Magician
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Magician

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Αντιγραφή Φόρουμ

Πήγαινε κάτω 
+9
Fleur Delacour
George White
Veronique Ledoux
Froinder Gaspar
Victoria Rackham
Andrea Inzaghi
Julie Ledoux
George Cullen
Minerva Minist
13 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

Άντρας Ηλικία : 39
Ολόκληρο Όνομα : Mister Froinder Gaspar Del Quario Francisqo Varialdo Barnasqa De la derioskanore
Γαλέρες : 85
Δρεπάνια : 170
Μαστίγια : 2.465

Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 1:00 pm

Και για τους αλλουυς με ενδιαφεριε αλλα προς το παρον θίγεται εμένα.. όπως εσύ εχεις κατι διαφορετικο που εκπληρωσες πρωτος ετσι και εγώ ετσι και η αθηνα και ο καθε εγω και η καθε αθηνα. Το θέμα ας λήξει εδώ γιατί το παραραραρατραβηξαμε
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://magicworld.motionforum.net/forum.htm
Veronique Ledoux
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Veronique Ledoux

Θηλυκό Ηλικία : 45
Ολόκληρο Όνομα : Veronique Dame Ledoux

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 1:02 pm

Οκ και εγω απο την πλευρα μου ληγω το θεμα.Ομως θα παρακαλουσα την Αθηνα να παραβλεψει το λαθος της Χριστιαννας και να ειναι ολα οπως παλια
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

Άντρας Ηλικία : 51
Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί.
Γαλέρες : 180
Δρεπάνια : 11
Μαστίγια : -
Επιθετική Δύναμη : 219
Αμυντική Δύναμη : 208
Μαύρη Μαγεία : 54

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 1:16 pm

Αν η Χριστιαννα κλισει το φορουμ της είμαστε ενταξη;
Veronique Ledoux
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Veronique Ledoux

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 1:20 pm

Μα γιατι να το κλεισει? ειναι πολυ καλο φορουμ
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 1:25 pm

Aν της αρέσει αυτό πιο9 πολύ;
Victoria Rackham
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος
Victoria Rackham

Θηλυκό Ηλικία : 47
Ολόκληρο Όνομα : Victoria Gabriella Rackham
Γαλέρες : 1305
Επιθετική Δύναμη : 9
Αμυντική Δύναμη : 19

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 3:05 pm

Το θέμα δεν είναι να κλείσει το φόρουμ ή οτιδήποτε.. Ας συζητήσουν να τα βρούνε..

Και ξαναξεφύγατε πολύ..
Τζάστιν Τρόι
Πεμπτοετής
Πεμπτοετής
Τζάστιν Τρόι

Άντρας Ηλικία : 31
Ολόκληρο Όνομα : Τζάστιν Τρόι
Γαλέρες : 698
Δρεπάνια : 17
Μαστίγια : 493
Επιθετική Δύναμη : 129
Αμυντική Δύναμη : 68
Μαύρη Μαγεία : 14

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 7:44 pm

Ζητώ συγγνώμη που δεν πήρα θέση νωρίτερα, γιατί δεν είχα παρατηρήσει το θέμα. η αλήθεια είναι ότι η γενική ιδέα είναι σαν το magician, αλλά υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλες διαφορές. Επίσης δεν θα ήθελα να κρυφτώ, αλλά να δηλώσω ανοιχτά ότι είμαι και εγώ μέλος σε αυτό το φόρουμ και σκέφτομαι να συνεχίσω να είμαι , γιατί ασχολούμαστε με τελείως διαφορετικά πράγματα. Ο Χάρι Πότερ είναι ο αγαπημένος μου ήρωας και δεν σκοπεύω να φύγω από εδώ, αλλά σε εκείνο το φόρουμ δεν υπάρχουν θέματα μαγικού κόσμου.
Minerva ξέρεις ή ελπίζω να νομίζεις ότι σε εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο και ότι σου αναγνωρίζω αυτή την φανταστική ιδέα. Εξάλλου ήμουν από τους πρώτους που σου έδωσε συγχαρητήρια και θέλησα να κάνω ότι μπορώ (τουλάχιστον έτσι ελπίζω).
μακάρι το ότι είπα ξεκάθαρα την άποψή μου να μην σε ενόχλησε Minerva!!
Fleur Delacour

Fleur Delacour

Θηλυκό Ηλικία : 30

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 19, 2009 10:15 am

Συγγνωμη αλλα που ειναι η υπουργος;;; εχει 3 μερες που την περιμενω να μου απαντησει.!!!! Εχει κανενας το e-mail της η κατι; Της εδωσα το δικο μου αλλα δεν την βλεπω να μου απαντα!!
Geo Ma
Εκτοετής
Εκτοετής
Geo Ma

Άντρας Ηλικία : 32
Γαλέρες : 240
Μαστίγια : 2.462
Επιθετική Δύναμη : 51
Αμυντική Δύναμη : 51

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 19, 2009 11:11 am

Έχει δουλειές η κοπέλα κι εγώ την έχω ρωτήσει κάτι αλλά πρέπει να περιμένεις...Μάλλον δεν τέλειοσαν οι εξετάσεις της..
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

Θηλυκό Ηλικία : 59
Ολόκληρο Όνομα : Minerva Minist
Γαλέρες : 1274
Επιθετική Δύναμη : 61
Αμυντική Δύναμη : 56
Μαύρη Μαγεία : 9

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 20, 2009 11:59 am

Λοιπόν, πρώτα απ' όλα να πω ότι είχα πρόβλημα σύνδεσης διότι άλλαξα παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου.
Διάβασα όλα τα μηνύματα και έχω να πω πολλά, πάρα πολλά. Αλλά δεν θα το κάνω επειδή τα περισσότερα αφορούν τον Αντρέα.

Αντί να αρχίσω να μιλώ για αποδείξεις και αντιγραφές θα σου πω ένα πράγμα Αντρέα. Απλά σταμάτα να μιλάς για αυτά τα πράγματα στο magician διότι είμαι διαχειρίστρια και, θέλοντας να κρατήσω μία τάξη στο φόρουμ, δεν μπορώ να σου απαντήσω. Αν εκνευριστώ πολύ όμως μπορεί να απαντήσω και αυτό δεν θα συμφέρει κανέναν. Εκτός αυτού με κατηγόρησες ότι έκλεψα ιδέες από το φόρουμ σου. Το ότι το είχες βάλει στην κατηγορία "RPG" δεν σημαίνει κιόλας ότι ήταν παιχνίδι ρόλων. Απ' όσο θυμάμαι, όλοι μιλούσαν κανονικά εκεί μέσα μόνο που είχες βάλει κάτι σαν διαγωνισμούς σε στυλ μαθημάτων.

Προς όλους τώρα, δεν υπάρχει λόγος να συζητάτε για άλλα θέματα στο φόρουμ. Τα προσωπικά σας να τα λύσετε ιδιαιτέρως. Μπορείτε να συζητάτε για τα RPG θέματα και όσα είναι σχετικά με το θέμα. Έβαλα τίτλο "Αντιγραφή Φόρουμ" αλλά αυτό αφορούσε μόνο το Magician κι όχι όλα τα fora που μπορεί να αντιγράφηκαν ή να έκλεψαν ιδέες.

Εκτός όλων αυτών, καλό θα ήταν να μην βάζετε τα e-mails ως συνδέσμους στο φόρουμ διότι μπορούν να εντοπιστούν από bots και μετά να σας στέλνουν ενοχλητικά e-mails. Καλύτερα να τα γράφετε στη μορφή example[at]hotmail[dot]com.

Στο θέμα μας τώρα:

Μία συγγνώμη δεν είναι ποτέ αρκετή, είναι απλά μία λέξη. Αλλά όταν την εννοείς από πίσω της κρύβει πολλά.
Και πάλι, όμως, πιστεύω ότι η συγγνώμη δεν μπορεί να διαγράψει τίποτα. Ό,τι έγινε έγινε και αυτό δεν αλλάζει. Αλλά ακόμη και το μέλλον δεν μπορεί να το αλλάξει τόσο εύκολα.
Κάποιο μέλος μου είχε πει ότι είχε δημιουργηθεί ένα φόρουμ ίδιο με το δικό μου. Όφειλα να το ελέγξω περισσότερο.
Ωστόσο είχα εκνευριστεί και είχα θολώσει. Αντέδρασα λάθος όταν κατάλαβα ότι υπήρχαν μόνο μερικές ομοιότητες και στάθηκα σε αυτές αντί να κοιτάξω τις διαφορές.
Χριστιάννα, συγγνώμη που ήμουν άδικη απέναντί σου. Είναι στο χέρι σου αν θες να σε βγάλω από αποκλεισμένη και να επαναφέρω το μαγαζί σου ή αν δεν θες να ξαναπατήσεις εδώ.
Victoria Rackham (το όνομά σου δεν έχει αναφερθεί και δεν ξέρω αν θέλεις να το μάθουν οι άλλοι), ζητάω συγγνώμη κι από εσένα διότι σε ανάγκασα να λογομαχήσεις με άλλους. Είμαι η κύρια υπεύθυνη αυτού αφού παρουσιάσα διαφορετικά απ' ότι είναι τα πράγματα ενώ έβλεπα ότι εσύ με εμπιστευόσουν.

Γενικότερα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από όλο το φόρουμ για το χάος που δημιουργήθηκε και που το προκάλεσα όλο μόνη μου.
https://magician.forumgreek.com
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 20, 2009 12:11 pm

Αθηνά μου το φόρουμ σου είναι τέλειο δεν έχει την παρακρή λεπτομέρια πως να το πω......Ακαταστασίας...Είναι όλο στην πένα(και δεν μιλάω για το δωμάτιο μου..)επείσης αυτό που είπες για τον Αντρέα το κάνει σε όλους...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η συγνώμη όπως είπες δεν είναι ποτέ αρκέτη αλλά δεν το ολοκλήρωσες..Η συγνώμη δεν έιναι ποτέ αρκετή απο κάποιον που δεν την νιώθει.Αν την νιώθεις κύριε..πες την αν πάλι όχι κράτα το στόμα σου κλειστό κι εσύ την νιώθεις...Δεν είναι πατάς κάποιον καταλάθος λες ένα σορρυ και τελείοσες..

Αυτά απο μέρους μου..
Veronique Ledoux
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Veronique Ledoux

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 20, 2009 1:01 pm

Χαιρομαι που λυθηκε η παρεξηγηση !
George White
Πρωτοετής
Πρωτοετής
George White

Άντρας Ηλικία : 28
Ολόκληρο Όνομα : George White
Γαλέρες : 65
Δρεπάνια : 34
Επιθετική Δύναμη : 329
Αμυντική Δύναμη : 211
Μαύρη Μαγεία : 91

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 21, 2009 6:27 pm

Ε, τότε μάλλον πρέπει να κλειδωθεί.
Victoria Rackham
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος
Victoria Rackham

Θηλυκό Ηλικία : 47
Ολόκληρο Όνομα : Victoria Gabriella Rackham
Γαλέρες : 1305
Επιθετική Δύναμη : 9
Αμυντική Δύναμη : 19

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΔευ Ιουν 22, 2009 12:44 am

Παράθεση :
Victoria Rackham (το όνομά σου δεν έχει
αναφερθεί και δεν ξέρω αν θέλεις να το μάθουν οι άλλοι), ζητάω συγγνώμη
κι από εσένα διότι σε ανάγκασα να λογομαχήσεις με άλλους. Είμαι η κύρια
υπεύθυνη αυτού αφού παρουσιάσα διαφορετικά απ' ότι είναι τα πράγματα
ενώ έβλεπα ότι εσύ με εμπιστευόσουν.

(Αθηνά μου, το όνομά μου αναφέρθηκε, δεν πειράζει, σ' ευχαριστώ που το σκέφτηκες Smile )
Δεν είσαι υπεύθυνη για τα λόγια κανενός, είμαστε μεγάλα παιδιά... Δεν με ανάγκασες να πω κάτι!

Όλοι κάνουμε λάθη... άνθρωποι είμαστε... Αυτό που έκανες, Αθηνά, είναι μεγάλη μαγκιά... να απολογηθείς δημοσίως και να παραδεχτείς το λάθος σου... Το αποτέλεσμα μετράει!!
Geo Ma
Εκτοετής
Εκτοετής
Geo Ma

Άντρας Ηλικία : 32
Γαλέρες : 240
Μαστίγια : 2.462
Επιθετική Δύναμη : 51
Αμυντική Δύναμη : 51

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΔευ Ιουν 22, 2009 9:43 am

Kι όσοι σε παρεξήγησαν(ΚΑΝΕΊΣ δηλαδή)να πάει σε άλλο φόρουμ να δούμε αν περάσει καλήτερα...!!
Andrea Inzaghi
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Andrea Inzaghi

Άντρας Ηλικία : 46
Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi
Γαλέρες : 99999
Δρεπάνια : 167
Επιθετική Δύναμη : 99999
Αμυντική Δύναμη : 99999
Μαύρη Μαγεία : 99999

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΔευ Ιουν 22, 2009 1:49 pm

Προτείνω το θέμα να κλειδωθεί έχει καταντήσει spamo-θέμα.
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΔευ Ιουν 22, 2009 10:35 pm

Απλά θα ήθελα να μάθω την απάντηση της Χριστιάννας.
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΔευ Ιουν 22, 2009 10:36 pm

Θα την ενημερώσω και θα απαντήσει εδώ..
Fleur Delacour

Fleur Delacour

Θηλυκό Ηλικία : 30

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ Ιουν 24, 2009 10:34 am

Δεν χρειαζεται να μου λες συγγνωμη σε καταλαβαινω, προσπαθησες να σωσεις το φορουμ σου, παρολαυτα επρεπε να ρωτησεις και εμενα...
Προτα απολα ομως θα ηθελα να ζητησω κ εγω συγγνωμη που θυμωσα πολυ, απλα ηταν μια πολυ πιεστικη μερα και ημουν με τα νευρα μου χιλια συγγνωμη αν προσβαλα καποιον/καποιαν η ακομα εσενα...

Θελω να ειμαστε ενταξει μεταξυ μας, αν γινεται και φιλες Smile Δεν θελω να ειμαστε εχθροι η κατι τετοιο.

Θα περιμενω την απαντηση σου......
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ Ιουν 24, 2009 10:39 am

Χριστιάννα μου έει ξεμπλοκάρει την Λίσα η Αθηνά επείσης είναι διακοπές θα αργήσει..
Drake Mayan
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Drake Mayan

Άντρας Ηλικία : 35
Ολόκληρο Όνομα : Drake Christofer Mayan.
Γαλέρες : 707
Επιθετική Δύναμη : 1266
Αμυντική Δύναμη : 1070
Μαύρη Μαγεία : 500

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ Ιουν 24, 2009 12:40 pm

Και δυστυχώς δεν έχω δικαίωμα να το κλειδώσω με τον Dark, οπότε παρακαλώ μην κάνετε σπαμ μέχρι να μπει η Αθηνά και να το κάνει lock. Ευχαριστώ.

Lisa ξανακαλωσήρθες στο forum.
Minerva Minist
Υπουργός Μαγείας
Υπουργός Μαγείας
Minerva Minist

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 02, 2009 12:05 pm

Χριστιάννα, σε νομίζω ότι η παρεξήγηση λύθηκε, δεν βρίσκω λόγο να σε θεωρω εχθρό μου Wink.
Σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη, η αντίδρασή σου ήταν απόλυτα λογική.
Σε έβγαλα από banned και επανέφερα το μαγαζί σου.

Αντιγραφή Φόρουμ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4
 Παρόμοια θέματα
-
» Απουσία από το Φόρουμ
» Απουσία από το φόρουμ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Magician :: Εκτός RPG :: Ανακοινώσεις/Επιλογή ταυτότητας-
Μετάβαση σε: