Magician
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Magician

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Αντιγραφή Φόρουμ

Πήγαινε κάτω 
+9
Fleur Delacour
George White
Veronique Ledoux
Froinder Gaspar
Victoria Rackham
Andrea Inzaghi
Julie Ledoux
George Cullen
Minerva Minist
13 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

Άντρας Ηλικία : 39
Ολόκληρο Όνομα : Mister Froinder Gaspar Del Quario Francisqo Varialdo Barnasqa De la derioskanore
Γαλέρες : 85
Δρεπάνια : 170
Μαστίγια : 2.465

Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 4:11 pm

Victoria Rackham έγραψε:
Σπόιλερ:

Το ξεκαθάρισε και αυτό η Αθηνά Αντρέα... είπε πως ήθελε να προστατεύσει, αν όχι τις δικές της ιδέες, τις ιδέες των μελών της που επέλεξαν το συγκεκριμένο φόρουμ για να τις δουν να εφαρμόζονται κι όχι κάποιο άλλο...

Χριστιάνα, στο ξεκαθαρίζω για τρίτη φορά ότι μιλάω βάση αυτών που άκουσα...

Kοίτα και σε αυτο εχεις δικιο ! Το οτι ήθελε να προστατεύσει , δεν ρίχνω αδικο ούτε στην Αθηνά ούτε στην Χριστιάννα γιατί και οι δυο κανανε σφάλματα!Αν υποθεσουμε οτι οκ ρε παιδι μου αντέγραψε τότε και η Αθηνά έπρεπε να το λύσει μαζί της !

Σπόιλερ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://magicworld.motionforum.net/forum.htm
Fleur Delacour

Fleur Delacour

Θηλυκό Ηλικία : 30
Ολόκληρο Όνομα : Δεν έχει προσδιοριστεί.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 4:12 pm

Τοτε Μαρια θελω να με κανετε μπαν απο αυτο το φορουμ. Θελω ομως να κλεισει αυτη ολη η συζητηση γιατι ενα πραγμα που δεν αντεχω ειναι να με κατηγορουν.
Θελω να κλεισει το θεμα εδω και να πεταχτει

Σπόιλερ:
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

Ολόκληρο Όνομα : Mister Froinder Gaspar Del Quario Francisqo Varialdo Barnasqa De la derioskanore

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 4:14 pm

Σπόιλερ:

Kαι εγώ αυτό λεω ρε Χριστιαννα να το συζητησετε οι διαχειριστες!
Veronique Ledoux
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Veronique Ledoux

Θηλυκό Ηλικία : 45
Ολόκληρο Όνομα : Veronique Dame Ledoux

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 4:26 pm

Froinder Gaspar έγραψε:
H αθηνά ήταν παλιά στο forum μου και ξέρει το σκηνικό μου πολύ καλα!Και έχω ακόμα rpg !Και μαθήματα και ολα οπότε αφού και εσείς πήρατε απο κάπου το βασικό concept και το αλλάξατε λίγο έτσι και η Χριστιάννα οπότε πιστεύω είναι άδικο να την κατηγορείτε!

Δεν νομιζω να εκανες πρωτος το ρπγ φορουμ στην Ελλαδα και επισης τα μαθηματα οι εξωτερικοι και οι εσωτερικοι χοροι ειναι απο τις ταινιες.
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 4:28 pm

Veronique Ledoux έγραψε:
Froinder Gaspar έγραψε:
H αθηνά ήταν παλιά στο forum μου και ξέρει το σκηνικό μου πολύ καλα!Και έχω ακόμα rpg !Και μαθήματα και ολα οπότε αφού και εσείς πήρατε απο κάπου το βασικό concept και το αλλάξατε λίγο έτσι και η Χριστιάννα οπότε πιστεύω είναι άδικο να την κατηγορείτε!

Δεν νομιζω να εκανες πρωτος το ρπγ φορουμ στην Ελλαδα και επισης τα μαθηματα οι εξωτερικοι και οι εσωτερικοι χοροι ειναι απο τις ταινιες.

Στην ελλάδα ειμαι! Δεν θέλω να δώσω το link του πρώτου μου rpg forum γιατί θα ειναι διαφημηση...Αλλά όπως σου ξαναείπα δεν ειναια υτό το θέμα μας καιε επίσης Κλειώ εγώ ξαναείπα όσο πιο πολυ μιλάμε τοσο περισσότερο χοντρένουν τα πράγματα και γινομαστε κακοι!

Να ξεκαθαρισω την θεση μου δεν τα εχω με κανενα !Ολους τους βλεπω με το ίδιο ματι γιατί δεν ξέρω οτι οτι εγινε!Και αθηνα συγγνωμη για το πως μιλαω αλλα θελω να δουμε την αληθεια και να μιλησετε εσεις μεταξύ σας και να τα βρειτε!Επειδή ξερω οτι θα γινω κακος στο τελος για αυτό!
Veronique Ledoux
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Veronique Ledoux

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 4:39 pm

Και να ξεκαθαρισω οτι ουτε εγω ειχα κλεψει κατι απο το φορουμ σου ενω με κατηγορησες οτι ειχα κλεψει τα μαθηματα ενω τα ειχα παρει απο τις ταινιες.Αντρεα μην νομιζεις οτι εισαι ο καλυτερος σε ολα.
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 4:43 pm

Δεν ειπα αυτό Κλειώ, δεν ειπα οτι ειμαι ο καλύτερος , αν θυμάσαι τις ιδέες τις ειχα προσθέσει εγώ στο forum σου και ειχα τα δικαιωματα οταν με διωξεις να τις αφαιρέσω..!Τέσπα και πάλι δεν ειναι αυτο το θεμα μας!
Fleur Delacour

Fleur Delacour

Θηλυκό Ηλικία : 30

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 4:45 pm

Λοιπον. Ακουστε, Συγγνωμη αν σας φωναζα , ημουν πολυ θυμωμενη και με αλλα θεματα και μου ηρθαν ολα μαζεμενα.

Θελω να με κανετε μπαν να τελειωνουμε και να μην σας ξαναενοχλησω ποτε ξανα.
Αλλα θελω αυτη η Θ.Ενοτητα να κλειδωθει και να παει στα σκουπιδια.

Αντιο.
Veronique Ledoux
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Veronique Ledoux

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 4:47 pm

Δεν ειχες βαλει τα μαθηματα αλλα τελωςπαντων

Αθηνα η Χριστιαννα εκανε ενα λαθος.Ισως θα μπορουσες να τις πεις αν θες να διαγραψει καποια ιδεα αλλα εγω που ειμαι μελος σε αυτο το φορουμ δεν ειναι και τοσο ιδιο γιατι δεν ειναι καν για Χαρυ Ποτερ αλλα απο εκει και περα την στιγμη που δεν εχεις δικαιοματα δεν μπορεις να την κατηγορεις τοσο πολυ
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

Ολόκληρο Όνομα : Anideos Van El Greco Lumidis
Γαλέρες : 310
Δρεπάνια : 167
Επιθετική Δύναμη : 127
Αμυντική Δύναμη : 156
Μαύρη Μαγεία : 143

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 7:27 pm

Διάβασα τα παραπάνω σχόλια και συμπέρανα ότι εγώ φταίω για όλα.. Μου έδωσε ο Γιώργος (Cullen) το link και εγώ ως mod το έδωσα στην Αθηνά για να το ελέγξει... Τί να πω, συγγνώμη για αυτό που προκλήθηκε. Επισημαίνω ότι ΔΕΝ ήθελα να φάει μπαν η Χριστιάνα και ότι ούτε καν ήξερα ότι ήταν αυτή που είχε το forum. Και προσωπικά δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα στο forum, εκτός απο μερικούς όρους (π.χ. έφοροι)

Μαρία, όσο και αν φανεί άδικο αυτό που θα πω, ό,τι είπες είναι άδικο, εφόσον δεν έχεις το forum. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε ορισμένες Παναγίες που ήρθαν να μας το παίξουν και μη αντιγραφείς... Όλοι γίναμε ένα ε Αντρέα; Όταν εσύ κλαιγόσουν που σου "αντιγράψαμε" το forum, όλα ήταν καλά. Ξέχασες μόνο ότι εσύ είχες αντιγράψει τα μισά ελληνικά forum και εμείς εξ αιτίας σου έχουμε κλείσει. Αλλά δεν θα επεκταθώ.

Εδώ είναι άλλο. Δεν είναι HarryPotterPlanet, δεν είναι Harryworld, δεν είναι Hogwarts δεν τπτ. Είναι το MAGICIAN και πρέπει να σταματήσουμε αυτό το θέμα εδώ. Προτείνω να πάει lock και να συνεχίσουμε κανονικά το rpg.

Όσο για την Lisa Simpson, επαναλαμβάνω ότι πρέπει να φύγει το ban. Αθηνά, αν θες να μπανάρεις κάποιον, κάντο σε εμένα, εγώ ευθύνομαι για όλα που το μεγαλοποίησα.
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 8:09 pm

Anideos Lumidis έγραψε:

Μαρία, όσο και αν φανεί άδικο αυτό που θα πω, ό,τι είπες είναι άδικο, εφόσον δεν έχεις το forum. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε ορισμένες Παναγίες που ήρθαν να μας το παίξουν και μη αντιγραφείς... Όλοι γίναμε ένα ε Αντρέα; Όταν εσύ κλαιγόσουν που σου "αντιγράψαμε" το forum, όλα ήταν καλά. Ξέχασες μόνο ότι εσύ είχες αντιγράψει τα μισά ελληνικά forum και εμείς εξ αιτίας σου έχουμε κλείσει. Αλλά δεν θα επεκταθώ.
.

Φίλε, με είδες να σε προσβάλω;Αντέγραψα εγώ κανενά φορουμ;Οταν είχα αντιγράψει τα έβγαλα ή τα άλλαξα αν θυμάσαι . Όσα έχουν κλείσει δεν κλείσανε εξετίας μου , όχι οτι δεν ειχαν μέλη και κίνηση και αποφάσισαν να κλείσουν γιατί πια ο Χαρι Πότερ σε μη rpg είναι ξεπερασμενος;Δεν λέω και σε rpg το ίδιο είναι . Οσο αφορά εμένα , για το Παναγίες εγώ όπως είδες δεν σε πρόσβαλα.. Και το κομπλεξ αλλά και πρόβλημα που έχουν μερικοί μαζί μου ελπίζω να ξεπεραστεί γρήγορα. Αν δεν με χονεύεις ενώ βλέπεις και δεν σε ενοχλώ τί ασχολείσε και εκεί μου ρίχνεται "πυροβολιες" απο προσβολές...; Τέσπα , όσοι μου ειχαν αντιγράψει (ειδικά σε κάποια συγκεκριμένα σημεία) ήταν μέλη και αρχικά το είχα συζητησει μαζί τους. Εκεί ρίχνω Άδικο στην Αθηνά το οτι προτίμησε να το ανακοινώσει αντί να το συζητήσει με την Χριστιάννα. Τέσπα , επειδή ξέρω οτι μερικοί (πχ.Γιώργος,Ανδρέας κ.α) ελπίζω να σταματήσουν την φαγομάρα μαζι μου και να κοιτάξουν την δουλειά τους αν δεν με χονεύουν και να σταματήσει εδώ και αυτό το κακό βιολί με την φαγομάρα μαζί μου.Έχετε πέσει πάνω μου λες και 1 forum θα δείξει τον πραγματικό μου χαρακτήρα. Λες και μια ιδέα θα φωτίσει ολόκληρο το σύμπαν..Δηλαδή α)καταντάει εκνευριστικό και β)ειναι έλεος!Επίσης, γιατί δηλαδή τρώγεστε ακόμα εκεί , ενώ εχουν σταματήσει ολα αυτά;Νομίζετε οτι έχω όρεξη για τσακωμούς φαγομάρες κ.α;Τέλος, Λούκα έχω ζητήσει συγγνώμη αρκετές φορές αλλα εσείς δεν με χονεύετε και προσπαθείτε να μου καταστρέψετε την ζωή μου , μέσα απο ενα forum No Και γιατί εξαιτείας μου; Εγώ είπα να κλείσετε; ίσα ίσα ρώτα αρκετούς και θα σου πουν οτι ήθελα να το ξανανοιξετε γιατί ειναι κριμα να κλείσιε ενώ είχε επιτυχία ! Και εγώ ρε γαμώτο μου δεν θελω αλλους καβγάδες....Καταλάβετε το! Αν ήθελα θα τους είχα αρχίσει απο καιρού . Γίνεται δηλάδη ο καθενας να ασχολείτε με την δική του δουλειά;Αν είδες Λούκα σου έστειλα και pm στο forum σου οτι θα ήθελα να σταματήσουν τωρα με το νέο ανοιγμα σας οι καβγάδες!Θα το εκτιμούσα πολύ αν και εσύ και ολοι με συγχωράγατε για ότι σας φανηκε άσχημο εκ μέρους μου και κυλούσαν ολα ομαλα....Στην τελική forums είναι, δεν θα τα πάρουμε μαζί μας στον άλλο κόσμο..
Veronique Ledoux
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Veronique Ledoux

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 9:05 pm

Λουκα ο αντρεας ειχε κλεισει και το δικο μου φορουμ αλλα φαινεται μετανιομενος...αν και εγω δεν θα του το συνχωρεσω ποτε.Εγω λεω να λειξει εδω το θεμα
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 9:07 pm

Veronique Ledoux έγραψε:
Λουκα ο αντρεας ειχε κλεισει και το δικο μου φορουμ αλλα φαινεται μετανιομενος...αν και εγω δεν θα του το συνχωρεσω ποτε.Εγω λεω να λειξει εδω το θεμα

Nαι το είχα κλέισει οντως νομιζα πως κάποτε θα γινω ο καλύτερος Razz Ασε πολύ ψωνισμα...αλλα τώρα ρε συς δεν οφε΄΄ιλει σε τίποτα να τσακωνομαστε φορουμ που μπορει να κλεισουν σε 1 σε 2 σε 3 χρονια
Veronique Ledoux
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Veronique Ledoux

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 9:18 pm

Αντρεα εμεις τα φορουμ μας τα αγαπαγαμε ομως.Ο Λουκας μπορει να ειχε την δυναμη να το ξανανοιξει αλλα εγω δεν την εχω....
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 9:19 pm

Ναι , ρε συ δεν σου λέω αυτό αλλα κάτσε είναι λόγος να καταστρέφονται "γνωριμίες" και να πρέπει να τσακωνόμαστε συνέχεια; Αντί να συζητήσουμε και να βρούμε μια λύση;
Veronique Ledoux
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Veronique Ledoux

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 9:25 pm

Εγω σου ειπα οτι μετα απο αυτο μπορει να ειμαστε φιλοι αλλα οχι οπως παλια γιατι σου ζητησα να με βοηθησεις να το κανω οπως πριν μιας και ηταν δικο σου το φταιξιμο και αρνηθηκες
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 9:27 pm

Δεν αρνήθηκα...ειπα μπορεί, θα το σκεφθω..Εκτός αυτού ο κύριος λόγος μας είναι η συμφιλίωση !
Anideos Lumidis
Καθηγητής
Καθηγητής
Anideos Lumidis

Ολόκληρο Όνομα : Anideos Van El Greco Lumidis
Γαλέρες : 310
Δρεπάνια : 167
Επιθετική Δύναμη : 127
Αμυντική Δύναμη : 156
Μαύρη Μαγεία : 143

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 10:15 pm

Εγώ απλά σου είπα το τί έχεις κάνει. Και ναι, συμφωνώ ότι όλα είναι περασμένα ξεχασμένα. Πια δεν βρισκόμαστε σε "αντίπαλα στρατόπεδα" (χαζός χαρακτηρισμός για μία μορφή επικοινωνίας μέσω ίντερνετ) αλλά και σε ένα ίδιο rpg forum. Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό.. Το έθιξα τυχαία...
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

Άντρας Ηλικία : 51
Γαλέρες : 180
Δρεπάνια : 11
Μαστίγια : -
Επιθετική Δύναμη : 219
Αμυντική Δύναμη : 208
Μαύρη Μαγεία : 54

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 16, 2009 10:23 pm

Παιδιά ο Αντρέας έχει γίνει αιτία να φάω μπαν απο φόρουμ και μου έχει κλίσει το φορουμ..
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 12:01 pm

George Cullen έγραψε:
Παιδιά ο Αντρέας έχει γίνει αιτία να φάω μπαν απο φόρουμ και μου έχει κλίσει το φορουμ..

Το FORUM θυμάσαι γιατί , δεν είσουν άγιο παιδάκι τότε αλλα και πάλι δεν εχω πρόβλημα με κανενα+ το θεμα μας δεν ειναι αυτό και το κυριότερο ο καθένας κάνει την δουλειά του
Victoria Rackham
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος
Victoria Rackham

Θηλυκό Ηλικία : 47
Ολόκληρο Όνομα : Victoria Gabriella Rackham
Γαλέρες : 1305
Επιθετική Δύναμη : 9
Αμυντική Δύναμη : 19

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 12:26 pm

Παιδιά, ξεφύγατε άσχημα...

Λουκά, ξέρω ότι ήμουν άδικη... Αλλά δεν μπορώ να κάθομαι και να βλέπω την ιστορία να ξαναεπαναλαμβάνεται... Και θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την συμπεριφορά μου...

Αντρέα, στο έχω ξαναπει... Μπορεί εσύ να μετάνιωσες ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, αλλά για την υπόληψή σου εσύ ευθύνεσαι... μην κατηγορείς τώρα τον Λουκά και τον κάθε Λουκά ότι δεν σε χωνεύει ή οτιδήποτε άλλο... αν θες να ξεπεραστεί, βρες τρόπο να αποκαταστήσεις πλήρως το όνομά σου...
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 12:30 pm

Victoria Rackham έγραψε:
Παιδιά, ξεφύγατε άσχημα...

Λουκά, ξέρω ότι ήμουν άδικη... Αλλά δεν μπορώ να κάθομαι και να βλέπω την ιστορία να ξαναεπαναλαμβάνεται... Και θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την συμπεριφορά μου...

Αντρέα, στο έχω ξαναπει... Μπορεί εσύ να μετάνιωσες ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, αλλά για την υπόληψή σου εσύ ευθύνεσαι... μην κατηγορείς τώρα τον Λουκά και τον κάθε Λουκά ότι δεν σε χωνεύει ή οτιδήποτε άλλο... αν θες να ξεπεραστεί, βρες τρόπο να αποκαταστήσεις πλήρως το όνομά σου...

Δεν κατηγορώ το ότι δεν με χονεύουν αν παρατήρησες τόνισα αν δεν με χονεύετε δικό σας πρόβλημα αλλα μην ασχολείστε με τετοιο τροπο ώστε να μου κάνετε την ζωή μου πατινι + εγώ δεν εχω πρόβλημα με κανένα μέλος ούτε μη μελος...!Ξέρω ότι εκανα λάθη αλλα δεν χρειάζετε να μου το κοπανάνε εαν τώρα δεν τους πειράζω. Δεν γίνεται με κανένα τρόπο να αλλάξει το παρελθόν εφόσον ολα υπόθηκαν ... και θεωρώ λίγο χαζομάρες το κανε κατι για να κερδίσω ξανα την εμπιστοσύνη σου αφού υπόθηκαν και δεν αλλαζουν αν του "γλυψεις" τα πόδια του καθενος. Τέσπα όντως εχουμε ξεφύγει και καλό θα ήταν να το κλείσουμε εδώ το θέμα μας, και να ασχολειθεί η Αθηνά με την Χριστιάννα για το θέμα τους...
Veronique Ledoux
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
Veronique Ledoux

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 12:54 pm

Αντρεα αμα ειναι να εισαι ετσι να κατσεις να φτιαξεις οσα χαλασες
Froinder Gaspar
Αθλητής Κουίντιτς
Αθλητής Κουίντιτς
Froinder Gaspar

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 12:57 pm

Kλειώ δεν ειναι αυτό το θεμα μας ,δεν θέλω να αλλάξω κανενός την γνώμη. Έτσι όπως η Αθηνα δεν ήθελε να πάθει κατι το forum της έτσι και εγώ για το δικό μου. Δεν θέλω να υπάρχει κάτι ίδιο όπως και η Αθηνά εδώ μιας και ι ιδεές μπορεί να υπάρχουν αλλά την εκπλήρωσε εκεινη εγω και παει λέγοντας ο καθένας για διαφορετικό θεμα. Τελος, δεν απαντάω άλλο σε τέτοιο είδος ερωτήσεις ή σχολιασμούς απέναντι μου γιατί δεν θελω αν το παρατραβήξω ουτε να θείξω αλλα θέματα. Merci, και θέλω να τελειώσει το θέμα εδώ....να ειναι οτελευταίςο τσακωμος της Αθηνας-Χριστιάννας...
George Cullen
Καταστηματάρχης
Καταστηματάρχης
George Cullen

Άντρας Ηλικία : 51
Γαλέρες : 180
Δρεπάνια : 11
Μαστίγια : -
Επιθετική Δύναμη : 219
Αμυντική Δύναμη : 208
Μαύρη Μαγεία : 54

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντιγραφή Φόρουμ   Αντιγραφή Φόρουμ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Ιουν 17, 2009 12:59 pm

Froinder Gaspar έγραψε:
Kλειώ δεν ειναι αυτό το θεμα μας ,δεν θέλω να αλλάξω κανενός την γνώμη. Έτσι όπως η Αθηνα δεν ήθελε να πάθει κατι το forum της έτσι και εγώ για το δικό μου. Δεν θέλω να υπάρχει κάτι ίδιο όπως και η Αθηνά εδώ μιας και ι ιδεές μπορεί να υπάρχουν αλλά την εκπλήρωσε εκεινη εγω και παει λέγοντας ο καθένας για διαφορετικό θεμα. Τελος, δεν απαντάω άλλο σε τέτοιο είδος ερωτήσεις ή σχολιασμούς απέναντι μου γιατί δεν θελω αν το παρατραβήξω ουτε να θείξω αλλα θέματα. Merci, και θέλω να τελειώσει το θέμα εδώ....να ειναι οτελευταίςο τσακωμος της Αθηνας-Χριστιάννας...

Αλλά για τους άλλους δεν σε ενδιαφέρει...

Αντιγραφή Φόρουμ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Απουσία από το Φόρουμ
» Απουσία από το φόρουμ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Magician :: Εκτός RPG :: Ανακοινώσεις/Επιλογή ταυτότητας-
Μετάβαση σε: