Magician
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Magician

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Αντιγραφή Φόρουμ

Πήγαινε κάτω 
+9
Fleur Delacour
George White
Veronique Ledoux
Froinder Gaspar
Victoria Rackham
Andrea Inzaghi
Julie Ledoux
George Cullen
Minerva Minist
13 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

Θηλυκό Ηλικία : 59
Ολόκληρο Όνομα : Minerva Minist
Γαλέρες : 1274
Δρεπάνια : 170
Μαστίγια : 2.465
Επιθετική Δύναμη : 61
Αμυντική Δύναμη : 56
Μαύρη Μαγεία : 9

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 12:44 am

Οφείλω να παραδεχτώ ότι τον τελευταίο καιρό είχα παραμελήσει το φόρουμ.
Καταλαβαίνω ότι αυτό ίσως έκανε κάποιους να χάσουν το ενδιαφέρον τους αλλά κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Είχα αυξημένες υποχρεώσεις λόγο εξετάσεων και δεν μου έμενε χρόνος για να ασχοληθώ με το φόρουμ.
Πληροφορήθηκα ότι όσο απουσίαζα δημιουργήθηκε ένα φόρουμ-αντίγραφο του δικού μου. Δεν είναι ακριβώς ίδιο αλλά κυμαίνεται στο ίδιο στυλ.
Όταν το είδα εκνευρίστηκα, πρέπει να ομολογήσω, αλλά ύστερα σκέφτηκα ότι δεν πειράζει. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει και αφού δεν έχω κάνει copyright, δεν υπάρχει θέμα. Ωστόσο, υπάρχουν αποδείξεις ότι ήμουν αυτή που είχε πρώτη την ιδέα (ημερομηνίες και μάρτυρες) και αν κάποτε το θελήσω μπορώ να προχωρήσω δικαστικώς το θέμα.
Προς το παρόν, για να προφυλάξω, με όσα μέσα διαθέτω, το φόρουμ και τις ιδέες που το στηρίζουν (όχι μόνο δικές μου αλλά και άλλων χρηστών) αποκλείω από τις συζητήσεις μας το μέλος που το αντέγραψε (Lisa Simpson). Κατάφερα να εντοπίσω ποια είναι διότι χρησιμοποίησε το ίδιο e-mail και για να εγγραφεί εδώ αλλά και για να δημιουργήσει το άλλο φόρουμ. Το μαγαζί της θα διαγραφεί αλλά όσα αντικείμενα αγοράστηκαν θα παραμείνουν στους λογαριασμούς σας.
Παρατήρησα ότι κάποια μέλη από το magician εγγράφηκαν και σε εκείνο το φόρουμ. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι απαγορεύεται κάτι τέτοιο και τα ονόματα αυτών προσπαθώ να τα ξεχάσω. Ωστόσο πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί να γραφτεί κάποιος και να συμμετέχει σε ένα φόρουμ που είναι αντιγραφή κάποιου που είναι ήδη μέλος. Είναι πραγματικά άσχημο να κάνεις τόση δουλειά, να προσπαθείς να φτιάξεις ένα φόρουμ από το μηδέν, να προσπαθείς να σκέφτεσαι συνεχώς νέες ιδέες και κάποιος να έρχεται και ακόπιαστα να τα κλέβει όλα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στηρίζετε αυτή την πράξη. Τέλος πάντων, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Θέλετε να εγγραφείτε στο άλλο φόρουμ; Θέλετε να μείνετε σε αυτό; Θέλετε να συμμετέχετε και στα δύο; Κάντε ό,τι νομίζετε. Απλά θα το εκτιμούσα αν δεν διέρρεαν και άλλες ιδέες σε αυτό το φόρουμ.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://magician.forumgreek.com
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

Άντρας Ηλικία : 51
Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί.
Γαλέρες : 180
Δρεπάνια : 11
Μαστίγια : -
Επιθετική Δύναμη : 219
Αμυντική Δύναμη : 208
Μαύρη Μαγεία : 54

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 12:48 am

Aθηνά μου την Χριστιάνα τν ξέρω και την συμπαθώ..Δεν ήθελε να σε κλέψει πιστεύω..Δεν ξέρω..Πραγματικά..Ναί έιμαι μέλος εκεί αλλά εδώ είναι όλη μου η ζωή..Αν διχθώ απο δω έχω τελειόσει με τα φόρουμ..Το έπαθα κι απο ένα άλλο αλλά απο δω..ΤΈΛΟΣ δεν ξαναβλέπω φορουμ ουτε ζωγραφιστο..
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 1:01 am

Δεν έχω πρόθεση να σε θίξω. Ωστόσο αυτό που είδα εγώ ήταν οι ιδέες που χρησιμοποιήθηκαν για το magician σε ένα άλλο φόρουμ. Αυτό δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει απαρατήρητο. Μπορείς να συμμετέχεις σε όσα fora θες, δεν σου βάζω κάποιο δήλιμα. Αλλά έπρεπε να ανακοινώσω τι έγινε και τον λόγο που εξαφανίστηκε ένα μαγαζί και αποκλείστηκε ένας άνθρωπος.
Julie Ledoux
Τριτοετής
Τριτοετής
Julie Ledoux

Θηλυκό Ηλικία : 29
Ολόκληρο Όνομα : Julie Ledoux
Γαλέρες : 255
Δρεπάνια : 72
Μαστίγια : 2.468
Επιθετική Δύναμη : 92
Αμυντική Δύναμη : 75
Μαύρη Μαγεία : 202

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 11:03 am

Η Χριστιαννα μου ειπε οτι προσπαθει το φορουμ της να μην μοιαζει με το Μαgician
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

Άντρας Ηλικία : 46
Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi
Γαλέρες : 99999
Δρεπάνια : 167
Επιθετική Δύναμη : 99999
Αμυντική Δύναμη : 99999
Μαύρη Μαγεία : 99999

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 11:16 am

Τους κακοδόξους πρέπει να τους διώξουμε από το forum μας. Πολύ καλή η κίνηση του χρήστη Minerva.
Victoria Rackham
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος
Victoria Rackham

Θηλυκό Ηλικία : 47
Ολόκληρο Όνομα : Victoria Gabriella Rackham
Γαλέρες : 1305
Επιθετική Δύναμη : 9
Αμυντική Δύναμη : 19

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 1:43 pm

Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί το κάνουν αυτό, ειλικρινά... θες να κάνεις ένα φόρουμ, ή ζήτα την άδεια να πάρεις ιδέες ή κάτσε και σκέψου...
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 1:48 pm

Julie Ledoux έγραψε:
Η Χριστιαννα μου ειπε οτι προσπαθει το φορουμ της να μην μοιαζει με το Μαgician

Ναι, γι αυτό και έχει εφόρους, τράπεζα, μαγαζιά, σχολείο, υποργείο κλπ. Εντάξει, είπαμε να είμαι καλή και να έχω υπομονή αλλά μην το παρερμηνεύετε αυτό και υποτιμάτε τη νοημοσύνη μου. Το φόρουμ είναι ΟΛΟιδιο, το μόνο που είναι διαφορετικό είναι ότι το magician έχει το μαγικό στοιχείο ενώ από εκείνο το φόρουμ λείπει.
Λοιπόν, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει όπως είπα και πριν. Αλλά η κεντρική ιδέα είναι δική μου και όλων αυτών που βοήθησαν να στηθεί το Magician. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να αισθάνεται καλά όταν έχει μία επιτυχία που στηρίζεται σε ιδέες άλλων (αν γίνει ποτέ το φόρουμ επιτυχία). Όπως και να έχει, ο καθένας έχει δικαίωμα να συμμετέχει όπου θέλει αρκεί να τηρεί τους κανόνες του φόρουμ. Με το να συμμετέχετε σε εκείνο το φόρουμ δεν παραβαίνετε κανέναν κανόνα οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για οτιδήποτε.

Στους υπόλοιπους... ευχαριστώ για την υποστήριξη (και το όνομά μου είναι Αθηνά).
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

Άντρας Ηλικία : 39
Ολόκληρο Όνομα : Mister Froinder Gaspar Del Quario Francisqo Varialdo Barnasqa De la derioskanore
Γαλέρες : 85

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 2:35 pm

Λοιπόν χθες ολος τυχαία την ρώτησα "ρε χριστιαννα μηπως το φορουμ σου είναι λιγο αντίγραφο απο της iathen?" και μου ειπε οχι γιατι προσπαθεί να μην αντιγράψει τίποτα.Το παρατήρησα με τους έφορους .Ωστόσο Αθηνά, σε καταλαβαίνω , γιατί μου εχει τυχει και το ξέρεις.....Αν θες μπορώ να της μιλήσω , αλλά καλύτερα να κρατούσατε επαφή, γιατί δεν έχει σχέση το φορουμ της με χάρι ποτερ αλλα μόνο με τον κόσμο που δεν εχει ονομα!
http://magicworld.motionforum.net/forum.htm
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 2:43 pm

Ανδρέα το τι σου έχει συμβεί και τι έχεις προκαλέσει δεν είναι μέσα στο θέμα. Δεν θα το θίξω παραπάνω αλλά μην ανοίγεσαι πολύ επειδή υπάρχουν και ημερομηνίες.
Το γνωρίζω ότι δεν έχει σχέση με Χάρι Πότερ αλλά όοολα τα άλλα είναι ίδια. Εντάξει, έχει προσθέσει κάποια επαγγέλματα και έχει αφαιρέσει κάποια άλλα (έτσι ώστε να το προσαρμόσει στον κανονικό κόσμο). Ωστόσο, δεν παύει να έχει πάρει ιδέες από αυτό το φόρουμ και όσο έχει πρόσβαση θα μπορεί να παίρνει και άλλες.
Φυσικά, δεν θεωρώ αυτό το φόρουμ ανταγωνιστικό. Αλλά κάποιοι εδώ πέρα νοιάζονται πραγματικά και αν δεν θέλω να προφυλάξω τον εαυτό μου οφείλω να προφυλάξω εκείνους και τις ιδέες τους και να δώσω μία υπόσχεση, ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να χρησιμοποιηθούν μόνο όπου οι ίδιοι το επιθυμούν.
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

Ολόκληρο Όνομα : Mister Froinder Gaspar Del Quario Francisqo Varialdo Barnasqa De la derioskanore

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 2:46 pm

Ναι ,δεν σου φέρω αντίρηση ,το ξέρω όσο αφορά τις ημερομηνίες, δεν λέω μπορεί να της άρεσε η ιδέα και να το έφτιαξε, οκ για όσα έχω δημιουργήσει οσο αφορά εμένα, αλλά η Χριστιάννα δεν έχει προκαλέσει τίποτα όσο καιρό την ξέρω. Δεν το πάω σε θέμα ανταγωνιστηκότητας αλλα πρωτού την διαγράψεις θεωρώ καλό να συζητούσατε και αν κατέληγε κάπου ή να της χάριζες και βοήθεια ή να μην της απαγορευόταν η είσοδος γιατί είναι πολύ καλό παιδί και δεν πιστεύω να είχα αυτό ως σκοπό την αντιγραφή ή την ανταγωνιστηκότητα!
Veronique Ledoux
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Veronique Ledoux

Θηλυκό Ηλικία : 45
Ολόκληρο Όνομα : Veronique Dame Ledoux

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 3:34 pm

Aθηνα νομιζω οτι δεν ειναι καλο να το συζητας μαζι μας.Καλυτερο θα ηταν να το πεις κατευθειαν σε αυτην και να βρειτε μια λυση.Επισης αμα θες μπορεις να δημιουργησεις καποια δικαιοματα για να μην ξανασυμβει αυτο
Victoria Rackham
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος
Victoria Rackham

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 3:47 pm

Γιατί να μην το συζητήσει με τα μέλη της? Αφορά κι εμάς σχεδόν όσο αφορά και την ίδια...

Αθηνά, αν χρειαστείς κάτι και πιστεύεις ότι μπορώ να σε βοηθήσω μη διαστάσεις να μου το πεις, ok?
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 6:53 pm

Παιδιά, μαζί σας δεν συζητώ το θέμα της αντιγραφής, όσο το θέμα με τις ιδέες.
Θέλω να είμαι σίγουρη ότι δεν θα ξαναϋπάρξει τέτοιο κρούσμα. Ούτε σε αυτό το φόρουμ, ούτε σε κανένα άλλο.

Όσο για διαγραφή μέλους, Ανδρέα, κανείς δεν μίλησε για κάτι τέτοιο. Την απέκλεισα από τη συζήτηση. Φυσικά, αν δεν της ξαναεπιτρέψω να μπει αυτό θα ισοδυναμεί με διαγραφή, αλλά δεν πρόκειται να την διαγράψω κανονικά (εκτός κι αν μου το ζητήσει η ίδια).

Τέλος πάντων, τώρα μου έστειλε μήνυμα και προσπαθώ να βρω μία λύση που θα μας ικανοποιήσει όλους.
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 6:57 pm

Ναι,αλλά στην ουσία είναι διαγραφή ,ban τελοςπαντων απο την συζήτηση ....Το ξέρω..θεώρησα σκόπιμο και χρήσιμο να την ειδοποιήσω σχετικά με τον σάσαλο για να βρεθεί μια κοινή λύση και απο εσένα και απο την Χριστιάννα , είναι λιγο άδικο πιστεύω όλο αυτό να μην είναι ενήμερη και να περπατάει στα μαύρα μεσάνυχτα...
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 7:31 pm

Συγγνώμη κιόλας αλλά δεν νομίζω ότι όφειλα να την ειδοποιήσω, όπως και δεν με ειδοποίησε αυτή όταν δημιούργησε το φόρουμ.

Αν προσπαθούσε να συνδεθεί ποτέ θα ήξερε τον λόγο που είχε αποκλειστεί (της τον είχα γράψει). Αν δεν συνδεόταν αυτό θα σήμαινε ότι δεν την ενδιαφέρει πια το magician οπότε ούτε και το αν θα έχει πρόσβαση ή όχι σε αυτό.
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

Άντρας Ηλικία : 46
Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi
Γαλέρες : 99999
Δρεπάνια : 167
Επιθετική Δύναμη : 99999
Αμυντική Δύναμη : 99999
Μαύρη Μαγεία : 99999

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 8:47 pm

Minerva Minist έγραψε:
Ανδρέα το τι σου έχει συμβεί και τι έχεις προκαλέσει δεν είναι μέσα στο θέμα.
Με συγχωρείς Minerva αλλά με το κακοδόξους ήθελα να πω για την Lisa Simpson. Συγνώμη όπως και να έχει πάντως. Δεν ήθελα να ξεφύγω από το θέμα.
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 9:02 pm

Νταξει οκ δεν λεω αλλα δεν επρεπε να την ενημερώσεις πρωτού κανεις οποιαδήποτε κίνηση;
Victoria Rackham
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος
Victoria Rackham

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 9:23 pm

Αυτό σου είπε και πριν καλό μου παιδί... ούτε η κοπέλα ενημέρωσε την Αθηνά για την αντιγραφή... η Αθηνά γιατί να την ενημερώσει?
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΔευ Ιουν 15, 2009 9:36 pm

Ισως να μην ηξερε οτι θα το θεωρούσατε αντιγραφη...ξερω εγω;
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

Άντρας Ηλικία : 28
Ολόκληρο Όνομα : George White
Γαλέρες : 65
Δρεπάνια : 34
Επιθετική Δύναμη : 329
Αμυντική Δύναμη : 211
Μαύρη Μαγεία : 91

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 9:36 am

Αθηνά, όμως πρέπει να εξετάσεις και το ενδεχόμενο να το έκανε άθελά της.
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 9:49 am

George White έγραψε:

Αυτό λέω και εγώ!Γιατί δεν είναι τέτοιος άνθρωπος η Χριστιάννα!
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 9:58 am

Andrea Inzaghi έγραψε:
Minerva Minist έγραψε:
Με συγχωρείς Minerva αλλά με το κακοδόξους ήθελα να πω για την Lisa Simpson. Συγνώμη όπως και να έχει πάντως. Δεν ήθελα να ξεφύγω από το θέμα.
Για τον άλλο Αντρέα λέει όχι για σένα..
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 10:01 am

George Cullen έγραψε:
Andrea Inzaghi έγραψε:
Minerva Minist έγραψε:
Για τον άλλο Αντρέα λέει όχι για σένα..

Ναι για εμένα λέει , ρίξε μια ματια στα παλιοτερα posts αυτής της θεματικής ενότητας
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 10:05 am

Froinder Gaspar έγραψε:
George White έγραψε:

Αυτό λέω και εγώ!Γιατί δεν είναι τέτοιος άνθρωπος η Χριστιάννα!
Σε αυτό είμαι σίγουρος...η Χριστιάνα είναι θεά...Δηλαδή..

Α!ΟΚ Αντρέα..Συγγνώμη..
Veronique Ledoux
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Veronique Ledoux

Θηλυκό Ηλικία : 45
Ολόκληρο Όνομα : Veronique Dame Ledoux

Αντιγραφή Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 11:40 am

Λοιπον αφου η Χριστιαννα ηταν μελος αυτου του φορουμ επρεπε να σεβαστει το οτι την ειχαν δεχτει εδω.Και στην τελικη αμα ηθελε να αντιγραψει κατι απο το φορουμ μπορουσε να το ζητησει απο την Αθηνα γιατι δεν πιστευω να της ελεγε οχι.Επισης Αθηνα μπορεις να βαλεις καποια δικαιοματα στο φορουμ ωστε να μην ξαναγινει αυτο.

Αντιγραφή Φόρουμ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 4Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Απουσία από το Φόρουμ
» Απουσία από το φόρουμ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Magician :: Εκτός RPG :: Ανακοινώσεις/Επιλογή ταυτότητας-
Μετάβαση σε: