το ρεκόρ καταναλωσης ουισκι δεν θα τη δούμε ποτέ νηφάλια | |
|
| |
Lisa Simpson Καταστηματάρχης
Ηλικία : 28 Ολόκληρο Όνομα : Lisa Simpson Γαλέρες : 26 Δρεπάνια : 250 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 32 Αμυντική Δύναμη : 33
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Minerva Minist Κυρ Μαρ 08, 2009 4:33 pm | |
| ΠΟλύ ενδιαφέρουσα η υπουργός μας... | |
|
| |
Emily Barker Καθηγήτρια
Ηλικία : 34 Ολόκληρο Όνομα : Emily Johanna Barker Γαλέρες : 1000 Δρεπάνια : 1 Μαστίγια : 61 Επιθετική Δύναμη : 89 Αμυντική Δύναμη : 81 Μαύρη Μαγεία : 84
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Minerva Minist Δευ Μαρ 09, 2009 2:18 pm | |
| Εχώ καιρό να διαβάσω μια τόσο ενδιαφέρουσα συνέωτευξη, και σας εύχομαι να καταφέρεται να σπάσεται το ρεκόρ κ. Minist! | |
|
| |
Minerva Minist Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 59 Ολόκληρο Όνομα : Minerva Minist Γαλέρες : 1274 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 61 Αμυντική Δύναμη : 56 Μαύρη Μαγεία : 9
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Minerva Minist Δευ Μαρ 09, 2009 2:55 pm | |
| Ευχαριστώ, ευχαριστώ! Είμαι πολύ κοντά στον στόχο μου! Σύντομα η μαγική κοινότητα θα γιορτάσει για ένα νέο ρεκόρ χάρη σε εμένα! | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Συνέντευξη: Minerva Minist Τρι Μαρ 24, 2009 1:26 pm | |
| |
|
| |
| Συνέντευξη: Minerva Minist | |
|