| Αντιγραφή Φόρουμ | |
|
+9Fleur Delacour George White Veronique Ledoux Froinder Gaspar Victoria Rackham Andrea Inzaghi Julie Ledoux George Cullen Minerva Minist 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Froinder Gaspar Αθλητής Κουίντιτς
Ηλικία : 39 Ολόκληρο Όνομα : Mister Froinder Gaspar Del Quario Francisqo Varialdo Barnasqa De la derioskanore Γαλέρες : 85 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τετ Ιουν 17, 2009 1:00 pm | |
| Και για τους αλλουυς με ενδιαφεριε αλλα προς το παρον θίγεται εμένα.. όπως εσύ εχεις κατι διαφορετικο που εκπληρωσες πρωτος ετσι και εγώ ετσι και η αθηνα και ο καθε εγω και η καθε αθηνα. Το θέμα ας λήξει εδώ γιατί το παραραραρατραβηξαμε | |
|
| |
Veronique Ledoux Καταστηματάρχης
Ηλικία : 45 Ολόκληρο Όνομα : Veronique Dame Ledoux Γαλέρες : 85 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τετ Ιουν 17, 2009 1:02 pm | |
| Οκ και εγω απο την πλευρα μου ληγω το θεμα.Ομως θα παρακαλουσα την Αθηνα να παραβλεψει το λαθος της Χριστιαννας και να ειναι ολα οπως παλια | |
|
| |
George Cullen Καταστηματάρχης
Ηλικία : 51 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 180 Δρεπάνια : 11 Μαστίγια : - Επιθετική Δύναμη : 219 Αμυντική Δύναμη : 208 Μαύρη Μαγεία : 54
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τετ Ιουν 17, 2009 1:16 pm | |
| Αν η Χριστιαννα κλισει το φορουμ της είμαστε ενταξη; | |
|
| |
Ηλικία : 45 Ολόκληρο Όνομα : Veronique Dame Ledoux Γαλέρες : 85 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τετ Ιουν 17, 2009 1:20 pm | |
| Μα γιατι να το κλεισει? ειναι πολυ καλο φορουμ | |
|
| |
Ηλικία : 51 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 180 Δρεπάνια : 11 Μαστίγια : - Επιθετική Δύναμη : 219 Αμυντική Δύναμη : 208 Μαύρη Μαγεία : 54
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τετ Ιουν 17, 2009 1:25 pm | |
| Aν της αρέσει αυτό πιο9 πολύ; | |
|
| |
Victoria Rackham Δημοσιογράφος
Ηλικία : 47 Ολόκληρο Όνομα : Victoria Gabriella Rackham Γαλέρες : 1305 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 9 Αμυντική Δύναμη : 19
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τετ Ιουν 17, 2009 3:05 pm | |
| Το θέμα δεν είναι να κλείσει το φόρουμ ή οτιδήποτε.. Ας συζητήσουν να τα βρούνε..
Και ξαναξεφύγατε πολύ.. | |
|
| |
Τζάστιν Τρόι Πεμπτοετής
Ηλικία : 31 Ολόκληρο Όνομα : Τζάστιν Τρόι Γαλέρες : 698 Δρεπάνια : 17 Μαστίγια : 493 Επιθετική Δύναμη : 129 Αμυντική Δύναμη : 68 Μαύρη Μαγεία : 14
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τετ Ιουν 17, 2009 7:44 pm | |
| Ζητώ συγγνώμη που δεν πήρα θέση νωρίτερα, γιατί δεν είχα παρατηρήσει το θέμα. η αλήθεια είναι ότι η γενική ιδέα είναι σαν το magician, αλλά υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλες διαφορές. Επίσης δεν θα ήθελα να κρυφτώ, αλλά να δηλώσω ανοιχτά ότι είμαι και εγώ μέλος σε αυτό το φόρουμ και σκέφτομαι να συνεχίσω να είμαι , γιατί ασχολούμαστε με τελείως διαφορετικά πράγματα. Ο Χάρι Πότερ είναι ο αγαπημένος μου ήρωας και δεν σκοπεύω να φύγω από εδώ, αλλά σε εκείνο το φόρουμ δεν υπάρχουν θέματα μαγικού κόσμου. Minerva ξέρεις ή ελπίζω να νομίζεις ότι σε εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο και ότι σου αναγνωρίζω αυτή την φανταστική ιδέα. Εξάλλου ήμουν από τους πρώτους που σου έδωσε συγχαρητήρια και θέλησα να κάνω ότι μπορώ (τουλάχιστον έτσι ελπίζω). μακάρι το ότι είπα ξεκάθαρα την άποψή μου να μην σε ενόχλησε Minerva!! | |
|
| |
Fleur Delacour
Ηλικία : 30 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 85 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Παρ Ιουν 19, 2009 10:15 am | |
| Συγγνωμη αλλα που ειναι η υπουργος;;; εχει 3 μερες που την περιμενω να μου απαντησει.!!!! Εχει κανενας το e-mail της η κατι; Της εδωσα το δικο μου αλλα δεν την βλεπω να μου απαντα!! | |
|
| |
Geo Ma Εκτοετής
Ηλικία : 32 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 240 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.462 Επιθετική Δύναμη : 51 Αμυντική Δύναμη : 51
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Παρ Ιουν 19, 2009 11:11 am | |
| Έχει δουλειές η κοπέλα κι εγώ την έχω ρωτήσει κάτι αλλά πρέπει να περιμένεις...Μάλλον δεν τέλειοσαν οι εξετάσεις της.. | |
|
| |
Minerva Minist Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 59 Ολόκληρο Όνομα : Minerva Minist Γαλέρες : 1274 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 61 Αμυντική Δύναμη : 56 Μαύρη Μαγεία : 9
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Σαβ Ιουν 20, 2009 11:59 am | |
| Λοιπόν, πρώτα απ' όλα να πω ότι είχα πρόβλημα σύνδεσης διότι άλλαξα παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου. Διάβασα όλα τα μηνύματα και έχω να πω πολλά, πάρα πολλά. Αλλά δεν θα το κάνω επειδή τα περισσότερα αφορούν τον Αντρέα.
Αντί να αρχίσω να μιλώ για αποδείξεις και αντιγραφές θα σου πω ένα πράγμα Αντρέα. Απλά σταμάτα να μιλάς για αυτά τα πράγματα στο magician διότι είμαι διαχειρίστρια και, θέλοντας να κρατήσω μία τάξη στο φόρουμ, δεν μπορώ να σου απαντήσω. Αν εκνευριστώ πολύ όμως μπορεί να απαντήσω και αυτό δεν θα συμφέρει κανέναν. Εκτός αυτού με κατηγόρησες ότι έκλεψα ιδέες από το φόρουμ σου. Το ότι το είχες βάλει στην κατηγορία "RPG" δεν σημαίνει κιόλας ότι ήταν παιχνίδι ρόλων. Απ' όσο θυμάμαι, όλοι μιλούσαν κανονικά εκεί μέσα μόνο που είχες βάλει κάτι σαν διαγωνισμούς σε στυλ μαθημάτων.
Προς όλους τώρα, δεν υπάρχει λόγος να συζητάτε για άλλα θέματα στο φόρουμ. Τα προσωπικά σας να τα λύσετε ιδιαιτέρως. Μπορείτε να συζητάτε για τα RPG θέματα και όσα είναι σχετικά με το θέμα. Έβαλα τίτλο "Αντιγραφή Φόρουμ" αλλά αυτό αφορούσε μόνο το Magician κι όχι όλα τα fora που μπορεί να αντιγράφηκαν ή να έκλεψαν ιδέες.
Εκτός όλων αυτών, καλό θα ήταν να μην βάζετε τα e-mails ως συνδέσμους στο φόρουμ διότι μπορούν να εντοπιστούν από bots και μετά να σας στέλνουν ενοχλητικά e-mails. Καλύτερα να τα γράφετε στη μορφή example[at]hotmail[dot]com.
Στο θέμα μας τώρα:
Μία συγγνώμη δεν είναι ποτέ αρκετή, είναι απλά μία λέξη. Αλλά όταν την εννοείς από πίσω της κρύβει πολλά. Και πάλι, όμως, πιστεύω ότι η συγγνώμη δεν μπορεί να διαγράψει τίποτα. Ό,τι έγινε έγινε και αυτό δεν αλλάζει. Αλλά ακόμη και το μέλλον δεν μπορεί να το αλλάξει τόσο εύκολα. Κάποιο μέλος μου είχε πει ότι είχε δημιουργηθεί ένα φόρουμ ίδιο με το δικό μου. Όφειλα να το ελέγξω περισσότερο. Ωστόσο είχα εκνευριστεί και είχα θολώσει. Αντέδρασα λάθος όταν κατάλαβα ότι υπήρχαν μόνο μερικές ομοιότητες και στάθηκα σε αυτές αντί να κοιτάξω τις διαφορές. Χριστιάννα, συγγνώμη που ήμουν άδικη απέναντί σου. Είναι στο χέρι σου αν θες να σε βγάλω από αποκλεισμένη και να επαναφέρω το μαγαζί σου ή αν δεν θες να ξαναπατήσεις εδώ. Victoria Rackham (το όνομά σου δεν έχει αναφερθεί και δεν ξέρω αν θέλεις να το μάθουν οι άλλοι), ζητάω συγγνώμη κι από εσένα διότι σε ανάγκασα να λογομαχήσεις με άλλους. Είμαι η κύρια υπεύθυνη αυτού αφού παρουσιάσα διαφορετικά απ' ότι είναι τα πράγματα ενώ έβλεπα ότι εσύ με εμπιστευόσουν.
Γενικότερα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από όλο το φόρουμ για το χάος που δημιουργήθηκε και που το προκάλεσα όλο μόνη μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Σαβ Ιουν 20, 2009 12:11 pm | |
| Αθηνά μου το φόρουμ σου είναι τέλειο δεν έχει την παρακρή λεπτομέρια πως να το πω......Ακαταστασίας...Είναι όλο στην πένα(και δεν μιλάω για το δωμάτιο μου..)επείσης αυτό που είπες για τον Αντρέα το κάνει σε όλους...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Η συγνώμη όπως είπες δεν είναι ποτέ αρκέτη αλλά δεν το ολοκλήρωσες..Η συγνώμη δεν έιναι ποτέ αρκετή απο κάποιον που δεν την νιώθει.Αν την νιώθεις κύριε..πες την αν πάλι όχι κράτα το στόμα σου κλειστό κι εσύ την νιώθεις...Δεν είναι πατάς κάποιον καταλάθος λες ένα σορρυ και τελείοσες..
Αυτά απο μέρους μου.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Σαβ Ιουν 20, 2009 1:01 pm | |
| Χαιρομαι που λυθηκε η παρεξηγηση ! | |
|
| |
George White Πρωτοετής
Ηλικία : 28 Ολόκληρο Όνομα : George White Γαλέρες : 65 Δρεπάνια : 34 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 329 Αμυντική Δύναμη : 211 Μαύρη Μαγεία : 91
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Κυρ Ιουν 21, 2009 6:27 pm | |
| Ε, τότε μάλλον πρέπει να κλειδωθεί. | |
|
| |
Victoria Rackham Δημοσιογράφος
Ηλικία : 47 Ολόκληρο Όνομα : Victoria Gabriella Rackham Γαλέρες : 1305 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 9 Αμυντική Δύναμη : 19
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Δευ Ιουν 22, 2009 12:44 am | |
| - Παράθεση :
- Victoria Rackham (το όνομά σου δεν έχει
αναφερθεί και δεν ξέρω αν θέλεις να το μάθουν οι άλλοι), ζητάω συγγνώμη κι από εσένα διότι σε ανάγκασα να λογομαχήσεις με άλλους. Είμαι η κύρια υπεύθυνη αυτού αφού παρουσιάσα διαφορετικά απ' ότι είναι τα πράγματα ενώ έβλεπα ότι εσύ με εμπιστευόσουν.
(Αθηνά μου, το όνομά μου αναφέρθηκε, δεν πειράζει, σ' ευχαριστώ που το σκέφτηκες ) Δεν είσαι υπεύθυνη για τα λόγια κανενός, είμαστε μεγάλα παιδιά... Δεν με ανάγκασες να πω κάτι! Όλοι κάνουμε λάθη... άνθρωποι είμαστε... Αυτό που έκανες, Αθηνά, είναι μεγάλη μαγκιά... να απολογηθείς δημοσίως και να παραδεχτείς το λάθος σου... Το αποτέλεσμα μετράει!! | |
|
| |
Geo Ma Εκτοετής
Ηλικία : 32 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 240 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.462 Επιθετική Δύναμη : 51 Αμυντική Δύναμη : 51
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Δευ Ιουν 22, 2009 9:43 am | |
| Kι όσοι σε παρεξήγησαν(ΚΑΝΕΊΣ δηλαδή)να πάει σε άλλο φόρουμ να δούμε αν περάσει καλήτερα...!! | |
|
| |
Andrea Inzaghi Υπουργός Μαγείας
Ηλικία : 46 Ολόκληρο Όνομα : Andrea Inzaghi Γαλέρες : 99999 Δρεπάνια : 167 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 99999 Αμυντική Δύναμη : 99999 Μαύρη Μαγεία : 99999
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Δευ Ιουν 22, 2009 1:49 pm | |
| Προτείνω το θέμα να κλειδωθεί έχει καταντήσει spamo-θέμα. | |
|
| |
Ηλικία : 59 Ολόκληρο Όνομα : Minerva Minist Γαλέρες : 1274 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 61 Αμυντική Δύναμη : 56 Μαύρη Μαγεία : 9
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Δευ Ιουν 22, 2009 10:35 pm | |
| Απλά θα ήθελα να μάθω την απάντηση της Χριστιάννας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Δευ Ιουν 22, 2009 10:36 pm | |
| Θα την ενημερώσω και θα απαντήσει εδώ.. | |
|
| |
Fleur Delacour
Ηλικία : 30 Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί. Γαλέρες : 85 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τετ Ιουν 24, 2009 10:34 am | |
| Δεν χρειαζεται να μου λες συγγνωμη σε καταλαβαινω, προσπαθησες να σωσεις το φορουμ σου, παρολαυτα επρεπε να ρωτησεις και εμενα... Προτα απολα ομως θα ηθελα να ζητησω κ εγω συγγνωμη που θυμωσα πολυ, απλα ηταν μια πολυ πιεστικη μερα και ημουν με τα νευρα μου χιλια συγγνωμη αν προσβαλα καποιον/καποιαν η ακομα εσενα... Θελω να ειμαστε ενταξει μεταξυ μας, αν γινεται και φιλες Δεν θελω να ειμαστε εχθροι η κατι τετοιο. Θα περιμενω την απαντηση σου...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τετ Ιουν 24, 2009 10:39 am | |
| Χριστιάννα μου έει ξεμπλοκάρει την Λίσα η Αθηνά επείσης είναι διακοπές θα αργήσει.. | |
|
| |
Drake Mayan Καταστηματάρχης
Ηλικία : 35 Ολόκληρο Όνομα : Drake Christofer Mayan. Γαλέρες : 707 Δρεπάνια : 170 Μαστίγια : 2.465 Επιθετική Δύναμη : 1266 Αμυντική Δύναμη : 1070 Μαύρη Μαγεία : 500
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Τετ Ιουν 24, 2009 12:40 pm | |
| Και δυστυχώς δεν έχω δικαίωμα να το κλειδώσω με τον Dark, οπότε παρακαλώ μην κάνετε σπαμ μέχρι να μπει η Αθηνά και να το κάνει lock. Ευχαριστώ.
Lisa ξανακαλωσήρθες στο forum. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ Πεμ Ιουλ 02, 2009 12:05 pm | |
| Χριστιάννα, σε νομίζω ότι η παρεξήγηση λύθηκε, δεν βρίσκω λόγο να σε θεωρω εχθρό μου . Σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη, η αντίδρασή σου ήταν απόλυτα λογική. Σε έβγαλα από banned και επανέφερα το μαγαζί σου. | |
|
| |
| Αντιγραφή Φόρουμ | |
|