| Αντιγραφή Φόρουμ | |
|
+9Fleur Delacour George White Veronique Ledoux Froinder Gaspar Victoria Rackham Andrea Inzaghi Julie Ledoux George Cullen Minerva Minist 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Fleur Delacour
Ηλικία : 30 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 85 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 1:30 pm | |
| Συγγνωμη ειμαι η Χριστιανα και θα Προτιμουσα να μου ΛΕΓΑΤΕ τι εγινε θα μπορουσα να εξηγησω τα παντα.! Εγω Ουτε ΚΑΝ δεν ηξερα τι εγινε μου το ειπε ενα μελος.! Θα μπορουσες κυρια Μινερβα τουλαχιστον να με ειδοποιησεις...! Εγω δεν αντιγραψα ΤΙΠΟΤΑ μονο την ιδεα του RPG πηρα και τιποτα αλλο τις ιδεες για τις δουλειες ηταν ιδεα της αλλης διαχειριστριας που δεν ξερει καν το magician. Κυρια Minerva Minist αν θελετε να μου πειτε τι ειναι το ιδιο να το αλλαξω οχι απλα να με κανετε Μπαν και να με κατηγορειτε! Πιστευω οτι βγαζεις λαθος συμπερασματα μονη σου!Ευχαριστω | |
|
| |
Fleur Delacour
Ηλικία : 30 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 85 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 3:32 pm | |
| Τι εγινε Σιωπησαμε ολοι; Τωρα ποιος να με Κατηγορησει;;; ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ | |
|
| |
Victoria Rackham Δημοσιογράφος
Ηλικία : 47 Ολόκληρο Όνομα : Victoria Gabriella Rackham Γαλέρες : 1305 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 9 Αμυντική Δύναμη : 19
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 3:40 pm | |
| Σιγά κοπέλα μου, ηρέμισε!!!
Ακόμη και την ιδέα του RPG θα έπρεπε να ρωτήσεις την Αθηνά για να την πάρεις... δεν το έχω δει το φόρουμ σου, αλλά απ' ότι κατάλαβα έχει αρκετά κοινά με αυτό εδώ... αν τις ιδέες για τα επαγγέλματα τις κατέβασε η άλλη διαχειρήστρια, γιατί δεν έκατσες να της εξηγήσεις ότι υπάρχει κι άλλο φόρουμ με το ίδιο concept και ότι καλό θα ήταν να τα αλλάζατε λίγο?
Δεν είμαι διαχειρήστρια ή συντονίστρια εδώ και συγγνώμη αν δεν επρεπε να μιλήσω... | |
|
| |
Froinder Gaspar Αθλητής Κουίντιτς
Ηλικία : 39 Ολόκληρο Όνομα : Mister Froinder Gaspar Del Quario Francisqo Varialdo Barnasqa De la derioskanore Γαλέρες : 85 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 3:42 pm | |
| - Victoria Rackham έγραψε:
- Σιγά κοπέλα μου, ηρέμισε!!!
Ακόμη και την ιδέα του RPG θα έπρεπε να ρωτήσεις την Αθηνά για να την πάρεις... δεν το έχω δει το φόρουμ σου, αλλά απ' ότι κατάλαβα έχει αρκετά κοινά με αυτό εδώ... αν τις ιδέες για τα επαγγέλματα τις κατέβασε η άλλη διαχειρήστρια, γιατί δεν έκατσες να της εξηγήσεις ότι υπάρχει κι άλλο φόρουμ με το ίδιο concept και ότι καλό θα ήταν να τα αλλάζατε λίγο?
Δεν είμαι διαχειρήστρια ή συντονίστρια εδώ και συγγνώμη αν δεν επρεπε να μιλήσω... Όπα αλλα για την ιδέα του rpg η αθηνά ρώτησε κανένα απο αυτούς που την έχουνε και εχουν τα δικαιώματα;Τα επαγγέλματαεπίσης;Γιατί και εγω ο ίδιος έχω φορουμ με ημερομηνίες οι οποίες ειναι παλιότερες απο εδώ μέσα και εχω δικαιώματα!Και εγώ soz αλλα πρέπει να κατανοούμε την προσπάθεια των αλλων καλος καλός αλλα μέχρι ένα σημείο! | |
|
| |
Ηλικία : 47 Ολόκληρο Όνομα : Victoria Gabriella Rackham Γαλέρες : 1305 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 9 Αμυντική Δύναμη : 19
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 3:44 pm | |
| Απο που πήρε καλό μου παιδί η Αθηνά ιδέα για να φτιάξει αυτό το φόρουμ? Επειδή εσύ είχες βάλει κάποτε στο φόρουμ σου rpg νομίζεις ότι όλοι εσένα αντιγράφουμε? Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να σκέφτηκε η Αθηνά όλο αυτό το σκηνικό μόνη της? | |
|
| |
Fleur Delacour
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 3:46 pm | |
| ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ;; Ξερεις ποσα φορουμ Rpg υπαρχουν; Ρωτησε κανενας την αδεια σας για να κανει φοουμ RPG? ε? Πιστευω οτι και η Αθηνα πηρε ιδεες απο αλλα φορουμ και δεν νομιζω αυτα να ειπαν τιποτα η να ανοιξαν ενα θεμα και να αρχισουν να κατηγορουν!! Θα ηθελα να βαλω το λινκ εδω να δειτε οτι ειναι εντελως διαφορετικο αλλα δεν το βαζω , δεν θελω να εχω αλλα προβληματα! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΛΕΩ Κ ΕΓΩ ΕΣΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ??? ΟΧΙ!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fleur Delacour στις Τρι Ιουν 16, 2009 3:50 pm, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 39 Ολόκληρο Όνομα : Mister Froinder Gaspar Del Quario Francisqo Varialdo Barnasqa De la derioskanore Γαλέρες : 85 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 3:46 pm | |
| H αθηνά ήταν παλιά στο forum μου και ξέρει το σκηνικό μου πολύ καλα!Και έχω ακόμα rpg !Και μαθήματα και ολα οπότε αφού και εσείς πήρατε απο κάπου το βασικό concept και το αλλάξατε λίγο έτσι και η Χριστιάννα οπότε πιστεύω είναι άδικο να την κατηγορείτε! | |
|
| |
Andrea Inzaghi Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 46 Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi Γαλέρες : 99999 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 99999 Αμυντική Δύναμη : 99999 Μαύρη Μαγεία : 99999
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 3:48 pm | |
| Εγώ νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει εδώ το θέμα. Στο κάτω κάτω δικό της είναι το forum ότι θέλει κάνει. Σε όποιον δεν αρέσει να μην διαμαρτύρεται. | |
|
| |
Fleur Delacour
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 3:51 pm | |
| Εγω εχω θυμωσει που απλα με μπανναρατε και με κατηγορειτε, αντι να συζητησετε μαζι μου!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 3:51 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 3:52 pm | |
| Andrea Inzaghi, τα περι αντιγραφής δεν γίνονται πρώτη φορά.. Γι' αυτό μιλάω χωρίς να έχω δικαιωμα να μιλήσω απ' την πλευρά της Αθηνάς...
Δηλαδή Αντρέα θες να μου πεις ότι εσύ έχεις ένα φόρουμ περι μαγείας, όοοοοοοοοοολο σε στιλ rpg και ότι η Αθηνά έκλεψε απο σένα?
Καλό μου παιδί, και σε άλλο φόρουμ επιχείρησα να κάνω rpg χωρίς να είμαι ενεργό μέλος του φόρουμ σου κι έλεγες πάλι ότι σε αντέγραψα...
Χριστιάνα (έτσι δεν σε λένε?) Άλλο παίρνω μερικές ιδέες, αλλο κάνω "αλλαγές" να μην με πάρουν πρέφα... | |
|
| |
Fleur Delacour
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 3:54 pm | |
| - Victoria Rackham έγραψε:
- Andrea Inzaghi, τα περι αντιγραφής δεν γίνονται πρώτη φορά.. Γι' αυτό μιλάω χωρίς να έχω δικαιωμα να μιλήσω απ' την πλευρά της Αθηνάς...
Δηλαδή Αντρέα θες να μου πεις ότι εσύ έχεις ένα φόρουμ περι μαγείας, όοοοοοοοοοολο σε στιλ rpg και ότι η Αθηνά έκλεψε απο σένα?
Καλό μου παιδί, και σε άλλο φόρουμ επιχείρησα να κάνω rpg χωρίς να είμαι ενεργό μέλος του φόρουμ σου κι έλεγες πάλι ότι σε αντέγραψα...
Χριστιάνα (έτσι δεν σε λένε?) Άλλο παίρνω μερικές ιδέες, αλλο κάνω "αλλαγές" να μην με πάρουν πρέφα... Δεν εκανα τετοιο Πραγμα, Δεν ειδες το φορουμ μου, το ειδες; τοτε τι μιλας;;; | |
|
| |
Ηλικία : 46 Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi Γαλέρες : 99999 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 99999 Αμυντική Δύναμη : 99999 Μαύρη Μαγεία : 99999
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 3:55 pm | |
| Συμφωνώ με την κύρια Rackham. | |
|
| |
| Μιλάω απ' αυτά που έχω ακούσει, το ξεκαθάρισα αυτό.. | |
|
| |
| Καταρχάς Victoria ποια/ποιος εισαι να σου πω αν με αντάγραψες η οχι...Ναι παλι αδικο εχεται γιατί είχα rpg και εξακολουθώ να έχω και πάλι (ναι ολοοοοοοο σε στυλ rpg) και πάλι ομως ουτε η αλλη διαχειριστρια ήταν εδώ και ουτε εσυ ενεργη...εκεινη ομως δεν ειχε μπει καν..για σκέψου λίγο κανε τον συνηρμο και δες αφου ουτε η αλλη διαχειριστρια είχε μπει εδώ γιατι την κατηγορείτε ; Γιατί; σας έφτεξε σε τίποτα; Δηλαδή και εγώ αν το πάω έτσι ξεκινάω και κατηγορώ εσας αλλα δεν ειναι ετσι γιατί ολα πάνε αλυσίδα ολα θα ξεκινήσουν απο κάποιον καιθα συνεχιστούν και στην τελική μην μπαίνετε στο φορουμ της κοιτάξτε να βελτιωθείτε ωστε να την περάσετε αν αυτός ειναι ο καημός σας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 3:56 pm | |
| - Fleur Delacour έγραψε:
- Victoria Rackham έγραψε:
- Andrea Inzaghi, τα περι αντιγραφής δεν γίνονται πρώτη φορά.. Γι' αυτό μιλάω χωρίς να έχω δικαιωμα να μιλήσω απ' την πλευρά της Αθηνάς...
Χριστιάνα (έτσι δεν σε λένε?) Άλλο παίρνω μερικές ιδέες, αλλο κάνω "αλλαγές" να μην με πάρουν πρέφα... Δεν εκανα τετοιο Πραγμα, Δεν ειδες το φορουμ μου, το ειδες; τοτε τι μιλας;;; Καλό θα ήταν να φας ένα ξεγυρισμένο ban. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 3:56 pm | |
| - Andrea Inzaghi έγραψε:
- Fleur Delacour έγραψε:
Χριστιάνα (έτσι δεν σε λένε?) Άλλο παίρνω μερικές ιδέες, αλλο κάνω "αλλαγές" να μην με πάρουν πρέφα... Δεν εκανα τετοιο Πραγμα, Δεν ειδες το φορουμ μου, το ειδες; τοτε τι μιλας;;; Καλό θα ήταν να φας ένα ξεγυρισμένο ban. Γιατί να φάει ban; Επειδή θέλει να δείξει την Αλήθεια; Δεν είναι έτσι οταν γινεται κάτι ακούμε και τις δυο μεριες και πέρνουμε μια ολοκληρομένη απόφαση! | |
|
| |
Fleur Delacour
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 3:58 pm | |
- Fleur Delacour έγραψε:
Χριστιάνα (έτσι δεν σε λένε?) Άλλο παίρνω μερικές ιδέες, αλλο κάνω "αλλαγές" να μην με πάρουν πρέφα...
Δεν εκανα τετοιο Πραγμα, Δεν ειδες το φορουμ μου, το ειδες; τοτε τι μιλας;;; Καλό θα ήταν να φας ένα ξεγυρισμένο ban. Καλα καντε με μπαν αλλα ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ.! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 4:00 pm | |
| Αντρέα η nymphadora είμαι... Και μιλάω για την περίπτωση με το φόρουμ της Κλειούς αν θυμάσαι... Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας... Την άλλη διαχειρήστρια δεν την κατηγόρησε κανείς... Αλλά ακόμα και να μην αντέγραψε in the first place η Χριστιάνα, ε, δεν γίνεται να μην έβλεπε τις ομοιότητες... γιατί δεν το συζήτησε με την άλλη κοπέλα να έκαναν κάτι διαφορετικό?
Χριστιάνα, σε παρακαλώ μην φωνάζεις... δεν είναι υπέρ σου αυτή η συμπεριφορά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 4:02 pm | |
| Εγώ δεν θελω να γινω κακός οκ , αλλά για πείτε μου κάτι εδώ όσοι μπαίνετε ερχεστε για να τσακώνεστε ή μήπως για να περάσετε καλα; Τι σας πειράζει αν ειναι ενα ακόμαforum καλύτερο ή χειρότερο απο εσάς;Ολα στην ζωή δεν είναι ετσι οπως τα θέλουμε ενας είναι καλύτερος ένας χειρότερος! Ισα ισα που αν ερχόσασταν μονο για να περάσετε καλά και όχι για τσακωμούς και "ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ" "ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ !" τότε θα την βοηθούσατε κι ολας!
Και όσο για σένα Μαρία , ναι σας είχα κατηγορήσει... είχα άδικο; Αλλά δεν είναι ετσι όπως τα είπες τα πράγματα τα πράγματα είναι πως τις ιδέες της είχα βάλει εγώ και είχα εγώ τα δικαιώματα στο φορουμ της Κλειώς!Αυτό σου λέω!Αλλά και πάλι δεν ειναι εδώ το θέμα μας..Το θέμα μας είναι για τα δύο forum που τσακώνονται αυτήν την στιγμή!Δεν εχω κανενα πρόβλημα μαζί σου Μαρία ούτε με κανενά απο εδώ μεσα! | |
|
| |
Fleur Delacour
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 4:03 pm | |
| Δεν ειδες το φορουμ μου, Μαρια σε λενε?, το επαναλαβανω.
Φοναζω γιατι ειδα οτι με κατηγορειτε χωρις λογο και δεν μου αρεσει αυτη η κατασταση δεν ειναι σωστο κιολας! Συγγνωμη αν ημουν αποτομη συνηθως ειμαι ενα συγκρατημενο ατομο αλλα δεν μου αρεσε η συμπεριφορα σας προς εμενα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fleur Delacour στις Τρι Ιουν 16, 2009 4:05 pm, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 4:05 pm | |
| - Froinder Gaspar έγραψε:
- Andrea Inzaghi έγραψε:
- Fleur Delacour έγραψε:
Χριστιάνα (έτσι δεν σε λένε?) Άλλο παίρνω μερικές ιδέες, αλλο κάνω "αλλαγές" να μην με πάρουν πρέφα... Δεν εκανα τετοιο Πραγμα, Δεν ειδες το φορουμ μου, το ειδες; τοτε τι μιλας;;; Καλό θα ήταν να φας ένα ξεγυρισμένο ban.
Γιατί να φάει ban; Επειδή θέλει να δείξει την Αλήθεια; Δεν είναι έτσι οταν γινεται κάτι ακούμε και τις δυο μεριες και πέρνουμε μια ολοκληρομένη απόφαση! Τους κακοδόξους ,σαν εσένα που προσπαθούν με συκοφαντίες να μας αλλάξουν γνώμες, πρέπει να τους αφήνουμε έξω από αυτό το forum. Με συγχωρείς Minerva αλλά δεν άντεξα να μην το πω. | |
|
| |
Fleur Delacour
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 4:06 pm | |
- Froinder Gaspar έγραψε:
- Andrea Inzaghi έγραψε:
- Fleur Delacour έγραψε:
Χριστιάνα (έτσι δεν σε λένε?) Άλλο παίρνω μερικές ιδέες, αλλο κάνω "αλλαγές" να μην με πάρουν πρέφα...
Δεν εκανα τετοιο Πραγμα, Δεν ειδες το φορουμ μου, το ειδες; τοτε τι μιλας;;; Καλό θα ήταν να φας ένα ξεγυρισμένο ban.
Γιατί να φάει ban; Επειδή θέλει να δείξει την Αλήθεια; Δεν είναι έτσι οταν γινεται κάτι ακούμε και τις δυο μεριες και πέρνουμε μια ολοκληρομένη απόφαση! Τους κακοδόξους ,σαν εσένα που προσπαθούν με συκοφαντίες να μας αλλάξουν γνώμες, πρέπει να τους αφήνουμε έξω από αυτό το forum. Με συγχωρείς Minerva αλλά δεν άντεξα να μην το πω. Κακοδοξη δεν ειμαι, Αδικημενη ειμαι, δεν το αντεχω αυτο, ελα στην θεση μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 4:07 pm | |
| Α και μαρία , ξέρω τι ακούγεται πίσω απο την πλάτη μου αλλα και πάλι κάνω την πάπια.Εχω δεί πολλά που γίνονται αλλα δεν εχουν σημασία αυτην την στιγμή. Επίσης , οσοι δεν με πανε δεν τους πέφτει λογος να με κατηγορούν ή και να με βρύζουν.Παρολα αυτά είναι κακώς που μιλάμε και εμεις γιατί το ζήτημα είναι ανάμεσα στην Χριστιάννα και στην Αθηνά.Σε κανένα αλλο!Αντρέα πες μου τι συκωφαντείες;Δεν προσπαθώ να αλλάξω κανενώς την γνώμη !ίσα ίσα λέω να ακούσετε και την Αθηνά και την Χριστιάννα και να βρείτε εσεις προσωπικά ποιος εχει δικιο και ποιος οχι!Και κάτι ακομα εχεις κανα πινακα που να λέει ΕΞΩ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ;Δεν με πας οκ αλλα δεν παει να πει οτι δεν μπορεις να εισαι σε ενα μερος που ειμαι και εγώ εφόσον δεν σου κάνω τίποτα και δεν σε ενοχλώ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τρι Ιουν 16, 2009 4:09 pm | |
| - Σπόιλερ:
Ναι Αντρέα, είχες άδικο... αλλά αν θες αυτό να το συζητήσουμε στο msn... Επίσης δεν έχω ακούσει τίποτα συκωφαντίες πίσω απ' την πλάτη σου, ούτε ποτέ ότι δεν σε πάω... αλλά είπαμε, αν θες, αυτά στο msn...
Το ξεκαθάρισε και αυτό η Αθηνά Αντρέα... είπε πως ήθελε να προστατεύσει, αν όχι τις δικές της ιδέες, τις ιδέες των μελών της που επέλεξαν το συγκεκριμένο φόρουμ για να τις δουν να εφαρμόζονται κι όχι κάποιο άλλο... Χριστιάνα, στο ξεκαθαρίζω για τρίτη φορά ότι μιλάω βάση αυτών που άκουσα... | |
|
| |
| Αντιγραφή Φόρουμ | |
|